123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

The Pink Stuff

The Pink Stuff kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment van The Pink Stuff schoonmaakmiddelen. Dit zijn krachtige schoonmaakmiddelen waarmee u echt ieder oppervlak eenvoudig kunt schoonmaken. Bestel hier onder meer The Pink Stuff cream en The Pink Stuff spray; wij leveren het direct uit eigen voorraad.


The Pink Stuff Paste (500 gram)  SPI00002
vergroten
Omschrijving Met deze The Pink Stuff reinigingspasta krijgt u echt alles schoon. Tegels, glazen oppervlakken, schoenen, fornuizen, pannen en nog veel meer andere voorwerpen in en om het huis worden op een verbluffende manier gereinigd, waarbij alle vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ga voor het beste resultaat, wat u ook schoonmaakt!

De reinigingspasta is eenvoudig in gebruik en zacht voor alle oppervlakken. Breng het middel met een zachte doek of spons aan. Hierna hoeft u het oppervlak of behandelde voorwerp enkel nog maar af te spoelen met water en na te poetsen met een schone doek.

Met deze reinigingspasta, die gemaakt is van 99% natuurlijke ingrediënten en volledig vegan is, wordt een glanzende finish gecreëerd en geniet u van het schoonste huis. De verpakking bevat 500 gram. 
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 500 gr
Type: Allesreiniger Extra info: Veiligheidsinformatie
Bestel mee
Nu bestellen is morgen in huis
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff Cream Cleaner (500 ml)  SPI00003
vergroten
Omschrijving Gebruik The Pink Stuff schuurmiddel om alle oppervlakken en voorwerpen in en om uw huis glanzend schoon te maken. Deze vloeibare reiniger kan gebruikt worden voor pannen, schoenen, tegels, glaswerk, tuinmeubelen en nog veel meer. Hoewel het middel zacht is voor de oppervlakken worden hiermee wel alle vlekken en vervuilingen verwijderd, ook als deze al zeer aangekoekt zijn. 

Dit schuurmiddel is dus te gebruiken voor diverse harde oppervlakken en is ook heel makkelijk in gebruik. Met een zachte doek of spons brengt u dit aan. Spoel nadien af met water en poets na met een schone doek voor het beste en schoonste resultaat.

Met deze vloeibare reiniger, die gemaakt is van 99% natuurlijke ingrediënten en volledig vegan is, wordt een glanzende finish achterlaten. De verpakking bevat 500 ml. 
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 500 ml
Type: Schuurmiddel Extra info: Veiligheidsinformatie
Bestel mee
Nu bestellen is morgen in huis
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff multifunctionele reinigingsspray (750 ml)  SPI00004
vergroten
Omschrijving Last van hardnekkige vlekken op pannen, schoenen, tegels, tuinmeubelen of andere oppervlakken in en om het huis? Gebruik dan deze The Pink Stuff multifunctionele reinigingsspray! Deze spray staat bekend om zijn krachtige werking en haalt echt álle vlekken weg, ook de meest hardnekkige en aangekoekte vervuilingen. Zo gaat u hiermee altijd voor het schoonste resultaat.

Het gebruik van deze reinigingsspray is eenvoudig. Het middel is zacht voor (harde) oppervlakken en verwijdert op snelle wijze iedere doffe of vette laag. Breng het aan met een zachte doek of spons en spoel vervolgens af met water. Voor het schoonste resultaat kunt u het behandelde oppervlak het beste nog even napoetsen met een schone doek. 

Met deze reinigingsspray, die gemaakt is van 99% natuurlijke ingrediënten en volledig vegan is, wordt een glanzende finish gecreëerd. De verpakking bevat 750 ml. 
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 750 ml
Type: Allesreiniger spray Extra info: Veiligheidsinformatie
Bestel mee
Nu bestellen is morgen in huis
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff badkamerreiniger spray (750 ml)  SPI00005
vergroten
Omschrijving Laat uw badkamer weer glanzen met The Pink Stuff badkamerreiniger spray. Reinig de douchecabine, de wastafel, de tegels en diverse andere oppervlakken in de badkamer en ga voor het beste en schoonste resultaat.

Met de schuimreiniger, die anti-drup is en dus voor een egaal resultaat zorgt, worden echt alle vervuilingen verwijderd. Vuil, zeep, vet en een doffe laag; het is allemaal verleden tijd. Met behulp van deze spray wordt ook kalkaanslag verwijderd én in de toekomst voorkomen. Zo blijft uw badkamer langer mooi.

De spray is gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten, is volledig vegan en is makkelijk in gebruik. Aanbrengen met een doek of spons, naspoelen met water en napoetsen met een schone doek; zo eenvoudig is het! De verpakking bevat 750 ml.
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 750 ml
Type: Badkamerreiniger Extra info: Veiligheidsinformatie
Bestel mee
Nu bestellen is morgen in huis
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff vlekkenverwijderaar spray (500 ml)  SPI00009
vergroten
Omschrijving Vlekken op uw kleding of andere wasgoed? Gebruik deze The Pink Stuff vlekkenverwijderaar spray. Door dit op het wasgoed te spuiten voordat u het gaat wassen zorgt u ervoor dat zelfs de meest hardnekkige en specifieke vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen. U kunt dit gebruiken voor uw witte en gekleurde was.

De formule is zacht voor de kleding, onder meer omdat er enkel gewerkt is met natuurlijke ingrediënten. Hier zijn dan ook geen agressieve chemicaliën aan toegevoegd. Zo gaat u hiermee op een veilige manier voor het meest schone en verbluffende resultaat. De spray is vegan. De verpakking heeft een inhoud van 500 ml.
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 500 ml
Type: Vlekken behandeling Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is morgen in huis
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff toiletreiniger gel (750 ml)  SPI00006
vergroten
Omschrijving Maak uw toilet glanzend schoon met deze The Pink Stuff toiletreiniger gel. Hiermee ontstaat er een glanzend en schoon resultaat. Bovendien wordt wel 99,9% van alle bacteriën verwijderd én kunt u er bij regelmatig gebruik (ongeveer 3 keer per week) zelfs voor zorgen dat kalkaanslag verminderd wordt.

Met de gel wordt er verder een fruitig parfum verspreid, zodat uw toilet niet alleen zichtbaar schoner oogt, maar ook direct heerlijk ruikt. Zo gaat u voor het beste en schoonste resultaat. De dikke gel is zowel onder als boven de waterlijn aan te brengen.

Deze The Pink Stuff toiletreiniger is gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten en is volledig vegan. De verpakking heeft een inhoud van 750 ml. 
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 750 ml
Type: Toiletreiniger Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is morgen in huis
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel The Pink Stuff schoonmaakmiddelen online

The Pink Stuff kopen? Bekijk op deze pagina ons ruime aanbod om de verschillende schoonmaakmiddelen snel en voordelig aan te schaffen. Deze producten hebben een krachtige werking, zijn geschikt voor bijna alle (harde) oppervlakken en zorgen gegarandeerd voor een glanzend resultaat. Bestel vandaag nog en ontvang morgen al in huis.

Alle voordelen van The Pink Stuff

The Pink Stuff wordt geproduceerd door Stardrops. Dit is een Engels merk dat al sinds 1938 producten op de markt brengt waarmee u uw woning, kantoorruimte of andere locatie op een zeer effectieve manier kunt reinigen. Deze producten zijn allemaal veelzijdig inzetbaar, waardoor ze gebruikt kunnen worden voor allerlei verschillende oppervlakken: terrastegels, fornuizen, pannen, kledingstukken, barbecues, schoenen, tuinmeubelen en nog veel meer.

The Pink Stuff schoonmaakmiddelen zijn makkelijk in gebruik. U kunt deze middelen op het te behandelen oppervlak aanbrengen met een zachte doek of een spons, om te zorgen dat al het vuil en vet, de meest hardnekkige vlekken en zelfs (kalk)aanslag eenvoudig verdwijnen. Spoel vervolgens af met water, droog met een schone doek en ga zo voor een perfect resultaat. Met deze schoonmaakmiddelen wordt er een glanzende finish achtergelaten, zodat het er zichtbaar schoner uitziet.

Doordat de producten gemaakt zijn met een milieuvriendelijke samenstelling van ingrediënten zijn ze niet alleen zeer zacht voor de oppervlakken, maar zijn ze ook niet schadelijk voor het milieu. Er is niet gewerkt met agressieve chemicaliën. In plaats daarvan zijn er bestanddelen gebruikt die voor 99% natuurlijk zijn. Op deze manier zijn de formules, die niet getest zijn op dieren, extra duurzaam en niet belastend voor de aarde. De producten van dit merk zijn ook vegan en vrij van palmolie.

Alle voordelen van The Pink Stuff op een rij

Ruime collectie
 Multifunctioneel inzetbaar
 Makkelijk in gebruik
 Milieuvriendelijk
 Geschikt voor bijna ieder (hard) oppervlak
 Glanzend resultaat

The Pink Stuff assortiment

De uitgebreide collectie van The Pink Stuff bestaat uit verschillende schoonmaakmiddelen. U vindt in het assortiment multifunctionele producten, zoals The Pink Stuff Cream Cleaner, The Pink Stuff Paste en The Pink Stuff Spray, waarmee diverse ondergronden eenvoudig gereinigd kunnen worden. Deze middelen zijn te gebruiken voor een groot aantal harde oppervlakken in huis en in de tuin.

The Pink Stuff verkoopt ook producten voor meer specifieke toepassingen, bijvoorbeeld een badkamerreiniger spray voor het schoonmaken van onder meer de douchecabine, de wastafel en de badkamertegels, een vlekkenverwijderaar spray voor het voorbehandelen van uw kleding of wasgoed en een toiletreiniger gel voor het reinigen van het toilet. Gebruik een combinatie van The Pink Stuff producten om zowel specifieke als algemene ondergronden te reinigen.

Combineer The Pink Stuff met Scrub Daddy

Voor het beste resultaat kunt u de producten van The Pink Stuff combineren met de sponzen van Scrub Daddy. Dit zijn sponzen die zich kenmerken door hun praktische ontwerp. Veel van deze sponzen hebben namelijk de vorm van een gezichtje, waardoor er dus extra handigheid geboden wordt tijdens het schoonmaken. Zo kunt u uw vingers in de ogen van het gezichtje plaatsen voor extra grip.

Bovendien heeft u met veel sponzen de mogelijkheid om aan de hand van de watertemperatuur de textuur van het materiaal te veranderen. Bij gebruik van koud water wordt de spons hard, bij gebruik van warm water zacht. Hierdoor kunt u de Scrub Daddy sponzen in combinatie met The Pink Stuff schoonmaakmiddel gebruiken voor zachte reiniging of voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. Zo wordt iedere schoonmaakklus hiermee eenvoudig geklaard.


Heeft u nog vragen over The Pink Stuff producten of komt u er bij het bestellen niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij u verder helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)