123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Aanbieding: 3x Scrub Daddy | Scrub Mommy Special Edition lente | gele bloem

€ 9,50 (Inclusief 21% BTW)
(€ 7,85 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze Scrub Daddy aanbieding bent u direct in de stemming voor de lente. De voordeelverpakking bevat 3 special edition Scrub Mommy sponzen. Haal deze multifunctionele sponzen voor een zeer lage prijs in huis!

De sponzen kenmerken zich door hun praktische textuur en vorm. Het feit dat ze eruitzien als gele bloemetjes zorgt niet alleen voor extra vrolijkheid tijdens het schoonmaken, maar maakt het ook makkelijker om af te wassen. Gebruik de oogjes bijvoorbeeld om op hetzelfde moment de binnen- en de buitenkant van bestek schoon te maken en meer grip te hebben als u de binnenkant van glazen reinigt. Dankzij de bloembladen van de spons maakt u met gemak randen en kiertjes schoon.

Qua materiaal bevatten deze sponzen twee zijdes: één met FlexTexture-materiaal en één met ResoFoam-materiaal. FlexTexture verandert, zoals de naam ook al zegt, van textuur. Houdt u de sponzen onder koud water, dan worden ze hard. In warm water worden ze juist zacht. Zo gebruikt u ze voor milde én krachtige reiniging. ResoFoam is ultra-absorberend, zodat er een grote hoeveelheid afwasmiddel mee wordt opgenomen. Perfect voor het doen van de vaat! 

Deze gele Scrub Mommy sponzen zijn krasvrij, kunnen op alle materialen gebruikt worden, blijven er altijd schoon uitzien en kunnen wel 8 weken lang gebruikt worden.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: Scrub Daddy Kleur: Gele bloem
Type: Spons Aantal: 3 stuks
Soort: Scrub Mommy lente Diameter: Ø 100 mm