123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vision Every Day zonbescherming factor 50 (200 ml)

€ 21,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 17,77 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze krachtige zonbescherming met factor 50 van Vision is geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt voor optimale bescherming tegen UVA- en UVB-stralen. In de crème zitten met water gevulde liposomen die diep doordringen in de huid en het oppervlak van binnenuit beschermen. Zo gaat u hiermee voor langdurige en extra krachtige bescherming, en worden problemen als een rode verbrande huid en vroegtijdige huidveroudering voorkomen.

De crème is vochtinbrengend en voedend, en zorgt voor een prettig gevoel op de huid. De zonnebrand trekt ook snel in en is niet vettig of plakkerig. Bovendien is het waterproof, waardoor u ook na het zwemmen nog beschermd bent.

Deze crème is geschikt voor iedereen met een gevoelige (kinder)huid en is vrij van parfum en parabenen. Dermatologische tests hebben uitgewezen dat de crème extra huidvriendelijk is. In de verpakking zit 200 ml. 

Let op: Dit product moet ongeveer 20 minuten voor blootstelling aan het zonlicht opgesmeerd worden. Gebruik een royale hoeveelheid en smeer regelmatig bij voor het behouden van de bescherming. 

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
​​​​​​​

Bekijk de ingrediënten van dit product
Specificaties
Merk: Vision Toepassing: Lichaam
Type: Zonnebrand Factor (SPF): 50 info
Soort: Crème UV-bescherming: UVA en UVB
Geschikt voor: Volwassenen Waterproof: ja
Inhoud: 200 ml

Lijst van ingrediënten
 

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Alcohol Denat., Ethylhexyl Stearate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Potassium Cetyl Phosphate, Titanium Dioxide (nano), C8-22 Alkyl Acrylates/Methacrylic Acid Crosspolymer, Tris-Biphenyl Triazine (nano), Glyceryl Stearate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenoxyethanol, Dimethicone, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Aminomethyl Propanol, Propyl Alcohol, Silica, Cetearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Decyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Alcohol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Piroctone Olamine, Butylene Glycol, Disodium Phosphate, Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Cholesterol.