123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Handwasmiddelen

Handwasmiddelen kopen?

Op deze pagina vindt u alle handwasmiddelen in ons assortiment. Zeer geschikt voor de fijne was of als u geen wasmachine in huis heeft. De meeste handwasmiddelen dienen ook als inweekmiddel. Vandaag het wasmiddel besteld? Dan ontvangt u het morgen al in huis.


Handwasmiddelen voordelig bestellen

De handwas is ideaal voor fijne was, zeer vervuild wasgoed of als u bijvoorbeeld op vakantie bent. Hiervoor is het wel verstandig om handwasmiddelen te gebruiken. Lees hieronder meer over deze middelen of bestel hierboven direct het middel waar u naar op zoek bent.

De geschikte middelen voor de handwas

Het doen van de handwas is ideaal voor het verwijderen van hardnekkige vlekken of is nodig als u delicate stoffen wilt wassen. Natuurlijk kan de handwas ook van pas komen als u op vakantie bent. Niet alle wasmiddelen zijn geschikt voor de handwas, vandaar dat wij aparte handwasmiddelen verkopen. Reguliere wasmiddelen kunnen mogelijk niet goed oplossen, klonteren of zelfs vlekken achterlaten op uw wasgoed. Met de artikelen op deze pagina weet u zeker dat u het geschikte middel gebruikt voor het wassen.

In ons assortiment vindt u handwasmiddelen van de volgende merken:

  • Biotex: zowel het poeder als de vloeibare middelen van Biotex zijn ideaal voor de handwas. Het rekent af met vlekken, bevat natuurlijke enzymen en houdt kleuren intact.
  • HG: de handige, kleine tube is ideaal voor op reis. Het werkt als vlekkenmiddel en is ook ideaal voor de handwas.
  • Robijn: dit poeder is geschikt voor de gekleurde, wolle en fijne was. Dit handwasmiddel reinigt niet alleen, maar beschermt ook vezels en voorkomt pluizen.

De beste manier om de handwas te doen

Het doen van de handwas is vrij simpel. Dit doet u als volgt:

  1. Maak een sopje met handwasmiddel en koud of lauwwarm water.
  2. Laat het kledingstuk weken in het sopje.
  3. Na het inweken is het belangrijk dat tijdens het wassen het water in beweging blijft. Dit kunt u doen door het kledingstuk in het water te blijven dompelen.
  4. Blijf het kledingstuk wassen in het water tot vlekken of geurtjes zijn verdwenen.
  5. Laat het water weglopen en vul de emmer met het kledingstuk opnieuw met koud water.
  6. Knijp het water uit het kledingstuk.
  7. Herhaal dit tot er geen zeep meer uit het kledingstuk komt.
  8. Leg het kledingstuk op een schone handdoek om te drogen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welk wasmiddel is geschikt voor de handwas?

Voor de handwas zijn speciale handwasmiddelen van A-merken zoals Robijnen Biotex beschikbaar. Normale wasmiddelen kunnen zorgen voor vlekken of laten restjes achter op uw wasgoed als u deze wast met de hand. Handwasmiddelen vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Hoe kan ik het beste de handwas doen?

Maak een sopje en laat het kledingstuk hier in weken. Zorg vervolgens dat het water tijdens het wassen in beweging blijft door het kledingstuk erin te dompelen. Doe dit tot het kledingstuk schoon is. Laat de emmer leeglopen en vul het opnieuw met koud water. Knijp het kledingstuk uit, dompel het in het water en herhaal dit tot er geen zeep meer uit komt. Leg het kledingstuk vervolgens op een schone handdoek om te drogen.

Welk wasmiddel moet ik meenemen op vakantie?

Voor op vakantie is er de HG op reis wasje. Dit middel is ideaal voor de handwas, machine was en kan gebruikt worden als voorwasmiddel. Op zoek naar dit handwasmiddel? Dit vindt u voordelig op 123schoon.nl.
 

Heeft u vragen over onze handwasmiddelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.