123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Vangkooien

Vangkooien kopen?

Bestel voordelig vangkooien om insecten zoals motten en muizen te bestrijden. Bij ons vindt u vangkooien van A-merken, zoals Roxasect, HG en Vapona. Bestel vandaag nog een vangkooi en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


Roxasect mottenval (1 stuks)  SRO00027
vergroten
Omschrijving De Roxasect mottenvallen vangen kledingmotten in uw kledingkast zonder dat er gif aan te pas komt. In plaats daarvan wordt gebruikgemaakt van een lijmlaag die de motten vasthoudt. De val heeft een geïntegreerde plastic haak en is eenvoudig en onopvallend in uw kast te hangen, tussen de kleding. 

Ook motten in tapijten of vloerkleden kunnen met deze val worden opgespoord. De mottenvallen zijn volledig geurloos. De verpakking bevat 1 losse val en is tot wel 3 maanden effectief!
Specificaties
Merk: Roxasect Geschikt voor: Motten
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 1 stuks
Soort: Mottenval
Nu bestellen is maandag in huis
€ 6,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,37 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Roxasect mottencassette (2 stuks)  SRO00028
vergroten
Omschrijving Plaats de Roxasect mottencassette tussen uw hangende kleding in de kast; zo voorkomt u dat motten zich hierin nestelen. Kledingmotten kunnen veel schade aanrichten aan uw kleding, maar zijn met behulp van motten-cassettes eenvoudig te voorkomen. Deze set bevat 2 cassettes voor in uw kledingkast.
Specificaties
Merk: Roxasect Geschikt voor: Motten
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 2 stuks
Soort: Mottenval Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 5,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HG X muizenval (2 stuks)  SHG00239
vergroten
Omschrijving De HGX muizenval vangt en doodt muizen. Het effectieve klap-systeem dient gevuld te worden met muizen lokmiddel (bijvoorbeeld pindakaas). Plaats de val vervolgens op een plek waar de muis regelmatig komt.  U kunt een dode muis in de afvalbak laten vallen zonder de muis aan te raken. De verpakking bevat twee muizenvallen die meerdere malen te gebruiken zijn.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HG Geschikt voor: Muizen
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 2 stuks
Soort: Muizenval
Nu bestellen is maandag in huis
€ 5,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Vapona mottencassette (2 stuks)  SVA00059
vergroten
Omschrijving Met deze anti-motten cassette wordt uw kledingkast beschermd tegen motten. U hoeft hiervoor alleen maar de cassette op te hangen aan de bijgevoegde haak of neer te leggen op de lade of plank waar uw kleding ligt. Hiermee wordt gedurende 3 maanden bescherming geboden voor uw kleding. Bovendien wordt hiermee een heerlijke lavendelgeur verspreid. 

Met het handige wiel wordt de levensduur van de cassette aangegeven. Zo vergeet u nooit hoeveel maanden u nog kunt genieten van de werking van de cassette. 
Specificaties
Merk: Vapona Geur: Lavendel
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 2 stuks
Soort: Mottenval Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Motten
€ 4,50 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 3,72 Exclusief 21% BTW )

Bestel voordelig vangkooien

Het is erg vervelend als u last heeft van ongedierte zoals muizen en motten. Om te voorkomen dat bijvoorbeeld motten uw kleding kapot maken is het raadzaam om vangkooien aan te schaffen. Lees hieronder meer over ons assortiment vangkooien of bestel hierboven direct een vangkooi.

Assortiment vangkooien

In ons assortiment vindt u verschillende soorten vangkooien voor zowel muizen als motten. We helpen u graag bij het maken van de keuze welke vangkooi voor u geschikt is. Lees daarom hieronder meer over ons assortiment:

  • Mottenval: Dit is een val die u door middel van de geïntegreerde plastic haak tussen uw kleding kunt hangen. De motten worden gevangen door de lijmlaag die op de val zit. Ook is deze mottenval te gebruiken voor motten in tapijten of vloerkleden. De val werkt tot 3 maanden lang.
  • Mottencassette: Deze mottencassette kunt u tussen uw kleding hangen. Deze set bevat 2 cassettes en werkt tot 6 maanden lang. U kunt kiezen uit een geurloze cassette of eentje met een lavendelgeur.
  • Muizenval: Met deze val bestrijdt u effectief muizen. Als er een muis in de val zit kunt u de muis weggooien zonder dat u de muis hoeft aan te raken. U kunt deze muizenval meerdere keren gebruiken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat voor vangkooien zijn er?

Er zijn een hoop verschillende soorten vangkooien, voor zowel grote dieren als kleine dieren en insecten. Voor het bestrijden van bijvoorbeeld motten of muizen kunt u terecht bij 123schoon.nl.

Welke vangkooi heb ik nodig voor motten?

Indien u last heeft van motten kunt u ervoor kiezen om een mottenval of mottencassette aan te schaffen. Deze vangen motten, zodat bijvoorbeeld uw kleding niet kapot wordt gemaakt. U vindt mottenvallen en mottencassettes bij 123schoon.nl.

Met welke muizenval hoef ik de muis niet aan te raken?

Bij 123schoon.nl vindt u een muizenval van HG. Die klapt dicht zodra een muis in de val loopt. U kunt dan de val oppakken en de muis weggooien in de prullenbak zonder de muis aan te raken.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment vangkooien? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten