123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken bestrijdingsmiddelen kopen?

Bestel hieronder sprays om kakkerlakken te bestrijden. Deze beestjes kunnen ziektes en schimmels met zich meebrengen en groeien al snel uit tot een plaag. Voorkom daarom met deze artikelen dat zich meer kakkerlakken gaan huisvesten in uw huis en bestrijd direct de kakkerlakken die al aanwezig zijn. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


Voordelig kakkerlakken bestrijdingsmiddelen bestellen

Kakkerlakken in huis hebben zorgt niet alleen voor overlast, maar kan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid. Deze insecten kunnen namelijk ziektes meenemen en groeien snel uit tot een hele plaag. Bestel daarom hierboven direct het bestrijdingsmiddel dat u nodig heeft of lees hieronder meer over kakkerlakken bestrijding.

Hoe komen kakkerlakken in huis

Kakkerlakken kunnen op verschillende manieren uw huis binnenkomen. Hieronder geven wij wat veel voorkomende voorbeelden van hoe kakkerlakken uw huis kunnen betreden:

 • Via verpakkingsmateriaal
 • Via de buren
 • Via bagage (tassen/koffers)
 • Via tweedehands artikelen

Kakkerlakken blijven graag lang wonen op plekken waar het niet zo goed is gesteld met de hygiëne. Bovendien, als er voldoende voedsel en water te vinden is, blijven kakkerlakken zich voortplanten.

Het voorkomen van kakkerlakken in uw huis

De kans op kakkerlakken in uw huis kan beperkt worden door op de volgende punten te letten:

 • Houd uw huis schoon
 • Vermijd bronnen van water, zoals lekken.
 • Ruim voedsel op en sluit het goed af.
 • Bewaar afval in goed sluitende vuilnisbakken 
 • Vermijd dat voedsel van huisdieren de hele nacht in etensbakjes blijven staan.

Waarom liever geen kakkerlakken in huis

Kakkerlakken dragen verschillende ziektekiemen en schimmels bij zich en deze kunnen worden overgebracht op mensen. Hierdoor kan voedselvergiftiging, huidziekten en astmatische symptomen ontstaan. De uitwerpselen en het speeksel van kakkerlakken kunnen bij sommige mensen allergische reacties veroorzaken. Bovendien verspreiden kakkerlakken een nare geur.

Het bestrijden van kakkerlakken doet u zo

Heeft u last van kakkerlakken in uw huis? Deze kunt u dan bestrijden met kakkerlakken bestrijdingsmiddelen of u kunt een professional inhuren om deze te elimineren. Indien u last heeft van een paar kakkerlakken tot een kleine plaag, dan kunt u eenvoudig zelf de beestje bestrijden. Het zelf verwijderen van de kakkerlakken doet u als volgt:

 • Gebruik het slangetje op de spray indien u tussen naden en kieren wilt sprayen. Is dit niet het geval? Dan is het niet nodig.
 • Spray het oppervlak vervolgens vochtig door te spuiten op een afstand van 20 cm.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat jaagt kakkerlakken weg?

Als kakkerlakken geen geschikte leefomgeving hebben, zullen deze vertrekken of dood gaan. Denk hierbij aan het niet kunnen vinden van voedsel en water. Indien u toch last heeft van kakkerlakken, maak dan gebruik van bestrijdingsmiddelen, zoals anti-kakkerlakken spray of een kakkerlakkenval.

Hoe gaan kakkerlakken dood?

U kunt kakkerlakken doden door kakkerlakken bestrijdingsspray te gebruiken. Spray dit op het oppervlak waar kakkerlakken zich bevinden tot het oppervlak vochtig is. Als de kakkerlak met het oppervlak in contact komt, zal deze dood gaan. Deze bestrijdingen-sprays vindt u op 123schoon.nl.

Wat moet ik doen als er kakkerlakken in huis zijn?

Als u last heeft van kakkerlakken in uw huis wordt er aangeraden om deze zelf te verdelgen of hier een professional voor in te huren. Kakkerlakken planten zichzelf snel voort en daarom is het ondernemen van directe actie zeer noodzakelijk. Met een spray kunt u het oppervlak inspuiten en zo de dieren doden. Deze sprays vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Waarom heb ik kakkerlakken?

Kakkerlakken kunnen meekomen via verpakkingsmateriaal, tweedehands artikelen, bagage of via de buren. Ook kunnen ze uit zichzelf komen vanaf buiten, omdat uw huis mogelijk een plek is vol voedsel, water of vuiligheden. Kakkerlakken planten zichzelf snel voort, dus zo heeft u binnen een korte periode al last van een plaag.
 

Heeft u vragen over ons assortiment van kakkerlak bestrijders? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen.