123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Marcel's Green Soap vaatwastabletten

Marcel's Green Soap vaatwastabletten kopen?

Bestel hier duurzame vaatwastabletten van Marcel's Green Soap. De vaatwastabletten zijn vegan, gemaakt van natuurlijke ingrediënten en voor meer dan 97% biologisch afbreekbaar. Goed voor uw vaat en voor de aarde! En vandaag besteld, is morgen in huis.


Bestel Marcel’s Green Soap vaatwastabletten online

Met de vaatwastabletten van Marcel’s Green Soap gaat u op een milieuvriendelijke wijze voor een schone vaat. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel de vaatwastabletten bij ons direct voor een lage prijs.

Wat zijn Marcel’s Green Soap vaatwastabletten?

Denkt u aan duurzame vaatwastabletten, dan denkt u aan Marcel’s Green Soap. Deze vaatwastabletten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, waardoor ze vrij zijn van chemische bestanddelen, zoals kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia en zuren. Bovendien zijn ze voor meer dan 97% biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat er zo min mogelijk plasticdeeltjes in het water of het riool terechtkomen.

Het grotendeels biologisch afbreekbare karakter van de vaatwastabletten komt deels doordat de vaatwastabletten voorzien zijn van een oplosbare folie. Dit is gemaakt van maïszetmeel en lost op zodra er contact gemaakt wordt met water. Er blijven dus weinig deeltjes achter, waardoor dit zo min mogelijk belastend is voor de aarde. De vaatwastabletten zijn daarnaast ook vegan, proefdiervrij en worden geleverd in verpakkingen die gemaakt zijn van recyclebaar plastic.

Met de vaatwastabletten wordt uw vaat volledig schoon, worden hardnekkige vervuilingen verwijderd en blijft er een frisse geur achter. Er zijn dus genoeg redenen om voor de vaatwastabletten van Marcel’s Green Soap te kiezen. Hieronder zetten we de grootste voordelen nog één keer op een rij:

97% biologisch afbreekbaar
Volledig oplosbare folie (maïszetmeel)
100% natuurlijke ingrediënten; vrij van chemische bestanddelen
Vegan en proefdiervrij
Geleverd in recyclebare verpakkingen
Voor een frisse geur op de vaat

Zijn Marcel’s Green Soap vaatwastabletten milieuvriendelijk?

Ja, de vaatwastabletten van Marcel’s Green Soap zijn duurzaam. Doordat ze volledig uit natuurlijke ingrediënten bestaan, zijn ze voor meer dan 97% biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat er zo min mogelijk plasticdeeltjes in het riool terechtkomen. De vaatwastabletten worden daarnaast geleverd in een plasticvrije verpakking.

Marcel’s Green Soap vaatwastabletten in de aanbieding kopen

Bestel de vaatwastabletten van Marcel’s Green Soap bij ons altijd voor een lage prijs. Als u vandaag een bestelling plaatst, zorgen wij bovendien dat de tabletten morgen al geleverd worden. Wilt u helemaal goedkoop uit zijn? Dan kunt u bij ons ook altijd Marcel’s Green Soap vaatwastabletten in de aanbieding bestellen. U ontvangt dan een grote verpakking, zodat u voor een lage prijs een jaarvoorraad aan kunt leggen.

Op deze pagina heeft u alles gelezen over de vaatwastabletten van Marcel’s Green Soap. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.