123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Scrub Daddy

Koop hier uw schoonmaakartikelen van Scrub Daddy

Bent u op zoek naar schoonmaakartikelen die op vrijwel elk oppervlak effectief zijn en ook gebruikt kunnen worden voor de vaat? Dan is Scrub Daddy het merk voor u. De sponzen van Scrub Daddy houden geen geur vast, hebben een lange levensduur en hebben een aantal unieke eigenschappen.

Wist u dat u de schoonmaakartikelen van Scrub Daddy perfect kunt combineren met de schoonmaakmiddelen van The Pink Stuff? De middelen van The Pink Stuff zijn niet alleen zeer krachtig maar ook nog eens volledig vegan.

 

Wat is Scrub Daddy?

De sponzen en schuursponzen van Scrub Daddy zijn samengesteld uit unieke materialen die, afhankelijk van de watertemperatuur, van textuur veranderen. Bij koud water verhardt de Scrub Daddy zodat ook hardnekkig vuil verwijderd kan worden. Bij warm water worden de schoonmaakartikelen van Scrub Daddy juist zacht en flexibel, zodat u bijvoorbeeld gemakkelijk de binnenkant van glazen en potten schoon kunt maken.

Wat is het verschil tussen Scrub Daddy en Scrub Mommy?

Scrub Daddy en Scrub Mommy zijn van verschillende materialen gemaakt. Scrub Daddy bestaat volledig uit FlexTexture, een materiaal dat zacht wordt bij het gebruik van warm water en hard bij het gebruik van koud water. Scrub Mommy bestaat aan één kant uit FlexTexture en aan de andere kant uit ResoFoam. De ResoFoam kant blijft altijd zacht en fungeert als een spons. ResoFoam absorbeert beter en creëert bij het absorberen van afwasmiddel extra veel zeepbellen, wat het schoonmaken van de vaat makkelijker maakt. Beide artikelen hebben de vorm van een gezichtje, waardoor ze makkelijk te hanteren zijn en ook goed in glazen passen.

Wat is Scour Daddy?

Scour Daddy is een schuurspons bestaande uit een FlexTexture kern en een extra robuuste buitenkant. Wanneer de kern in contact komt met koud water wordt deze hard, om zo hardnekkige aanslag weg te kunnen schuren, en bij contact met warm water zacht, voor lichter werk.


Naast de normale Scour Daddy is er ook een Scour Daddy Steel spons op de markt. Deze is gemaakt van roestvrijstalen vezels en werkt dus als krachtige schuurspons voor het verwijderen van hardnekkige vervuilingen. 

Wat is Sponge Daddy?

Sponge Daddy bestaat uit een FlexTexture zijde en een ResoFoam zijde. De FlexTexture zijde wordt zacht bij contact met warm water en hard bij contact met koud water. De ResoFoam zijde is altijd zacht, extra absorberend, en maakt bij het absorberen van afwasmiddel extra zeepbellen aan. Sponge Daddy is identiek aan Scrub Mommy, met uitzondering van de vorm.

Wat is Eraser Daddy?

Eraser Daddy is een tweedelige schuurspons met een FlexTexture zijde en een PowErase zijde. De FlexTexture zijde kan net als bij de Scrub Daddy met koud water worden verhard of met warm water worden verzacht. De PowErase zijde kan niet alleen gebruikt worden om schoon te maken, maar ook om een oppervlak op te poetsen.

Wat is Damp Duster?

De Damp Duster is een gele sponsdoek met een ultra-absorberende werking. Eén keer vegen en alle stofdeeltjes worden opgevangen. Het stof blijft opgevangen totdat u de sponsdoek uitspoelt onder de kraan. Maak schoon op een hygiënische manier.

Andere producten van Scrub Daddy kopen?

Van Scrub Daddy verkopen we naast sponzen ook andere schoonmaakartikelen, zoals de Soap Daddy zeepdispenser. Hiermee gebruikt u altijd een perfecte hoeveelheid zeep. Scrub Daddy heeft ook schoonmaakmiddelen ontwikkeld: allesreiniger spray en Power Paste, zodat u het effect van Scrub Daddy nog verder kunt vergroten. 

Heeft u vragen over ons Scrub Daddy assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten