123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vikan Ergo Foam Sprayer 2,5 liter (groen)

€ 159,50 (€ 131,82 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Met deze schuimsproeier van Vikan kunt u eenvoudig allerlei oppervlakken schoonmaken. Gebruik dit bijvoorbeeld om professionele keukens of sanitaire ruimtes met een mengsel van reinigings- of desinfectiemiddel en water te reinigen. Het combinatiepistool zorgt ervoor dat er een contante straal schuim uit de sproeier komt, met een verstelbare waterdruk van 2 tot 8 bar. Zo is deze sproeier voor allerlei toepassingen geschikt en krijgt u hiermee echt álles snel en stralend schoon. Doordat de handgreep ergonomisch ontworpen is is schoonmaken hiermee bovendien extra comfortabel.

In deze set vindt u een ruime tank van 2,5 liter, een foam-injector, een aanzuigslang, een combinatiepistool, veertien verschillende mondstukken en een afspuitlans.

Vikan kleurcodering
Voor verschillende oppervlakken zijn verschillende reinigings- of desinfectiemiddelen nodig. Doordat Vikan kleurgecodeerd schoonmaken mogelijk maakt kunt u deze middelen eenvoudig uit elkaar houden.

De schuimsproeiers zijn op 123schoon.nl namelijk beschikbaar in vijf verschillende kleuren en worden zelfs geleverd met mondstukken in wel veertien kleuren, zodat u voor iedere toepassing een andere kleur kunt uitkiezen. Op deze universele manier houdt u alles goed gescheiden. 
Specificaties
Merk: Vikan Kleur: Groen
Type: Schuimsproeier Inhoud: 2.5 l