123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervis bestrijdingsmiddelen kopen?

Kom snel en effectief af van zilvervisjes en bestel voordelig zilvervis bestrijdingsmiddelen. Kies uit een val of spray van merken zoals HG, Roxasect en Vapona. Bestel vandaag nog een bestrijdingsmiddel en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


Vapona zilvervisjesval (2 stuks)  SVA00044
vergroten
Omschrijving De Vapona zilvervisjes-val trekt zilvervisjes en ander kruipend ongedierte aan. De val is gifvrij en reukloos en dus volledig veilig. De val maakt gebruik van een lokmiddel om de zilvervisjes aan te trekken. De kleeflaag in de val zorgt ervoor dat het ongedierte vast blijft zitten. De val behoudt zijn werking tot 6 maanden en is geschikt voor gebruik binnenshuis. 
Specificaties
Merk: Vapona Aantal: 2 stuks
Type: Ongediertebestrijding Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Zilvervisjes
Nu bestellen is maandag in huis
€ 4,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,72 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Roxasect zilvervisjes val (2 stuks)  SRO00070
vergroten
Omschrijving De Roxasect zilvervisjes-val trekt zilvervisjes en ander kruipend ongedierte (ovenvisjes, papiervisjes) aan. De val is gifvrij en reukloos en dus volledig veilig. Omdat de val een schuilplaats nabootst heeft deze zelfs zonder lokmiddel een grote aantrekkingskracht op de visjes. De val bevat een kleeflaag waaraan het ongedierte vast blijft zitten. De val behoudt zijn werking tot 6 maanden en is geschikt voor gebruik binnenshuis.
Specificaties
Merk: Roxasect Geschikt voor: Zilvervisjes
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 2 stuks
Soort: Zilvervisjesval Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 4,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,09 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ecostyle Zilvervisval (4 stuks)  SEC01027
vergroten
Omschrijving Zilvervisjes gezien in uw badkamer, toilet of keuken? De Ecostyle Zilvervisval helpt u van deze beestjes af. Vouw de val open en plaats deze op een donkere plaats in de ruimte. De lokstof en lijmplaatjes zorgen ervoor dat zilvervisjes, pissebedden, spinnen of andere kleine insecten vast komen te zitten. Zodra de val volledig bedekt is met de beestjes is hij toe aan vervanging.

Na plaatsing werkt de val ongeveer 4 weken. In de verpakking zitten 4 stuks.
Specificaties
Merk: Ecostyle Geschikt voor: Zilvervisjes
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 4 stuks
Soort: Lokval Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 5,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,54 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HGX zilvervisjesval (2 stuks)  SHG00327
vergroten
Omschrijving Met deze zilvervisjesval van HG bent u snel af van deze vervelende en vieze beestjes. De val is geurloos en gifvrij, maar bootst de schuilplaats van zilvervisjes na, waardoor de beestjes zich hier veilig voelen. In de val blijven de zilvervisjes plakken op de kleeflaag. Zo heeft u hier geen last meer van.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.

Meer informatie over het gebruik van dit product
Specificaties
Merk: HG Geschikt voor: Zilvervisjes
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 2 stuks
Soort: Zilvervisjesval
Nu bestellen is maandag in huis
€ 6,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,74 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Roxasect spray tegen zilvervisjes (400 ml)   SRO00091
vergroten
Omschrijving Met de Roxasect spray tegen zilvervisjes rekent u op effectieve wijze af met zilvervisjes in uw huis. De flexibele slang op de spuitmond maakt het mogelijk moeilijk bereikbare plekken te bespuiten, zoals kieren waar zilvervisjes zich schuilhouden. Na behandeling niet overmatig schoonmaken. De spray blijft 4 tot 6 weken na bespuiting werkzaam.
Specificaties
Merk: Roxasect Geschikt voor: Zilvervisjes
Type: Ongediertebestrijding Capaciteit: 400 ml
Soort: Spray Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 10,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,05 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HG X tegen zilvervisjes (400 ml)  SHG00160
vergroten
Omschrijving HGX zilvervisjes verdelger rekent op effectieve wijze af met zilvervisjes in uw huis. De spray dient aangebracht te worden op alle plekken waar zilvervisjes voorkomen, zoals in kieren, achter plinten of kasten. De spuitbus is voorzien van handig slangetje om de lastigste plekken te bereiken. Lees voor gebruik het etiket.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HG Geschikt voor: Zilvervisjes
Type: Ongediertebestrijding Inhoud: 400 ml
Soort: Spray Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 11,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel voordelig zilvervis bestrijdingsmiddelen

Zilvervisjes in huis kan een vervelende zaak zijn en daarom is het belangrijk om zo goed en effectief mogelijk deze insecten te bestrijden. Dat kunt u doen met zowel vallen als sprays. Bij ons vindt u diverse zilvervisvallen en -sprays van onder andere HG, Vapona en Roxasect. Lees hieronder meer over het bestrijden van zilvervisjes.

Nadelen van zilvervisjes

Allereerst is het misschien goed om te weten wat zilvervisjes eigenlijk doen en waarom u ze liever niet in huis wilt hebben. Ze zijn niet per se schadelijk, zolang ze niet in grote aantallen voorkomen. Zilvervisjes zijn gek op voedsel waar iets van cellulose bij gebruikt wordt voor de verpakking en dergelijke. Ze kunnen dus de verpakkingen van eten beschadigen en in uw eten terecht komen, waardoor u dit weer moet weggooien. Vandaar dat u het best uw eten in dat geval kunt opbergen in afsluitbare bakjes. Zilvervisjes hebben overigens een hekel aan de geur van lavendel, dus kunt u zakjes gedroogde bloemen van lavendel neerleggen bij uw eten.

 

Verder kunnen zilvervisjes in grote getalen behang, papier, boeken, kleding en synthetische materialen beschadigen.

Hoe gebruik ik zilvervis bestrijdingsmiddelen?

In ons assortiment vindt u zowel een spray als een val voor zilvervisjes. Hieronder leggen we u graag uit hoe u beide bestrijdingsmiddelen gebruikt.

Zilvervis spray

De sprays in ons assortiment zijn voorzien van een slangetje om bij de moeilijk bereikbare plekken te kunnen komen. De spray dient aangebracht te worden op plekken waar zilvervisjes veel voorkomen, zoals in kieren en achter plinten en kasten. Het is belangrijk om na de behandeling de plek niet (overmatig) schoon te maken. Raadpleeg altijd eerst het etiket/de gebruiksaanwijzing voordat u de spray gebruikt.

Zilvervisjes-val

De val trekt niet alleen zilvervisjes aan, maar ook ander kruipend ongedierte. Het is de bedoeling dat u de val neerlegt op een plek waar veel zilvervisjes lopen en voorkomen. De val bootst een schuilplaats na en is daarom aantrekkelijk voor zilvervisjes. In de val vindt u een lijmlaag waar de zilvervisjes aan vast blijven kleven. Als de val vol is gooit u het weg.

De oorzaak van zilvervisjes

Het kan erg vervelend zijn als u last heeft van zilvervisjes in huis. Om zilvervisjes in huis te vermijden is het handig om te weten wat de oorzaak is van zilvervisjes die in uw huis lopen, zodat u dit voortaan kunt voorkomen. Zilvervisjes worden aangetrokken tot een hoge luchtvochtigheid. Hierin kunnen zij het best leven. Bij een (te) lage luchtvochtigheid gaan ze dood. Een belangrijke tip is dus om regelmatig te ventileren, zodat u de overlast zo beperkt mogelijk kunt houden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is de oorzaak van zilvervisjes?

De oorzaak is vaak hoge luchtvochtigheid. Dit is namelijk een klimaat waar zilvervisjes (goed) in kunnen overleven. Om zilvervisjes zo veel mogelijk te weren wordt het aangeraden om regelmatig uw huis te ventileren, zodat de luchtvochtigheid laag wordt en ze het niet overleven.

Wat kan ik doen tegen zilvervisjes in huis?

Als u last heeft van zilvervisjes in huis, kunt u het best bestrijdingsmiddelen kopen. Zilvervis bestrijdingsmiddelen vindt u bij 123schoon.nl in vorm van een spray of een val. Daarnaast is het belangrijk dat u uw huis regelmatig ventileert.

Waar hebben zilvervisjes een hekel aan?

Zilvervisjes hebben een hekel aan de geur van lavendel. U kunt dus zakjes gevuld met gedroogde bloemen van lavendel neerleggen op plekken waar zilvervisjes veel voorkomen.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment of over het bestrijden van zilvervisjes? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten