123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Cyber Monday Deals!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Muggen verjagen

Producten om muggen mee te verjagen bestellen?

Koop hier voordelig producten om muggen te verjagen of te bestrijden. Met de producten in ons assortiment heeft u gegarandeerd een stuk minder last van muggen in de zomer. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


Muggen voordelig verjagen

Muggen staan bekend om het prikken en het zorgen voor muggenbulten. Voorkom dit door muggen direct te bestrijden of te verjagen. U leest hieronder meer over muggen of bestel hierboven direct het artikel dat u nodig heeft.

Het nadeel van muggen in huis

Muggen zijn vervelend om in huis te hebben. Muggen steken ons omdat wij bepaalde voedingsstoffen in ons bloed hebben die hen aantrekt. De beestjes steken voornamelijk als u slaapt, zodat ze de grootste kans hebben op slagen zonder verstoord te worden. Muggen zijn dus vooral ‘s avonds en ‘s nachts actief. ‘s avonds kunnen de beestjes ook zorgen voor een zoemend geluid, dat mensen kan weerhouden om in slaap te vallen.

 

In het buitenland is de kans aanzienlijk groter dat muggen ziektes overdragen op mensen en dieren. In Nederland is deze kans bijna niet aanwezig.

Muggen verjagen: ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse artikelen om muggen te bestrijden. Hieronder lichten wij deze producten verder toe.

  • Muggenmeppers: met een (elektrische) muggenmepper mept u de mug dood. Wat is het verschil tussen een normale muggenmepper en een elektrische muggenmepper? Een elektrische mepper voorkomt het ontstaan van lelijke vlekken door het platslaan van de mug. Om een elektrische muggenmepper te laten werken heeft u batterijen nodig.
  • Muggenstekker/geurverstuiver: deze kastjes plaatst u in het stopcontact. Het verspreidt vervolgens een geurloze damp, waardoor de muggen worden verjaagd of gedood.
  • Insectenspray: deze spray gebruikt u in de ruimte waar muggen veel voorkomen. Dit biedt u vervolgens urenlang bescherming tegen muggen.
  • Ultrasoon-geluid: het geluid dat deze doosjes zenden vinden muggen zeer vervelend. Hierdoor zullen ze de ruimte vermijden.

Om muggen uit uw huis te weren kunt u ook gebruik maken van een muggen hor.

Muggenbulten verzorgen

Het hebben van een muggenbult kan zeer vervelend zijn. Hoe komt u hier nu snel van af? Het begint allemaal bij het niet openkrabben. U kunt de plek koelen of zelfs een zalf gebruiken tegen huidirritatie. Een zalfje met menthol en aloë vera is ideaal voor het verlichten van de jeuk van muggenbulten. Na enkele dagen zal de bult wegtrekken. Gebeurt dit niet? Neem dan contact op met uw huisarts.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat helpt goed om muggen buiten de deur te houden?

Muggen kunt u buiten houden door gebruik te maken van een spray of geurverspreider, ultrasoon geluid of een muggen hor. Met een spray verspreidt u een geur, waardoor muggen worden verjaagd of dood gaan en de kamer niet meer zullen betreden. Ultrasoon-geluid wordt door muggen als vervelend ervaren waardoor zijn de kamer met dit geluid zullen vermijden. Een muggen hor plaatst u in de deuropening of kozijn om zo kleine beestjes buiten de deur te houden. Al deze producten vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Welk middel werkt het beste tegen muggen?

Er zijn verschillende artikelen die u kunt gebruiken om muggen te bestrijden. Indien u op zoek bent naar een middel is er een spray of geurverstuiver beschikbaar. De spray blijft hangen in de ruimte en biedt u vervolgens urenlang bescherming tegen muggen. Met een geurverstuiver wordt er een geurloze damp verspreidt waar muggen aan zullen overlijden. Deze artikelen vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Waar komen muggen op af?

Muggen komen af op kooldioxide, oftewel uw adem. Daarnaast worden zij ook aangetrokken door geurstoffen die u verspreidt en op lichaamswarmte. Deze stoffen verschillen per mens.
 

Heeft u vragen over ons assortiment? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen.