123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vuilniszakken aanbieding

Vuilniszakken in de aanbieding kopen

Bestel op deze pagina vuilniszakken tegen bodemprijzen en profiteer van hoge kortingen. Al onze aanbiedingen van A-merk vuilniszakken en ons eigen huismerk zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Bespaar uzelf met deze aanbiedingen een hoop geld en ontvang de vuilniszakken morgen al in huis.


1 - 24 van 41

Bestel vuilniszakken tegen bodemprijzen

Op deze pagina vindt u de beste vuilniszakken aanbiedingen. U heeft keuze uit diverse formaten, merken en materialen. Van EKO en Swirl tot het 123schoon-huismerk, wij verkopen het allemaal in de aanbieding. Lees hieronder meer over vuilniszakken in de aanbieding of bestel hierboven direct.

Onze vuilniszakken aanbiedingen

Wij bieden vuilniszakken aanbiedingen aan van bekende A-merken en ons huismerk. Hieronder vindt u een klein voorbeeld van mogelijke A-merken in de aanbieding:

  • 123schoon: de vuilniszakken van het 123schoon-huismerk zijn sterk, betrouwbaar en in meerdere formaten verkrijgbaar. De zakken zijn scheur- en lekvast en zijn beschikbaar met een inhoud van 18 tot 150 liter.
  • Swirl: de vuilniszakken van Swirl zijn beschikbaar in formaten van 5 tot 120 liter en zijn extreem sterk. De zakken zijn lek- en scheurvast en bevatten meestal een fixeerband of trekband. Daarnaast zijn zowel de geparfumeerde als de ongeparfumeerde vuilniszakken in de aanbieding.
  • EKO: de sterke en scheurvaste vuilniszakken van EKO zijn een uitkomst voor in de prullenbak. De bak wordt niet meer vies en dankzij het ruime aanbod aan formaten zit er altijd een geschikte vuilniszak tussen.

Het vinden van de juiste vuilniszakken in de aanbieding

Met behulp van de filters bovenaan de pagina vindt u snel en eenvoudig de beste aanbieding. U kunt filteren op merk, inhoud en aantal. Wij verkopen bekende A-merken zoals Swirl, EKO en het 123schoon-huismerk. Door gebruik te maken van het merk-filter, heeft u in één oogopslag alle gewenste vuilniszakken van een merk onder elkaar. Wanneer u op zoek bent naar een vuilniszak met een specifieke inhoud kunt u dit eenvoudig filteren door de gewenste inhoud hoeveelheid te selecteren. Op zoek naar een aanbieding met 10 rollen vuilniszakken of misschien zelfs wel 320 rollen? Maak dan gebruik van het aantal-filter. Hiermee kunt u eenvoudig het aantal vuilniszakrollen selecteren.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke vuilniszakken aanbieding is het beste?

Bij 123schoon.nl hebben wij altijd goede deals op diverse vuilniszakken van verschillende A-merken en ons huismerk. De aanbiedingen veranderen regelmatig, zodat er altijd een geschikte aanbieding voor u bijzit. Ontdek in onze webshop welke vuilniszakken er vandaag in de aanbieding zijn.

Waarom zou ik vuilniszakken in de aanbieding kopen?

Door vuilniszakken in de aanbieding te kopen, bespaart u een hoop geld op vuilniszakken van bekende merken, zoals EKO en Swirl. Voor minder geld per product koopt u genoeg vuilniszakken om een flinke tijd vooruit te kunnen.

Waar koop ik vuilniszakken in de aanbieding?

Bij 123schoon.nl vindt u een zeer uitgebreid aanbod met diverse vuilniszakken in de aanbieding. Bij ons koopt u voordelig bekende A-merken en ons 123schoon-huismerk. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur nog uw vuilniszakken in de aanbieding koopt, ontvangt u deze morgen al in huis.
 

Heeft u nog vragen over de vuilniszakken aanbiedingen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.