123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Scrub Daddy | Colors sponzen (6 stuks)

€ 19,50 (Inclusief 21% BTW)
(€ 16,12 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Gebruik dit 6-pack van Scrub Daddy om voor een lage prijs 6 Scrub Daddy Colors sponzen in huis te halen. Met deze vrolijke sponzen, in blauw, geel, groen en oranje, maakt u alle ruimtes in huis eenvoudig schoon. De sponzen kenmerken zich door hun multifunctionele materiaal én vorm. 

De sponzen hebben de vorm van een smiley. Niet alleen ontzettend leuk, maar ook zeer praktisch. Gebruik de oogjes van de smiley bijvoorbeeld voor meer grip en de mond om tegelijkertijd de binnen- én de buitenkant van bestek te kunnen reinigen. Met dank aan de puntjes op de spons reinigt u zelfs met gemak de kleinste randen en kiertjes.

Ook het materiaal (FlexTexture) biedt extra handigheden. Dit materiaal is namelijk speciaal ontwikkeld om voor alle klussen geschikt te zijn. Onder de warme kraan worden de sponzen zacht en absorberend. Perfect voor het doen van de afwas en lichte reinigingsklussen. Onder de koude kraan worden de sponzen hard, waardoor dit eerder schuursponzen worden. Zo haalt u hiermee ook hardnekkige en aangekoekte vervuilingen eenvoudig weg. Gebruik het juiste water om de sponzen aan te passen aan iedere schoonmaakklus.

De Scrub Daddy sponzen zijn krasvrij, kunnen op alle materialen gebruikt worden, blijven er altijd schoon uitzien en gaan wel 8 weken lang mee.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: Scrub Daddy Kleur: Colors
Type: Spons Aantal: 6 stuks
Soort: Scrub Daddy Diameter: Ø 100 mm