123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Motten bestrijden

Artikelen voor motten bestrijding bestellen?

Motten en voornamelijk de larven van deze insecten staan er om bekend om gaten te knagen in kleding, tapijten en andere textiele producten. Bestrijd de beestjes daarom voordat deze de kans krijgen om uw textiel kapot te maken. Bestel vandaag nog de nodige bestrijdingsproducten en ontvang deze morgen al in huis.


Roxasect mottenval (1 stuks) SRO00027
vergroten
Omschrijving De Roxasect mottenvallen vangen kledingmotten in uw kledingkast zonder dat er gif aan te pas komt. In plaats daarvan wordt gebruikgemaakt van een lijmlaag die de motten vasthoudt. De val heeft een geïntegreerde plastic haak en is eenvoudig en onopvallend in uw kast te hangen, tussen de kleding. 

Ook motten in tapijten of vloerkleden kunnen met deze val worden opgespoord. De mottenvallen zijn volledig geurloos. De verpakking bevat 1 losse val en is tot wel 3 maanden effectief!
Specificaties
Merk: Roxasect Geschikt voor: Motten
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 1 stuks
Soort: Mottenval
Nu bestellen is maandag in huis
€ 6,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,37 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Roxasect mottenpapier (2 vellen)  SRO00094
vergroten
Omschrijving Bescherm uw kleding met Roxasect mottenpapier. Het mottenpapier helpt uw kleding te beschermen tegen kledingmotten en mottenlarven. Het papier geeft een kleine hoeveelheid gif af die de motten inademen.

Het Roxasect mottenpapier werkt tot wel 6 maanden. In de verpakking zitten twee vellen. Elke vel kan tot één kubieke meter kastinhoud beschermen.
Specificaties
Merk: Roxasect Geschikt voor: Motten
Type: Ongediertebestrijding Vel: 2 stuks
Soort: Papier Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 4,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,09 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Roxasect mottenballen (20 stuks) SRO00029
vergroten
Omschrijving Plaats de Roxasect geur-mottenballen tussen uw kleding in de kast; zo voorkomt u dat motten zich hierin nestelen. Kledingmotten kunnen veel schade aanrichten aan uw kleding, maar zijn met behulp van mottenballen eenvoudig te voorkomen. Zes mottenballen zijn genoeg voor 1 m3 en hebben een werking tot 3 maanden.
Specificaties
Merk: Roxasect Geschikt voor: Motten
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 20 stuks
Soort: Mottenballen Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 5,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,55 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Roxasect mottencassette (2 stuks) SRO00028
vergroten
Omschrijving Plaats de Roxasect mottencassette tussen uw hangende kleding in de kast; zo voorkomt u dat motten zich hierin nestelen. Kledingmotten kunnen veel schade aanrichten aan uw kleding, maar zijn met behulp van motten-cassettes eenvoudig te voorkomen. Deze set bevat 2 cassettes voor in uw kledingkast.
Specificaties
Merk: Roxasect Geschikt voor: Motten
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 2 stuks
Soort: Mottenval Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 5,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HG X mottenballen (20 stuks) SHG00240
vergroten
Omschrijving HGX mottenballen bestrijdt motten en mottenlarven op effectieve wijze. Mottenballen hebben een langdurige werking en zijn ideaal voor gebruik in een kledingkast met kleren die niet vaak gedragen worden. Elke HGX mottenbal is afzonderlijk verpakt in folie (dit dient te blijven zitten tijdens gebruik), waardoor ze zeer schoon in gebruik zijn. De mottenballen zorgen direct voor een frisse geur.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HG Gewicht: 130 g
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 20 stuks
Soort: Mottenballen Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Motten
Nu bestellen is maandag in huis
€ 5,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ecostyle Kledingmotval (2 stuks) SEC01026
vergroten
Omschrijving Last van gaatjes in uw kleding? Misschien heeft u last van motten. Dé perfecte manier om uw kleding(kast) te beschermen is de Kledingmotval van Ecostyle. Dit is een lijmval met lokmiddel wat de motten aantrekt. Plaats de feromooncapsule in de lijm op de val en plaats de val vervolgens op de plek waar de kleding hangt. De Kledingmotval werkt ongeveer 8 weken. Als de lijmval vol is, is het nodig deze te vervangen.

Ervaart u veel last van motten? Maak dan eerst de kledingkast goed schoon en droog. Was kleding eventueel opnieuw op 60 graden of bevries de kleding die niet gewassen kan worden ongeveer 2-3 dagen.

Tip: weet u niet zeker of u last heeft van motten? Leg dan een vel wit papier in uw kast en kijk na verloop van tijd of er korreltjes of spinsels aanwezig zijn. Dit betekent meestal dat er larven zijn.
Specificaties
Merk: Ecostyle Geschikt voor: Kledingmot
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 2 stuks
Soort: Lokval Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 7,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,19 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Vapona mottencassette (2 stuks) SVA00059
vergroten
Omschrijving Met deze anti-motten cassette wordt uw kledingkast beschermd tegen motten. U hoeft hiervoor alleen maar de cassette op te hangen aan de bijgevoegde haak of neer te leggen op de lade of plank waar uw kleding ligt. Hiermee wordt gedurende 3 maanden bescherming geboden voor uw kleding. Bovendien wordt hiermee een heerlijke lavendelgeur verspreid. 

Met het handige wiel wordt de levensduur van de cassette aangegeven. Zo vergeet u nooit hoeveel maanden u nog kunt genieten van de werking van de cassette. 
Specificaties
Merk: Vapona Geur: Lavendel
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 2 stuks
Soort: Mottenval Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Motten
€ 4,50 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 3,72 Exclusief 21% BTW )

Motten voordelig bestrijden

Motten maken met gemak diverse textiele artikelen kapot. Daarom is het verstandig om deze beestjes zo snel mogelijk te bestrijden of uit uw huis te weren. Lees hieronder meer over motten of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Waar komen motten vandaan?

Motten komen vaak huizen binnen als zij nog larven of eitjes zijn. Ook kunnen motten gewoon binnenvliegen via een openstaande deur of raam. Motten kiezen altijd voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid en warme temperaturen. Ze zijn voornamelijk op zoek naar donkere, warme plekken om eitjes te leggen. Dat is ook de reden dat motten vaak te vinden zijn in kledingkasten of op zolder.

Het nadeel van motten in huis

Motten zijn niet schadelijk voor uw gezondheid, maar kunnen wel schade aanbrengen aan textiele artikelen in uw huis. Denk hierbij aan gaten in uw kleding, tapijten of dekbed. Motten leggen eitjes op warme en donkere plekken en de larven knagen vervolgens het textiel kapot. De larven eten namelijk de plantaardige vezels van het textiel en gebruiken dit als voedingsstof.

Het bestrijden van motten

Motten kunt u op diverse manieren bestrijden. In ons assortiment vindt u de volgende bestrijdingsmiddelen tegen motten:

 • Mottenvallen: deze vallen trekken motten aan die vervolgens vast komen te zitten door de lijmlaag in de val. Sommige vallen kunt u niet alleen neerzetten, maar ook ophangen. Ideaal voor bijvoorbeeld in de kledingkast.
 • Mottenpapier: dit papier geeft een kleine hoeveelheid gif af die de motten inademen. De hoeveelheid gif op het papier is niet schadelijk voor mensen of huisdieren. Deze papiertjes werken tot 6 maanden lang.
 • Mottenballen: dit zijn kleine ballen die langzaam verdampen. De verdamping is giftig voor de motten, maar niet schadelijk voor mensen of andere huisdieren. Mottenballen zorgen verder voor een frisse geur en werken tot 3 maanden lang.
 • Mottencassette: dit kleine hangertje kunt u in de kast of in andere kleine ruimtes plaatsen. De werkzame stof wordt ingeademd door de mot en dit is voor hun zeer giftig. De cassette kan opgehangen worden of ergens worden neergelegd.
 • Mottenhanger: deze hangers kunt u eenvoudig aan een kledinghaakje hangen. Dit houdt motten buiten de kast en zorgt er daarnaast voor dat er een heerlijke geur door uw kledingkast wordt verspreid.

Het voorkomen van motten

U kunt motten ook weren door uw kleding vaak te wassen en uw kast regelmatig open te zetten. Ook kunt u een papiertje op de bodem van uw kast leggen. Ziet u hier korrels of spinsel op? Dan is de kans groot dat er eitjes in uw kast zijn gelegd. Zo kunt u nog op tijd actie ondernemen, voordat de larven uw kleding kapot eten. Ook kunt u mottenballen plaatsen in uw kast of op andere kleine plekken. Deze ballen verspreiden een geur dat giftig is voor motten, maar onschadelijk is voor mensen en huisdieren.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik zoveel motten in huis?

Motten gaan op zoek naar vochtige, warme en donkere plekken om hier vervolgens eitjes te leggen. Indien uw huis veel van dit soort plekjes heeft, is uw huis een ideale broedplaats voor motten. Motten leg snel én veel eitjes, zo heeft u dus snel last van een volledige plaag.

Wat is het beste middel tegen motten?

De meest efficiënte manier om van motten af te komen is door deze te bestrijden met gif. Dit vindt u terug in artikelen, zoals: mottenballen, mottenpapier, mottencassette en mottenhangers. Door het gif raken de motten verlamd en gaan deze uiteindelijk dood. Het gif is niet schadelijk voor mensen en huisdieren. Deze bestrijdingsmiddelen vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Waar gaan motten van dood?

De meeste motten bestrijdingsmiddelen bevatten gif. Dit ademen de beestjes in en dat zorgt ervoor dat zij verlamd raken en vervolgens sterven. Het gif zit onder andere in bestrijdingsmiddelen als mottenballen, mottenpapier, mottencassette en mottenhangers. Deze middelen vindt u op 123schoon.nl. Dit gif is niet schadelijk voor mensen of huisdieren.
 

Heeft u vragen over ons assortiment? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten