123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Gootsteenorganiser

Gootsteenorganiser kopen?

Met onze gootsteenorganisers kunt u alle spullen rondom de gootsteen netjes opbergen. Spullen om de afwas mee te doen zoals een afwasborstel, spons, vaatdoek of afwasmiddel kunt u netjes bij elkaar zetten. Bestel ze voordelig in onze webshop en geniet van een opgeruimd aanrecht.


Goedkope gootsteenorganisers bestellen

Wanneer u thuis de handafwas doet ligt de afwasborstel, het afwasmiddel, de spons of de vaatdoek altijd los op het aanrecht. Met een gootsteenorganiser kunt u deze producten netjes opbergen. Lees hieronder meer over onze gootsteenorganisers of bestel bovenaan de pagina direct het product dat u nodig heeft.

Voordelen van een gootsteenorganiser

Een gootsteenorganiser, de naam zegt het al, zorgt ervoor dat u spullen rondom de gootsteen kunt opbergen. Doordat deze spullen niet rondslingeren maar compact kunnen worden opgeborgen oogt het aanrecht netjes. Wanneer u normaal gesproken natte sponzen of (vaat)doeken op het aanrecht legt, ligt er na een tijdje een plas water. Dit is niet alleen vervelend, er worden zo ook bacteriën verspreidt. In de gootsteenorganiser wordt het water opgevangen in een reservoir. Hierdoor loopt het water niet weg en kunt u deze gemakkelijk legen. De gootsteenorganisers zijn daarnaast geschikt voor in de vaatwasser, zo blijven alle onderdelen hygiënisch schoon.

Gootsteenorganisers van Joseph Joseph kopen

In onze webshop vindt u voornamelijk gootsteenorganisers van het merk Joseph Joseph. Deze zijn gemaakt van kunststof en siliconen en zijn voorzien van een anti-slip bodem. Aan de onderkant zit ook een reservoir waar het water van natte sponzen/doeken in wordt opgevangen zodat u dit eenvoudig kan weggooien als het vol is. Hierdoor wordt het aanrecht niet nat. Afhankelijk van het formaat van de organiser kunt u de volgende accessoires hierin opbergen:

  • Afwasborstel
  • Spons
  • Vaatdoek
  • Afwasmiddel

Bij ons vindt u gootsteenorganisers in verschillende kleuren en formaten. Zo is er voor ieder aanrecht een ruime keuze.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een gootsteenorganiser?

Dit is een kunststof bakje waar u georganiseerd uw afwasmiddel, doekjes, sponzen en meer op kunt plaatsen. Zo heeft u nooit meer last van een rommelig aanrecht. Op zoek naar een gootsteenorganiser? Deze vindt u op 123schoon.nl.

Waarom zou ik gebruik maken van een gootsteenorganiser?

Het gebruiken van een gootsteenorganiser zorgt voor een geordend en net aanrecht. Naast dat het netjes oogt, vangt de organiser ook water op. Hierdoor loopt het water niet weg en kunt u het makkelijk legen. Zo voorkomt u het creëren van een bron van bacteriën. U kunt alle onderdelen in de vaatwasser plaatsen om de organiser hygiënisch schoon te maken.

Wat kan er allemaal in een gootsteenorganiser?

Gootsteenorganisers zijn geschikt voor het opbergen van uw afwasborstel, spons, vaatdoek en afwasmiddel. Natuurlijk is er dan ook nog ruimte voor andere kleine artikelen die u kwijt wilt op de organiser.


Zojuist heeft u meer gelezen over gootsteenorganisers voor op het aanrecht. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag verder.