123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vision Kids Color zonbescherming factor 50+ (200 ml)

€ 22,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 18,60 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Omschrijving
Deze zonbescherming met factor 50+ van Vision is speciaal gecreëerd voor kinderen en dus ook geschikt voor de kwetsbare kinderhuid. Het product beschermt langdurig tegen UVA- en UVB-stralen, zodat een verbrande huid en andere zonneschade voorkomen worden. Doordat de spray verder werkt van binnenuit is dit extra effectief én biedt dit langdurige bescherming. Ook na het zwemmen blijft de bescherming bijvoorbeeld behouden. 

Deze zonnespray is bovendien parfumvrij en vrij van parabenen, waardoor dit zeer mild en zacht is voor de huid. Het is dan ook getest onder pediatrisch toezicht en geschikt bevonden voor de tere huid van (jonge) kinderen. Het is ook niet plakkerig en trekt snel in.

Deze spray heeft een kleurtje. Hierdoor ziet u goed welke onderdelen van het lichaam al zijn ingesmeerd én wordt het insmeren een leuke bezigheid voor kinderen. Is de kleur verdwenen? Dan is de lotion goed uitgesmeerd. In de verpakking zit 200 ml.

Let op: Gebruik altijd een rijkelijke hoeveelheid en smeer het product tenminste 20 minuten voor blootstelling aan de zon op. Smeer ook regelmatig opnieuw op. Verder raden wij aan om baby's en (jonge) kinderen zo min mogelijk bloot te stellen aan direct zonlicht. 

​​​​​​​Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.

Bekijk de ingrediënten van dit product
Specificaties
Merk: Vision Toepassing: Lichaam
Type: Zonnebrand Factor (SPF): 50+ info
Soort: Crème UV-bescherming: UVA en UVB
Geschikt voor: Kinderen Waterproof: ja
Inhoud: 150 ml

Lijst van ingrediënten
 

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Stearate, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol Denat., Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glycerin, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, C8-22 Alkyl Acrylates/Methacrylic Acid Crosspolymer, Dimethicone, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate SE, Aminomethyl Propanol, Microcrystalline Cellulose, Ethylhexyl Triazone, Sodium Stearoyl Glutamate, Propyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Carbomer, Disodium EDTA, Cellulose Gum, Piroctone Olamine, Sodium Ascorbyl Phosphate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Cholesterol, CI 42051.