123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

The Pink Stuff & Scrub daddy | Schoonmaakset

€ 16,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 13,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze schoonmaakset wordt uw huis weer stralend schoon. Met The Pink Stuff Paste, Floor Cleaner, badkamerreiniger spray, Scrub Mommy en Scrub Daddy heeft u alles in huis om voor verbluffende resultaten te gaan. Bekijk hieronder een overzicht van de producten waaruit deze schoonmaakset precies bestaat:
  • Scrub Mommy spons (roze): Deze roze spons bestaat voor de helft uit FlexTexture-materiaal en voor de helft uit ResoFoam. De ene helft verandert van textuur aan de hand van de watertemperatuur. De andere helft is zeer zacht en extra absorberend. De spons heeft een unieke vorm van een gezichtje, hierdoor wordt de functionaliteit verhoogd.
  • Scrub Daddy (Original spons): Deze gele spons is gemaakt van FlexTexture-materiaal dat bij koud water hard en bij warm water zacht wordt. Zo kunt u de spons voor veel verschillende schoonmaakklussen gebruiken. Bovendien kenmerkt deze spons zich door zijn unieke vorm, waarmee de functionaliteit verhoogd wordt. 
  • The Pink Stuff Paste (850 gram): Gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten is deze roze reinigingspasta niet alleen volledig veganistisch, maar ook mild voor ieder oppervlak. Daadkrachtige reiniging is hiermee een feit.
  • The Pink Stuff Floor Cleaner (1 liter): De vloerreiniger maakt vloeren eenvoudig en effectief schoon. Het product is direct klaar voor gebruik en verwijdert vet en vuil moeiteloos. Af- of naspoelen is niet nodig. De heerlijk frisse geur laat vieze luchtjes verdwijnen waardoor u geniet van een schone omgeving.
  • The Pink Stuff badkamerreiniger spray (750 ml): De badkamerreiniger spray maakt alle oppervlakken in de badkamer stralend schoon. De schuimreiniger, die anti-drup is en dus voor een egaal resultaat zorgt, elimineert echt alle vervuilingen. Vuil, zeep, vet, kalkaanslag en een doffe laag; het is allemaal verleden tijd. 

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Type: Schoonmaakset Extra info: Veiligheidsinformatie
Aantal: 5 stuks