123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Marcel's Green Soap afwasmiddel

Marcel's Green Soap afwasmiddel kopen?

Bestel hier ecologische afwasmiddelen van Marcel's Green Soap. Deze producten zijn vegan, proefdiervrij en gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Ga hiermee op een duurzame manier voor een schone vaat. Bestel vandaag nog en ontvang uw nieuwe afwasmiddelen morgen al in huis.


Bestel Marcel’s Green Soap afwasmiddelen online

Milieuvriendelijk en duurzaam afwassen doet u met de afwasmiddelen van Marcel’s Green Soap. Hiermee bereikt u niet alleen een brandschoon resultaat, maar draagt u ook een steentje bij aan een beter milieu. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel de afwasmiddelen direct.

Wat is Marcel’s Green Soap afwasmiddel?

Marcel’s Green Soap afwasmiddelen zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat ze vrij zijn van chemische bestanddelen, zoals kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia en zuren. Hierdoor zijn de formules mild voor de huid. Ook iedereen die last heeft van een gevoelige huid kan de producten van Marcel’s Green Soap dus gebruiken voor het doen van de afwas. Sterker nog: door de sterk schuimende werking en de verrijkende ingrediënten zijn de afwasmiddelen zelfs verzorgend voor uw handen.

De natuurlijke formules zorgen er daarnaast voor dat de producten voor minstens 97% biologisch afbreekbaar zijn. Dit betekent dat er weinig tot geen plastic deeltjes achterblijven in het water en het riool, waardoor dit minder schadelijk is voor de aarde dan andere afwasmiddelen. De afwasmiddelen zijn daarnaast ook vegan, proefdiervrij en worden geleverd in verpakkingen die gemaakt zijn van recyclebaar plastic.

Er zijn dus genoeg redenen om voor de afwasmiddelen van Marcel’s Green Soap te kiezen. Hieronder zetten we de grootste voordelen nog één keer op een rij:

Mild voor de huid
100% natuurlijke ingrediënten; vrij van chemische bestanddelen
97% biologisch afbreekbaar
Vegan en proefdiervrij
Geleverd in recyclebare verpakkingen
Beschikbaar in allerlei heerlijke geuren

Is Marcel’s Green Soap afwasmiddel milieuvriendelijk?

Ja, de afwasmiddelen van Marcel’s Green Soap zijn milieuvriendelijk. Ze zijn voor 97% biologisch afbreekbaar, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en worden geleverd in recyclebaar verpakkingsmateriaal. Afwassen met Marcel’s Green Soap is dus een duurzame keuze.

Waar koop ik Marcel’s Green Soap afwasmiddel?

U vindt Marcel’s Green Soap bij drogisterijen en supermarkten, of bestelt de afwasmiddelen eenvoudig online. Op 123schoon.nl koopt u de afwasmiddelen voor een lage prijs. Bovendien hanteren wij een ‘vandaag besteld, morgen in huis’-policy. Plaats dus vandaag nog een bestelling om morgen al te genieten van de duurzame afwasmiddelen.

Marcel’s Green Soap afwasmiddel in de aanbieding kopen

Wilt u helemaal goedkoop uit zijn? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij prijzen onze producten regelmatig af. Ook Marcel’s Green Soap afwasmiddelen zijn bij ons standaard in de aanbieding. Bestel de afwasmiddelen tegen bodemprijzen of sla voor een lage prijs een jaarvoorraad in.

Op deze pagina heeft u alles gelezen over de afwasmiddelen van Marcel’s Green Soap. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.