123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

The Pink Stuff

The Pink Stuff kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment van The Pink Stuff schoonmaakmiddelen. Dit zijn krachtige schoonmaakmiddelen waarmee u echt ieder oppervlak eenvoudig kunt schoonmaken. Bestel hier onder meer The Pink Stuff cream en The Pink Stuff spray; wij leveren het direct uit eigen voorraad.


The Pink Stuff Paste (500 gram) SPI00002
vergroten
Omschrijving Met deze The Pink Stuff reinigingspasta krijgt u echt alles schoon. Tegels, glazen oppervlakken, schoenen, fornuizen, pannen en nog veel meer andere voorwerpen in en om het huis worden op een verbluffende manier gereinigd, waarbij alle vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ga voor het beste resultaat, wat u ook schoonmaakt!

De reinigingspasta is eenvoudig in gebruik en zacht voor alle oppervlakken. Breng het middel met een zachte doek of spons aan. Hierna hoeft u het oppervlak of behandelde voorwerp enkel nog maar af te spoelen met water en na te poetsen met een schone doek.

Met deze reinigingspasta, die gemaakt is van 99% natuurlijke ingrediënten en volledig vegan is, wordt een glanzende finish gecreëerd en geniet u van het schoonste huis. De verpakking bevat 500 gram. 
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 500 gr
Type: Allesreiniger Extra info: Veiligheidsinformatie
Combi deal!

The Pink Stuff Paste (500 gram) + Scrub Daddy | Original spons € 6,49

Morgen in huis
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff Paste voordeelverpakking (850 gram) SPI00011
vergroten
Omschrijving Gebruik deze The Pink Stuff reinigingspasta om diverse oppervlakken in en om het huis moeiteloos te reinigen. Van tegels tot glazen oppervlakken en van schoenen tot pannen; de pasta verwijdert vervuilingen en vlekken op een verbluffende wijze van alle materialen. 

Doordat de reinigingspasta eenvoudig in gebruik is, heeft u de oppervlakken in een mum van tijd gereinigd. Hoe werkt dit? U brengt het middel met een zachte doek of spons aan, spoelt het behandelde oppervlak na met water en neemt deze nog even af met een schone doek. Op deze manier worden vlekken verwijderd en blijft er een glanzende finish achter.

De reinigingspasta is voor 99% gemaakt van natuurlijke ingrediënten en hierdoor zacht voor alle materialen. Bovendien is het ook volledig veganistisch. De verpakking bevat 850 gram. 
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Inhoud: 850 gr
Type: Allesreiniger Extra info: Veiligheidsinformatie
Combi deal!

The Pink Stuff Paste (850 gram) + Scrub Mommy spons roze € 7,50

Morgen in huis
€ 4,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,09 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff toiletreiniger gel (750 ml) SPI00006
vergroten
Omschrijving Maak uw toilet glanzend schoon met deze The Pink Stuff toiletreiniger gel. Hiermee ontstaat er een glanzend en schoon resultaat. Bovendien wordt wel 99,9% van alle bacteriën verwijderd én kunt u er bij regelmatig gebruik (ongeveer 3 keer per week) zelfs voor zorgen dat kalkaanslag verminderd wordt.

Met de gel wordt er verder een fruitig parfum verspreid, zodat uw toilet niet alleen zichtbaar schoner oogt, maar ook direct heerlijk ruikt. Zo gaat u voor het beste en schoonste resultaat. De dikke gel is zowel onder als boven de waterlijn aan te brengen.

Deze The Pink Stuff toiletreiniger is gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten en is volledig vegan. De verpakking heeft een inhoud van 750 ml. 
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 750 ml
Type: Toiletreiniger Extra info: Veiligheidsinformatie
Morgen in huis
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff wash up spray (500 ml) SPI00018
vergroten
Omschrijving Met The Pink Stuff wash up spray worden glazen, borden en bestek keer op keer glanzend schoon. Het afwasmiddel komt in een handige sprayfles waardoor u deze direct kunt gebruiken. Sproeien, afvegen en afspoelen. Zo worden aangekoekte etensresten en andere vuil- en vetvlekken moeiteloos schoongemaakt.

De fles bevat 500 ml en het product is geheel vegan. 
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 500 ml
Type: Wasspray Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Witte en bonte was
Morgen in huis
€ 3,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff Cream Cleaner (500 ml) SPI00003
vergroten
Omschrijving Gebruik The Pink Stuff schuurmiddel om alle oppervlakken en voorwerpen in en om uw huis glanzend schoon te maken. Deze vloeibare reiniger kan gebruikt worden voor pannen, schoenen, tegels, glaswerk, tuinmeubelen en nog veel meer. Hoewel het middel zacht is voor de oppervlakken worden hiermee wel alle vlekken en vervuilingen verwijderd, ook als deze al zeer aangekoekt zijn. 

Dit schuurmiddel is dus te gebruiken voor diverse harde oppervlakken en is ook heel makkelijk in gebruik. Met een zachte doek of spons brengt u dit aan. Spoel nadien af met water en poets na met een schone doek voor het beste en schoonste resultaat.

Met deze vloeibare reiniger, die gemaakt is van 99% natuurlijke ingrediënten en volledig vegan is, wordt een glanzende finish achterlaten. De verpakking bevat 500 ml. 
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 500 ml
Type: Schuurmiddel Extra info: Veiligheidsinformatie
Bestel mee
Morgen in huis
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff Aanbieding: The Pink Stuff Paste (500 gram) + Scrub Daddy | Original spons SPI00010
vergroten
Omschrijving Met deze aanbieding heeft u alles in huis om uw woning schoner dan ooit te maken. De producten van The Pink Stuff en Scrub Daddy werken perfect samen om tot het beste resultaat te komen, wat u ook gaat schoonmaken. De krachtige reinigingspasta van The Pink Stuff is geschikt voor het reinigen van tegels, glazen oppervlakken, schoenen, pannen en diverse andere materialen. Door de geïntegreerde baking soda worden vlekken en vervuilingen hiermee op daadkrachtige wijze uit ieder oppervlak getrokken, om altijd voor een glanzend resultaat te gaan. 

Gebruik in combinatie met de Scrub Daddy spons om écht alles schoon te kunnen maken. De textuur van deze spons verandert namelijk aan de hand van de watertemperatuur. Zo kunt u de spons gebruiken als deze hard is om hardnekkig vuil te verwijderen en als deze zacht is voor zachtere reiniging. 

Bekijk hieronder een overzicht van de producten waaruit deze aanbiedingsset precies bestaat:
 • Scrub Daddy | Original spons: Deze gele spons is gemaakt van FlexTexture-materiaal dat bij koud water hard en bij warm water zacht wordt. Zo kunt u de spons, die tot 8 weken na het eerste gebruik geurvrij blijft, voor veel verschillende schoonmaakklussen gebruiken. Bovendien kenmerkt deze spons zich door zijn unieke vorm (een lachend gezichtje), waarmee de functionaliteit verhoogd wordt.
 • The Pink Stuff Paste (500 gram): Deze roze reinigingspasta is gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten en is volledig vegan. Met alle actieve ingrediënten is een pasta gecreëerd die mild is voor ieder oppervlak en altijd effectief is. 
Specificaties
Type: Allesreiniger + spons Aantal: 2 stuks
Inhoud: 500 ml Extra info: Veiligheidsinformatie
Morgen in huis
€ 6,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,36 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff Aanbieding: The Pink Stuff Paste (850 gram) + Scrub Mommy spons roze SPI00013
vergroten
Omschrijving Maak alle oppervlakken in huis schoner dan ooit met deze handige aanbieding! Met hierin The Pink Stuff Paste én een Scrub Mommy spons haalt u echt alles in huis om voor verbluffende resultaten te gaan. Deze producten gaan perfect samen, voor sublieme reiniging van ieder oppervlak.

Met de krachtige reinigingspasta van The Pink Stuff maakt u tegels, glazen oppervlakken, schoenen, pannen en diverse andere materialen schoon. De toegevoegde baking soda zorgt ervoor dat alle vlekken en vervuilingen uit het oppervlak worden getrokken. Combineer dit met een Scrub Mommy spons voor nóg effectievere reiniging. Deze spons verandert van textuur aan de hand van de watertemperatuur. Zacht in warm water, hard in koud water; hierdoor is de spons geschikt voor allerlei verschillende schoonmaakklussen!

Bekijk hieronder een overzicht van de producten waaruit deze aanbiedingsset precies bestaat:
 • Scrub Mommy spons (roze): Deze roze spons bestaat voor de helft uit FlexTexture-materiaal en voor de helft uit ResoFoam. De ene helft verandert dus van textuur aan de hand van de watertemperatuur. De andere helft is zeer zacht en extra absorberend, zodat The Pink Stuff Paste langdurig vastgehouden wordt. De spons heeft een unieke vorm van een gezichtje; niet alleen voor extra vrolijkheid tijdens het afwassen, maar ook om nog makkelijker schoon te kunnen maken.
 • The Pink Stuff Paste (850 gram): Gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten is deze roze reinigingspasta niet alleen volledig veganistisch, maar ook mild voor ieder oppervlak. Daadkrachtige reiniging is hiermee een feit.
Specificaties
Type: Allesreiniger + spons Aantal: 2 stuks
Inhoud: 500 ml Extra info: Veiligheidsinformatie
Morgen in huis
€ 7,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,20 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff multifunctionele reinigingsspray (750 ml) SPI00004
vergroten
Omschrijving Last van hardnekkige vlekken op pannen, schoenen, tegels, tuinmeubelen of andere oppervlakken in en om het huis? Gebruik dan deze The Pink Stuff multifunctionele reinigingsspray! Deze spray staat bekend om zijn krachtige werking en haalt echt álle vlekken weg, ook de meest hardnekkige en aangekoekte vervuilingen. Zo gaat u hiermee altijd voor het schoonste resultaat.

Het gebruik van deze reinigingsspray is eenvoudig. Het middel is zacht voor (harde) oppervlakken en verwijdert op snelle wijze iedere doffe of vette laag. Breng het aan met een zachte doek of spons en spoel vervolgens af met water. Voor het schoonste resultaat kunt u het behandelde oppervlak het beste nog even napoetsen met een schone doek. 

Met deze reinigingsspray, die gemaakt is van 99% natuurlijke ingrediënten en volledig vegan is, wordt een glanzende finish gecreëerd. De verpakking bevat 750 ml. 
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 750 ml
Type: Allesreiniger spray Extra info: Veiligheidsinformatie
Bestel mee
Morgen in huis
€ 3,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff badkamerreiniger spray (750 ml) SPI00005
vergroten
Omschrijving Laat uw badkamer weer glanzen met The Pink Stuff badkamerreiniger spray. Reinig de douchecabine, de wastafel, de tegels en diverse andere oppervlakken in de badkamer en ga voor het beste en schoonste resultaat.

Met de schuimreiniger, die anti-drup is en dus voor een egaal resultaat zorgt, worden echt alle vervuilingen verwijderd. Vuil, zeep, vet en een doffe laag; het is allemaal verleden tijd. Met behulp van deze spray wordt ook kalkaanslag verwijderd én in de toekomst voorkomen. Zo blijft uw badkamer langer mooi.

De spray is gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten, is volledig vegan en is makkelijk in gebruik. Aanbrengen met een doek of spons, naspoelen met water en napoetsen met een schone doek; zo eenvoudig is het! De verpakking bevat 750 ml.
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 750 ml
Type: Badkamerreiniger Extra info: Veiligheidsinformatie
Bestel mee
Morgen in huis
€ 2,79 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,31 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff vlekkenverwijderaar spray (500 ml) SPI00009
vergroten
Omschrijving Vlekken op uw kleding of andere wasgoed? Gebruik deze The Pink Stuff vlekkenverwijderaar spray. Door dit op het wasgoed te spuiten voordat u het gaat wassen zorgt u ervoor dat zelfs de meest hardnekkige en specifieke vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen. U kunt dit gebruiken voor uw witte en gekleurde was.

De formule is zacht voor de kleding, onder meer omdat er enkel gewerkt is met natuurlijke ingrediënten. Hier zijn dan ook geen agressieve chemicaliën aan toegevoegd. Zo gaat u hiermee op een veilige manier voor het meest schone en verbluffende resultaat. De spray is vegan. De verpakking heeft een inhoud van 500 ml.
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 500 ml
Type: Vlekken behandeling Extra info: Veiligheidsinformatie
€ 3,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,26 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
The Pink Stuff vlekkenverwijderaar voor witte was (1 kg) SPI00007
vergroten
Omschrijving Gebruik The Pink Stuff vlekkenverwijderaar voor het stralend schoon krijgen van uw witte was. De verwijderaar bevat enkel natuurlijke ingrediënten en geen agressieve chemicaliën, maar verwijdert wel op effectieve wijze alle vlekken. Zo is dit product zacht voor uw kleding én gaat u hiermee voor het beste resultaat.

Dit product kan gebruikt worden voor het inweken van uw bevlekte kleding, handdoeken, theedoeken of beddengoed. Hiermee wordt er een heerlijke geur verspreid en worden vervuilingen weggehaald. U kunt ook altijd een beetje poeder toevoegen aan uw wasmachine, als aanvulling op uw gebruikelijke wasmiddelen, om te zorgen dat de was nóg stralender uit de machine komt. De verpakking heeft een inhoud van 1 kg. 
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Gewicht: 1 kg
Type: Vlekken behandeling Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Witte was
Morgen in huis
€ 4,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,09 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff vlekkenverwijderaar voor gekleurde was (1 kg) SPI00008
vergroten
Omschrijving Zorg dat alle vlekken eenvoudig uit uw gekleurde wasgoed verdwijnen met deze The Pink Stuff vlekkenverwijderaar. Doordat dit product enkel uit natuurlijke ingrediënten bestaat en er geen agressieve chemicaliën aan toegevoegd zijn is dit zacht voor de kleding. Toch gaat u hiermee voor het beste resultaat en ziet uw kleding er na gebruik weer uit als nieuw.

Gebruik dit product voor het inweken van uw bevlekte kleding, handdoeken, theedoeken of beddengoed. Ook kunt u een klein beetje poeder toevoegen aan de wasmachine, als aanvulling op uw gebruikelijke wasmiddelen. Zo zorgt u ervoor dat uw was heerlijk ruikt, dat alle vervuilingen weggehaald worden en dat de was er nóg stralender uitziet. De verpakking heeft een inhoud van 1 kg. 
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Gewicht: 1 kg
Type: Vlekken behandeling Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Gekleurde was
Morgen in huis
€ 4,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,71 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff vloeibaar wasmiddel bio (960 ml) SPI00014
vergroten
Omschrijving Gebruik dit vloeibare wasmiddel van The Pink Stuff voor de witte en bonte was. De geconcentreerde formule gaat direct aan de slag en verwijdert vlekken zelfs bij lage temperaturen. Bevat uw vuile was hardnekkige vlekken? Behandel ze dan voor door het wasmiddel direct aan te brengen op de vlek(ken). Uw was wordt stralend schoon en bevat een heerlijke frisse en fruitige geur tot wel 7 dagen lang. 

De fles bevat 960 ml, goed voor 32 wasbeurten.
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 960 ml
Type: Vloeibaar wasmiddel Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Witte en bonte was
Morgen in huis
€ 4,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,09 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff vloeibaar wasmiddel sensitive non-bio (960 ml) SPI00015
vergroten
Omschrijving Het vuile wasgoed van uw witte en bonte was wordt weer stralend schoon dankzij dit vloeibare wasmiddel van The Pink Stuff. Het wasmiddel is speciaal gemaakt om zacht te zijn voor de gevoelige huid. De geconcentreerde formule kan direct worden toegevoegd aan de was, of kan worden gebruikt om vlekken voor te behandelen. Uw was blijft tot 7 dagen heerlijk fris en fruitig ruiken.

Deze fles bevat 960 ml, goed voor 32 wasbeurten.
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 960 ml
Type: Vloeibaar wasmiddel Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Witte en bonte was
Morgen in huis
€ 4,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,09 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff Sensitive non-bio wasgel (900 ml) SPI00016
vergroten
Omschrijving Maak uw witte en bonte wasgoed weer stralend schoon dankzij The Pink Stuff Sensitive non-bio wasgel. De wasgel is speciaal gemaakt om zacht te zijn voor de gevoelige huid. De geconcentreerde formule kunt u direct toevoegen aan de was, of kan worden gebruikt om vlekken voor te behandelen. Uw was blijft tot 7 dagen heerlijk fris en fruitig ruiken.

Deze fles bevat 900 ml, goed voor 30 wasbeurten.
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 900 ml
Type: Wasmiddel gel Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Witte en bonte was
Morgen in huis
€ 4,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,09 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff wasgel bio (900 ml) SPI00017
vergroten
Omschrijving Gebruik deze wasgel van The Pink Stuff voor de witte en bonte was. De wasgel vlaat vlekken moeiteloos verdwijnen en is zelfs effectief bij lage temperaturen. Hardnekkige vlekken kunt u voorbehandelen door de wasgel direct aan te brengen op de vlek(ken). Uw favoriete kledingstukken worden stralend schoon en ruiken heerlijk fris en fruitig, tot wel 7 dagen lang. 

De fles bevat 900 ml, goed voor 30 wasbeurten.
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 900 ml
Type: Wasmiddel gel Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Witte en bonte was
Morgen in huis
€ 4,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,09 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
The Pink Stuff Floor Cleaner (1 liter) SPI00021
vergroten
Omschrijving Gebruik The Pink Stuff Floor Cleaner om vloeren eenvoudig maar effectief schoon te maken. Het product is direct klaar voor gebruik en verwijdert vet en vuil moeiteloos. Af- of naspoelen is niet nodig. De heerlijk frisse geur laat vieze luchtjes verdwijnen waardoor u geniet van een hygiënisch schone omgeving.

De fles bevat 1 liter en het product is geheel vegan.
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 1 l
Type: Vloerreiniger
Aanbieding:

6 flessen - 1 liter € 21,50

€ 3,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,26 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
The Pink Stuff Aanbieding: The Pink Stuff Floor Cleaner (6 flessen - 1 liter) SPI00022
vergroten
Omschrijving Bestel deze aanbieding om in één keer 6 flessen te ontvangen van The Pink Stuff Floor Cleaner. Het schoonmaakmiddel is geschikt voor het reinigen van vloeren. Het product is direct klaar voor gebruik en verwijdert vet en vuil moeiteloos. Af- of naspoelen is niet nodig. De heerlijk frisse geur laat vieze luchtjes verdwijnen waardoor u geniet van een hygiënisch schone omgeving.

Eén fles bevat 1 liter, u ontvangt in totaal 6 liter aan schoonmaakmiddel. The Pink Stuff Floor Cleaner is geheel vegan.
Specificaties
Merk: The Pink Stuff Capaciteit: 1 l
Type: Vloerreiniger Aantal: 6 stuks
€ 21,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 17,77 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad

Bestel The Pink Stuff schoonmaakmiddelen online

The Pink Stuff kopen? Bekijk op deze pagina ons ruime aanbod om de verschillende schoonmaakmiddelen snel en voordelig aan te schaffen. Deze producten hebben een krachtige werking, zijn geschikt voor bijna alle (harde) oppervlakken en zorgen gegarandeerd voor een glanzend resultaat. Bestel vandaag nog en ontvang morgen al in huis.

Alle voordelen van The Pink Stuff

The Pink Stuff wordt geproduceerd door Stardrops. Dit is een Engels merk dat al sinds 1938 producten op de markt brengt waarmee u uw woning, kantoorruimte of andere locatie op een zeer effectieve manier kunt reinigen. Deze producten zijn allemaal veelzijdig inzetbaar, waardoor ze gebruikt kunnen worden voor allerlei verschillende oppervlakken: terrastegels, fornuizen, pannen, kledingstukken, barbecues, schoenen, tuinmeubelen en nog veel meer.

The Pink Stuff schoonmaakmiddelen zijn makkelijk in gebruik. U kunt deze middelen op het te behandelen oppervlak aanbrengen met een zachte doek of een spons, om te zorgen dat al het vuil en vet, de meest hardnekkige vlekken en zelfs (kalk)aanslag eenvoudig verdwijnen. Spoel vervolgens af met water, droog met een schone doek en ga zo voor een perfect resultaat. Met deze schoonmaakmiddelen wordt er een glanzende finish achtergelaten, zodat het er zichtbaar schoner uitziet.

Doordat de producten gemaakt zijn met een milieuvriendelijke samenstelling van ingrediënten zijn ze niet alleen zeer zacht voor de oppervlakken, maar zijn ze ook niet schadelijk voor het milieu. Er is niet gewerkt met agressieve chemicaliën. In plaats daarvan zijn er bestanddelen gebruikt die voor 99% natuurlijk zijn. Op deze manier zijn de formules, die niet getest zijn op dieren, extra duurzaam en niet belastend voor de aarde. De producten van dit merk zijn ook vegan en vrij van palmolie.

Alle voordelen van The Pink Stuff op een rij

Ruime collectie
 Multifunctioneel inzetbaar
 Makkelijk in gebruik
 Milieuvriendelijk
 Geschikt voor bijna ieder (hard) oppervlak
 Glanzend resultaat

The Pink Stuff assortiment

De uitgebreide collectie van The Pink Stuff bestaat uit verschillende schoonmaakmiddelen. U vindt in het assortiment multifunctionele producten, zoals The Pink Stuff Cream Cleaner, The Pink Stuff Paste en The Pink Stuff Spray, waarmee diverse ondergronden eenvoudig gereinigd kunnen worden. Deze middelen zijn te gebruiken voor een groot aantal harde oppervlakken in huis en in de tuin.

The Pink Stuff verkoopt ook producten voor meer specifieke toepassingen, bijvoorbeeld een badkamerreiniger spray voor het schoonmaken van onder meer de douchecabine, de wastafel en de badkamertegels, een vlekkenverwijderaar spray voor het voorbehandelen van uw kleding of wasgoed en een toiletreiniger gel voor het reinigen van het toilet. Gebruik een combinatie van The Pink Stuff producten om zowel specifieke als algemene ondergronden te reinigen.

Hoe gebruik ik The Pink Stuff?

Het gebruik van The Pink Stuff schoonmaakmiddelen is eenvoudig en effectief. U brengt deze middelen aan op harde oppervlakken met een zachte doek of spons en verwijdert zo eenvoudig alle vervuilingen. Het is wel belangrijk om de behandelde ondergrond daarna goed af te spoelen met water en na te poetsen. Zo behaalt u gegarandeerd de beste resultaten. 

Hoe combineer ik The Pink Stuff met Scrub Daddy?

Voor het beste resultaat kunt u de producten van The Pink Stuff combineren met de sponzen van Scrub Daddy. Deze combinatie van het krachtige schoonmaakmiddel en de praktische spons is te gebruiken voor zachte reiniging én voor het verwijderen van hardnekkige vlekken.

De sponzen van Scrub Daddy kenmerken zich door hun praktische ontwerp. Veel van deze sponzen hebben namelijk de vorm van een gezichtje, waardoor er dus extra handigheid geboden wordt tijdens het schoonmaken. Zo kunt u uw vingers in de ogen van het gezichtje plaatsen voor extra grip.

Bovendien heeft u met veel sponzen de mogelijkheid om aan de hand van de watertemperatuur de textuur van het materiaal te veranderen. Bij gebruik van koud water wordt de spons hard, bij gebruik van warm water zacht. Zo wordt iedere schoonmaakklus hiermee eenvoudig geklaard.


Heeft u nog vragen over The Pink Stuff producten of komt u er bij het bestellen niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij u verder helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)