123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Harpic

Harpic toiletreinigers bestellen?

Bestel op deze pagina voordelig Harpic toiletreinigers. Hier vindt u onder andere toiletblokken, schoonmaakgel en ontsmettende toiletreiniger. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de producten van Harpic morgen al in huis.


Voordelig toiletreinigers van Harpic kopen

Met de toiletreinigers van Harpic wordt het reinigen en schoonhouden van uw toilet een stuk eenvoudiger gemaakt. De schoonmaakmiddelen van Harpic beschikken over aangename geuren en laten uw toilet weer blinken als nooit tevoren. Meer weten over de toiletreinigers van Harpic? Lees hieronder verder of bestel hierboven direct het gewenste product.

Harpic: ons assortiment

Ons assortiment met toiletreinigers van Harpic biedt diverse soorten reinigers met verschillende geuren en reinigingskrachten. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment:

  • Toiletblok: de toiletblokjes van Harpic beschikken over een actief schuim dat zowel boven- als onderwater de groei van bacteriën, vuil en kalk tegengaat. Alle toiletblokjes verspreiden een verkwikkende geur zodat een toiletbezoek als prettig wordt ervaren. De toiletblokjes van Harpic gaan lang mee en beschikken over een handige ophangbeugel.
  • Toiletreinigers: de geconcentreerde wc-reinigers van Harpic werken effectief tegen hardnekkige vlekken en zorgen voor extra hygiëne en glans. De reinigers werken snel en effectief en doden tot zeker 99,9% van alle bacteriën in het toilet.

Duurzame producten van Harpic

Harpic probeert de verpakkingen van hun producten zo duurzaam mogelijk te maken. Zo bevatten een aantal toiletblokjes geen plastic kooi meer om het gebruik van plastic te verminderen en zijn de flessen van de toiletreinigers 100% recyclebaar. De plastic flessen van de toiletreinigers kunt u bij het plastic afval gooien. De verpakkingen van de toiletblokjes dient u te scheiden. De papieren achterzijde dient bij het oud papier weggegooid te worden en de plastic voorzijde bij het plastic afval. Door de verpakkingen van Harpic te scheiden helpt u mee het milieu te beschermen.

Voordelen van Harpic

Het gebruiken van de toiletreinigers van Harpic heeft een aantal voordelen, namelijk:

 Duurzame verpakkingen
 Snel en effectief
 Vermindert bacteriegroei
 Laat het toilet glimmen
 Verkwikkende geuren

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Harpic kopen?

Op 123schoon.nl vindt u een uitgebreid assortiment met Harpic toiletreinigers voor de laagste prijs. Wij verkopen Harpic producten voor reinigingstaken van het toilet. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de producten morgen al in huis.

Waarom zou ik Harpic toiletblokjes gebruiken?

Door de toiletblokjes van Harpic te gebruiken, voorkomt u kalkaanslag, bacteriegroei en ophopend vuil in uw toilet. De toiletblokjes van Harpic gaan lang mee, verspreiden een frisse geur en verwijderen dankzij het actieve schuim vuil en kalk.

Hoe gebruik ik de producten van Harpic?

De producten van Harpic zijn eenvoudig in gebruik. De toiletblokjes beschikken over een handige ophanghaak waardoor deze eenvoudig in het toilet bevestigd kunnen worden. De toiletreinigers worden onder de bril geschonken en dienen een korte tijd in te trekken om vervolgens weggespoeld te worden.
 

Heeft u nog vragen over de schoonmaakmiddelen van Harpic? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.