123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vision Every Day zonbescherming factor 20 (200 ml)

€ 19,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 16,12 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Omschrijving
Met deze zonbescherming met factor 20 kunt u voor een langere tijd veilig zonnen. Dit komt door de met water gevulde liposomen in deze crème, die diep doordringen in de huid en hier een schild vormen tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Deze bescherming van binnenuit is effectief en zorgt ervoor dat een verbrande huid, vroegtijdige huidveroudering en andere zonneschade voorkomen worden.

Het product is vrij van parfum en parabenen. Hierdoor is het ook geschikt voor de gevoelige huid én voor de kwetsbare kinderhuid. Dermatologische tests hebben dit bewezen.

Daarnaast is de crème niet alleen beschermend, maar ook hydraterend. Bovendien is het product prettig in gebruik. Het heeft een prettige structuur, die snel intrekt en niet plakkerig is. Ook is de crème zeer waterresistent, waardoor u ook na het zwemmen nog effectief beschermd bent. In de verpakking zit 200 ml. 

Let op: Breng het product ongeveer 20 minuten voor blootstelling aan de zon aan. Binnen 20 seconden is het opgenomen in de huid. Gebruik verder een royale hoeveelheid en smeer regelmatig bij om de bescherming te behouden.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
​​​​​​​

Bekijk de ingrediënten van dit product
Specificaties
Merk: Vision Toepassing: Lichaam
Type: Zonnebrand Factor (SPF): 20 info
Soort: Crème UV-bescherming: UVA en UVB
Geschikt voor: Volwassenen Waterproof: ja
Inhoud: 200 ml

Lijst van ingrediënten
 

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Stearate, Alcohol Denat., Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Glycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, Triacontanyl PVP, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide (nano), Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Aminomethyl Propanol, Tris-Biphenyl Triazine (nano), Tocopheryl Acetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Silica, Alcohol, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Sodium Ascorbyl Phosphate, Piroctone Olamine, Decyl Glucoside, Tetrasodium EDTA, Cholesterol, Butylene Glycol, Disodium Phosphate.