123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vikan Ergo Foam Sprayer 1,4 liter (blauw)

€ 125,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 104,09 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Omschrijving
Op zoek naar een handige schuimsproeier waarmee u verschillende oppervlakken met schuim kunt inspuiten en zo eenvoudig kunt reinigen? Dan is deze Vikan Ergo Foam Sprayer geschikt! Deze schuimsproeier is voorzien van een handig combinatiepistool waarmee een mengsel van water en reinigingsmiddel op een oppervlak wordt geschuimd. Door de waterdruk aan te passen (2 tot 10 bar) kunt u dit geschikt maken voor allerlei verschillende toepassingen. Er wordt in ieder geval altijd een consistente en juiste dosering mee afgegeven, voor een gegarandeerd subliem resultaat. 

Deze set bestaat uit een ruime tank van 1,4 liter, een foam-injector, een aanzuigslang, een combinatiepistool, veertien verschillende mondstukken en een afspuitlans.

Vikan kleurcodering 
Doordat de schuimsproeiers van Vikan op 123schoon.nl beschikbaar zijn in vijf verschillende kleuren kunt u voor iedere toepassing een andere kleur gebruiken. Dit is handig als er verschillende reinigings- of desinfectiemiddelen nodig zijn. Door kleurgecodeerd schoon te maken houdt u alles goed uit elkaar. Dit is een universeel en veilig systeem. 
Specificaties
Merk: Vikan Kleur: Blauw
Type: Schuimsproeier Inhoud: 1.4 l