123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vikan ergonomisch stofblik (oranje)

€ 9,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Dit oranje stofblik van Vikan is stevig, kaarsrecht en betrouwbaar. Door het ergonomische handvat is het stofblik prettig in gebruik en goed bestand tegen neerwaartse druk. Dankzij de scherpe rand wordt al het stof en (fijne) vuil gemakkelijk opgeveegd. De rand sluit namelijk naadloos aan op de vloer, waardoor er geen vuil onder het blik terecht zal komen. De hoge achterrand zorgt er bovendien voor dat er veel vuil tegelijk kan worden opgevangen. Gebruik het stofblik bijvoorbeeld in combinatie met een oranje handveger van Vikan.

Kleurcodering
De handvegers en stofblikken van Vikan zijn leverbaar in twaalf verschillende kleuren. Hierdoor kunt u uw werkplek in kleurzones opdelen, om zo meer controle uit te oefenen op de hygiëne binnen het bedrijf. Door de schoonmaakartikelen met verschillende kleuren apart van elkaar te houden worden onder andere kruisbesmetting en de overdracht van micro-organismen en bacteriën voorkomen. Bovendien is een kleursysteem makkelijk en universeel te begrijpen.

Producten van Vikan zijn goedgekeurd voor toepassingen in de voedselindustrie en contact met voedingsmiddelen. Tevens conform de HACCP-kleurcodes.
Specificaties
Merk: Vikan Afmetingen: 33 x 29,5 x 10 cm (lxbxh)
Type: Stofblik Materiaal: Polypropyleen
Kleur: Oranje