123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Scrub Daddy | Daddy Grill Master Bundle | BBQ Daddy met extra borstelkop en Scour Steel spons

delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze set van Scrub Daddy wordt het reinigen van uw barbecue kinderspel. In de verpakking vindt u een BBQ Daddy borstel mét een extra borstelkop en een Scour Steel spons. Verwijder hiermee aangekoekte etensresten en andere hardnekkige vervuilingen van uw barbecue.

Met dank aan de extra borstelkop kunt u langer gebruikmaken van uw BBQ Daddy en krijgt u alle vetresten en aangekoekte aanslag gemakkelijk weg. De borstelkop is gemaakt van FlexTexture-materiaal, dat van textuur verandert aan de hand van de watertemperatuur. Erg handig bij het schoonmaken van uw net gebruikte barbecue! Houd de spons eerst onder de koude kraan zodat de textuur hard wordt en schrob vervolgens de aangekoekte resten weg. Door de warmte van de grill wordt de textuur weer zachter, zodat u ook diep in de roosters kunt reinigen. De borstelkop is eenvoudig aan de BBQ Daddy te bevestigen.

De Scour Steel spons is een handige schuurspons, gemaakt van roestvrijstalen vezels. Deze heeft een nóg krachtigere werking, voor het verwijderen van de meest aangekoekte resten. Zowel de meegeleverde borstelkop als de spons hebben een buitenzijde die gemaakt is van ArmorTec-gaas. Dit is hittebestendig. 

De BBQ Daddy is hét hulpmiddel voor het reinigen van uw barbecue. De borstel bevat een geïntegreerde roestvrijstalen schraper waarmee u ook de écht verkoolde resten weghaalt. Daarnaast bevat de borstel een intrekbare haak. Gebruik deze om de borstel op te kunnen hangen of de grillroosters op te kunnen tillen. Tot slot zit er een handige flesopener in het handvat verwerkt. Zo heeft u hiermee echt alles in huis voor een geslaagde barbecue. 

De verpakking bevat:
- 1 BBQ Daddy
- 1 BBQ Daddy borstelkop navulling 
- 1 BBQ Daddy Scour Steel spons

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: Scrub Daddy Soort: Scrub Daddy
Type: BBQ accessoires