123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Vlooien bestrijden

Vlooien bestrijdingsmiddelen kopen?

Bestel hier voordelig middelen om vlooien te bestrijden. Deze beestjes planten zich namelijk zeer snel voort en daarom is het van belang hier snel bij te zijn, voordat er een plaag ontstaat. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


Vlooien voordelig bestrijden

Vlooien zijn vervelend voor huisdieren en kunnen u ook bijten wat zorgt voor kleine jeukende wondjes. Reken daarom direct af met vlooien met behulp van vlooienspray. Lees hieronder meer over vlooien of bestel hierboven direct wat u nodig heeft.

Hoe komen vlooien in uw huis

Vlooien kunnen op diverse manieren uw huis binnenkomen, maar de voornaamste manier is via huisdieren. Vlooien leven op wilde vogels en zoogdieren die dit weer over kunne n dragen op honden, katten, konijnen en zelfs kippen. Vlooien leggen graag eitjes op warme plekken, zoals in een tapijt, in een hondenmand of zelfs tussen naden van hout. Zo ontstaat er al snel een plaag die vaak voor slechts 5 procent bestaat uit echte vlooien en de rest zijn allemaal larven en eitjes die zichzelf snel zullen ontpoppen tot volwassen vlooien.

Nadeel van vlooien in uw huis

Vlooien zorgen voor onrust, ongemak en jeuk bij zowel huisdieren en mensen. De beestjes zitten graag op warme plekken, zoals uw liezen of oksels. Teken zullen niet lang overleven op uw huid, omdat hier te weinig beschutting en voedsel te vinden is. De teken zullen daarom snel overstappen naar een betere schuilplek, zoals uw huisdier of tapijt.

Ons assortiment aan vlooien bestrijdingsmiddelen

In ons assortiment vindt u sprays om af te komen van vlooien, vlooienlarven en eitjes. Deze sprays kunt u gebruiken op plekken waar vlooien zich graag bevinden, zoals kieren en gaten. Gebruik de spray gelijkmatig over het oppervlak. De sprays werken wel 4 tot 6 weken lang en zorgen er zo voor dat alle vlooien dood gaan. Na het behandelen met een vlooienspray wordt er aangeraden om niet overmatig te gaan stofzuigen. Dit kan invloed hebben op de werkingsduur van het middel.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik het snelst van vlooien af?

Gebruik vlooienspray om snel van vlooien af te komen. Deze sprays hebben vaak een werking tot 4 of 6 weken lang, waardoor de vlooien gegarandeerd dood zijn en niet snel terug zullen komen. Deze sprays vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Waar gaan vlooien dood van?

Vlooien gaan dood aan vlooien spray. Dit bevat gif, dat voor de mens en huisdieren niet schadelijk is. Daarentegen zullen de vlooien hieraan binnen een paar dagen overlijden. De spray blijft werken voor 4 tot 6 weken lang, waardoor eieren ook niet de kans hebben om te overleven. Deze spray vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Kunnen vlooien ook op mensen komen?

Vlooien kunnen op mensen komen en bijten, maar zij kunnen hier niet overleven. Ze kunnen zich op ons lichaam niet goed verstoppen en vasthouden. Ook is ons lichaam niet warm genoeg om te overleven. Vlooien zullen dus snel overlopen naar bijvoorbeeld huisdieren.
 

Heeft u vragen over ons assortiment? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen.