123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervis bestrijdingsmiddelen kopen?

Kom snel en effectief af van zilvervisjes en bestel voordelig zilvervis bestrijdingsmiddelen. Kies uit een val of spray van merken zoals HG, Roxasect en Vapona. Bestel vandaag nog een bestrijdingsmiddel en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


Bestel voordelig zilvervis bestrijdingsmiddelen

Zilvervisjes in huis kan een vervelende zaak zijn en daarom is het belangrijk om zo goed en effectief mogelijk deze insecten te bestrijden. Dat kunt u doen met zowel vallen als sprays. Bij ons vindt u diverse zilvervisvallen en -sprays van onder andere HG, Vapona en Roxasect. Lees hieronder meer over het bestrijden van zilvervisjes.

Nadelen van zilvervisjes

Allereerst is het misschien goed om te weten wat zilvervisjes eigenlijk doen en waarom u ze liever niet in huis wilt hebben. Ze zijn niet per se schadelijk, zolang ze niet in grote aantallen voorkomen. Zilvervisjes zijn gek op voedsel waar iets van cellulose bij gebruikt wordt voor de verpakking en dergelijke. Ze kunnen dus de verpakkingen van eten beschadigen en in uw eten terecht komen, waardoor u dit weer moet weggooien. Vandaar dat u het best uw eten in dat geval kunt opbergen in afsluitbare bakjes. Zilvervisjes hebben overigens een hekel aan de geur van lavendel, dus kunt u zakjes gedroogde bloemen van lavendel neerleggen bij uw eten.

 

Verder kunnen zilvervisjes in grote getalen behang, papier, boeken, kleding en synthetische materialen beschadigen.

Hoe gebruik ik zilvervis bestrijdingsmiddelen?

In ons assortiment vindt u zowel een spray als een val voor zilvervisjes. Hieronder leggen we u graag uit hoe u beide bestrijdingsmiddelen gebruikt.

Zilvervis spray

De sprays in ons assortiment zijn voorzien van een slangetje om bij de moeilijk bereikbare plekken te kunnen komen. De spray dient aangebracht te worden op plekken waar zilvervisjes veel voorkomen, zoals in kieren en achter plinten en kasten. Het is belangrijk om na de behandeling de plek niet (overmatig) schoon te maken. Raadpleeg altijd eerst het etiket/de gebruiksaanwijzing voordat u de spray gebruikt.

Zilvervisjes-val

De val trekt niet alleen zilvervisjes aan, maar ook ander kruipend ongedierte. Het is de bedoeling dat u de val neerlegt op een plek waar veel zilvervisjes lopen en voorkomen. De val bootst een schuilplaats na en is daarom aantrekkelijk voor zilvervisjes. In de val vindt u een lijmlaag waar de zilvervisjes aan vast blijven kleven. Als de val vol is gooit u het weg.

De oorzaak van zilvervisjes

Het kan erg vervelend zijn als u last heeft van zilvervisjes in huis. Om zilvervisjes in huis te vermijden is het handig om te weten wat de oorzaak is van zilvervisjes die in uw huis lopen, zodat u dit voortaan kunt voorkomen. Zilvervisjes worden aangetrokken tot een hoge luchtvochtigheid. Hierin kunnen zij het best leven. Bij een (te) lage luchtvochtigheid gaan ze dood. Een belangrijke tip is dus om regelmatig te ventileren, zodat u de overlast zo beperkt mogelijk kunt houden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is de oorzaak van zilvervisjes?

De oorzaak is vaak hoge luchtvochtigheid. Dit is namelijk een klimaat waar zilvervisjes (goed) in kunnen overleven. Om zilvervisjes zo veel mogelijk te weren wordt het aangeraden om regelmatig uw huis te ventileren, zodat de luchtvochtigheid laag wordt en ze het niet overleven.

Wat kan ik doen tegen zilvervisjes in huis?

Als u last heeft van zilvervisjes in huis, kunt u het best bestrijdingsmiddelen kopen. Zilvervis bestrijdingsmiddelen vindt u bij 123schoon.nl in vorm van een spray of een val. Daarnaast is het belangrijk dat u uw huis regelmatig ventileert.

Waar hebben zilvervisjes een hekel aan?

Zilvervisjes hebben een hekel aan de geur van lavendel. U kunt dus zakjes gevuld met gedroogde bloemen van lavendel neerleggen op plekken waar zilvervisjes veel voorkomen.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment of over het bestrijden van zilvervisjes? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.