123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Scrub Daddy

Scrub Daddy kopen?

Bestel voordelig alle schoonmaakartikelen en -middelen van Scrub Daddy. De bekende sponzen en andere producten kenmerken zich door unieke designs en materialen, die samen zorgen voor het effectief schoonmaken van allerlei oppervlakken. Alleen bij ons vindt u het volledige assortiment.

Iets anders nodig? Ook populair:

1 - 0 van 0

Koop hier uw schoonmaakartikelen van Scrub Daddy

Bent u op zoek naar schoonmaakartikelen die op vrijwel elk oppervlak effectief zijn en ook gebruikt kunnen worden voor de vaat? Dan is Scrub Daddy het merk voor u. De sponzen van Scrub Daddy houden geen geur vast, hebben een lange levensduur en hebben een aantal unieke eigenschappen.

Wist u dat u de schoonmaakartikelen van Scrub Daddy perfect kunt combineren met de schoonmaakmiddelen van The Pink Stuff? De middelen van The Pink Stuff zijn niet alleen zeer krachtig maar ook nog eens volledig vegan.

 

De Scrub Daddy sponzen

  • Scrub Daddy Original: de standaard uitvoering van Scrub Daddy, een spons die uit FlexTexture-materiaal bestaat dat hard wordt in contact met koud water, en zacht in contact met warm water. Geschikt voor de vaat of voor de algemene schoonmaak.
  • Scrub Mommy Original: een Scrub Daddy variant waarbij één zijde uit het bekende FlexTexture-materiaal vervaardigd is maar waarvan de andere zijde uit ResoFoam-materiaal bestaat dat extra absorberend is en in combinatie met zeep of afwasmiddel voor meer sop zorgt. Vooral geschikt voor de vaat.
  • Scour Daddy: een schuurspons met aan een kant FlexTexture-materiaal, en aan de andere kant een robuuste schuurlaag voor het verwijderen van meer hardnekkig vuil van verschillende oppervlakken. Ook beschikbaar als Scour Daddy Steel, een variant met roestvrijstalen vezels voor de lastigste schoonmaakklussen.
  • Sponge Daddy: een spons met dezelfde samenstelling als Scrub Mommy, deels FlexTexture en deels ResoFoam, maar met een rechthoekige vorm voor het schoonmaken van grotere oppervlakken.
  • Eraser Daddy: een spons bestaande uit twee lagen van melamine, een zachtere en een hardere laag, beide geschikt voor het krasvrij schoonmaken van kwetsbare oppervlakken.
  • Damp Duster: de Damp Duster is geen echte spons maar een sponsdoek die ontworpen is voor het stofvrij maken van uw woning. De sponsdoek kan worden bevochtigd (en wordt bevochtigd geleverd) om zo efficiënt mogelijk stof te vergaren. De sponsdoek laat het stof pas los als deze wordt uitgespoeld.

Andere Scrub Daddy producten

Van Scrub Daddy verkopen we naast sponzen ook andere schoonmaakartikelen, zoals de Soap Daddy zeepdispenser. Hiermee gebruikt u altijd een perfecte hoeveelheid zeep. Scrub Daddy heeft ook schoonmaakmiddelen ontwikkeld: allesreiniger spray en Power Paste, zodat u het effect van Scrub Daddy nog verder kunt vergroten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Scrub Daddy?

Scrub Daddy is een merk van schoonmaakartikelen en -middelen, waaronder sponzen die gemaakt zijn van unieke materialen die hard worden in koud water en zacht worden in warm water. Ze blijven langdurig vrij van vervelende geurtjes, zijn krasvrij op ieder oppervlak en zijn vaatwasserbestendig.

Wat is het verschil tussen Scrub Daddy en Scrub Mommy?

Scrub Mommy is een lijn sponzen van Scrub Daddy die één FlexTexture zijde hebben dat hard wordt onder koud water en zacht wordt onder warm water. De andere zijde bestaat uit ResoFoam dat ongeacht de watertemperatuur zacht blijft maar zeer absorberend is. Hierdoor ontstaat er in combinatie met zeep of afwasmiddel meer sop.
 

Heeft u vragen over ons Scrub Daddy assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.