123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Steken & Beten

Producten tegen steken & beten kopen?

Bestel hier producten om steken en beten te verhelpen. U heeft keuze uit losse artikelen of een steken en beten set met hulpwijzer. Bestel vandaag nog en ontvang het morgen al in huis.


Voordelig artikelen tegen steken en beten bestellen

Insectenbeten en -steken kunnen zorgen voor jeuk, irritatie en zelfs allergische reacties. Op deze pagina leest u meer over steken en beten en hoe u deze kunt behandelen. U kunt ook direct hierboven bestellen wat u nodig heeft.

Wat is een insectensteek en -beet?

Een insectenbeet is vaak erg oppervlakkig. Deze kunt u krijgen van onder andere muggen, vlooien, mieren, teken, bedwantsen en luizen. U wordt gebeten, zodat de insecten zichzelf kunnen voeden met bloed. Een insectensteek gaat daarentegen dieper in de huid en is daarom vaak pijnlijk. Dit kan worden gedaan door bijen, wespen en hommels. Deze beestjes doen dit vaak uit zelfverdediging.

Het nadeel van steken en beten

Het hebben van een insectensteek of -beet heeft wel wat nadelen, zoals:

  • Aantal uren of dagen plaatselijk last van jeuk of pijn.
  • Insecten kunnen ziektes overdragen.
  • Kan aanleiding geven tot allergische reacties.
  • Ontstaan van bultjes en puistjes.

Steken en beten: wat te doen

Als u bent gebeten of gestoken door een insect kunt u de plek behandelen met een anti-insecten bar of maak gebruik van een steken en beten set. Toch is het altijd aan te raden om het jeukende oppervlak niet te krabben en zo min mogelijk aan te raken. In ons assortiment vindt u diverse artikelen om insectenbeten en steken mee te behandelen.

Alles tegen steken en beten in ons assortiment

Steken en beten kunnen zorgen voor jeuk en irritatie. Om deze symptomen te verminderen kunt u gebruik maken van een middel tegen steken en beten. In ons assortiment vindt u de volgende producten.
  • Anti-insect bar: Door een beetje van deze bar op de beet te smeren verzorgt en verzacht u de plek.
  • Steken en beten set: deze set bevat niet alleen alles om steken en beten mee te behandelen, maar heeft ook een hulpwijzer, zodat u direct weet hoe u de beet of steek het beste kunt behandelen. 
  • Talkpoeder: hiermee behandelt u klamme, geïrriteerde en jeukende huid. U voorkomt hiermee verdere beschadiging van de huid en het zorgt direct voor verlichting.

Heeft u last van een allergische reactie? Neem dan contact op het uw huisarts.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat te doen bij steken en beten?

Bij een steek of beet kunt u het beste uw huid met rust laten of deze behandelen met een anti-steek of beet middel. In het assortiment van 123schoon.nl vindt u diverse artikelen om steken en beten mee te behandelen.

Welke insecten bijten of steken?

Muggen, vlooien, dazen, bedwantsen, teken, mieren, hertenkuisvliegen en luizen bijten. Dit doen zij om zichzelf te voeden met bloed. Insecten als bijen, wespen, hommels en mieren steken. Dit doen zij vaak uit zelfverdediging. Beestjes als vlooien, luizen, muggen en dazen kunnen zowel bijten als steken.

Wat te smeren op een insectenbeet?

Op een insectenbeet kunt u een anti-insectenbar smeren. Hierdoor wordt de beet verlicht en verzacht. U kunt ook gebruik maken van een insectenbeet en -steek set en de hulpwijzer volgen voor de beste plan van aanpak voor uw beet. Deze middelen bestelt u voordelig op 123schoon.nl.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.