123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Aanbieding: The Pink Stuff Paste (850 gram) + Scrub Mommy spons roze

€ 5,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Maak alle oppervlakken in huis schoner dan ooit met deze handige aanbieding! Met hierin The Pink Stuff Paste én een Scrub Mommy spons haalt u echt alles in huis om voor verbluffende resultaten te gaan. Deze producten gaan perfect samen, voor sublieme reiniging van ieder oppervlak.

Met de krachtige reinigingspasta van The Pink Stuff maakt u tegels, glazen oppervlakken, schoenen, pannen en diverse andere materialen schoon. De toegevoegde baking soda zorgt ervoor dat alle vlekken en vervuilingen uit het oppervlak worden getrokken. Combineer dit met een Scrub Mommy spons voor nóg effectievere reiniging. Deze spons verandert van textuur aan de hand van de watertemperatuur. Zacht in warm water, hard in koud water; hierdoor is de spons geschikt voor allerlei verschillende schoonmaakklussen!

Bekijk hieronder een overzicht van de producten waaruit deze aanbiedingsset precies bestaat:
  • Scrub Mommy spons (roze): Deze roze spons bestaat voor de helft uit FlexTexture-materiaal en voor de helft uit ResoFoam. De ene helft verandert dus van textuur aan de hand van de watertemperatuur. De andere helft is zeer zacht en extra absorberend, zodat The Pink Stuff Paste langdurig vastgehouden wordt. De spons heeft een unieke vorm van een gezichtje; niet alleen voor extra vrolijkheid tijdens het afwassen, maar ook om nog makkelijker schoon te kunnen maken.
  • The Pink Stuff Paste (850 gram): Gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten is deze roze reinigingspasta niet alleen volledig veganistisch, maar ook mild voor ieder oppervlak. Daadkrachtige reiniging is hiermee een feit.
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Aantal: 2 stuks
Type: Allesreiniger + spons Extra info: Veiligheidsinformatie
Inhoud: 500 ml