123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Aanbieding: The Pink Stuff Paste (850 gram) + Scrub Mommy spons roze & Scrub Daddy Original spons

€ 9,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Nu bestellen is maandag in huis
Omschrijving
Met deze aanbieding heeft u alles in huis om uw woning schoner dan ooit te maken. De producten van The Pink Stuff, Scrub Daddy en Scrub Mommy werken perfect samen om tot het beste resultaat te komen. Bekijk hieronder een overzicht van de producten waaruit deze aanbiedingsset precies bestaat:
  • Scrub Daddy (Original spons): Deze gele spons is gemaakt van FlexTexture-materiaal dat bij koud water hard en bij warm water zacht wordt. Zo kunt u de spons, die tot 8 weken na het eerste gebruik geurvrij blijft, voor veel verschillende schoonmaakklussen gebruiken. Bovendien kenmerkt deze spons zich door zijn unieke vorm, waarmee de functionaliteit verhoogd wordt. 
  • Scrub Mommy spons (roze): Deze roze spons bestaat voor de helft uit FlexTexture-materiaal en voor de helft uit ResoFoam. De ene helft verandert dus van textuur aan de hand van de watertemperatuur. De andere helft is zeer zacht en extra absorberend. De spons heeft een unieke vorm van een gezichtje; niet alleen voor extra vrolijkheid tijdens het afwassen, maar ook om nog makkelijker schoon te kunnen maken.
  • The Pink Stuff Paste (850 gram): Deze krachtige reinigingspasta is geschikt voor het reinigen van diverse materialen en oppervlakken. Door de geïntegreerde baking soda worden vervuilingen op daadkrachtige wijze uit ieder oppervlak getrokken.Gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten is deze roze reinigingspasta niet alleen volledig veganistisch, maar ook mild voor ieder oppervlak. 
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Aantal: 2 stuks
Type: Allesreiniger + spons Extra info: Veiligheidsinformatie
Inhoud: 850 ml

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)