123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
Email: info@123schoon.nl
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

 
Home Klantenservice Blog Over 123schoon.nl Contact Inloggen Klik hier voor verzendinfo naar Belgi\u00eb

Webwinkel

Zoek een product

Mijn 123schoon.nl

Betaalopties:

achteraf betalen met acceptgiro
veilig betalen via Bancontactonline betalen met PayPal

Verzendopties:

PostNLDPD

Wij zijn aangesloten bij:

Beoordeling door klanten:
9/10 -
351 beoordelingen

Standaard vuilniszakken

Vuilniszakken voor in elke vuilnisbak

Een ruime keuze uit standaard afvalzakken van verschillende groottes, dat vindt u op 123schoon.nl. De kleinste is slechts 5 liter, de grootste 240 liter. Of u dus een klein afvalzakje wilt kopen voor het prullenbakje in de toiletruimte of een grote vuilniszak voor in de kliko of afvalcontainer, het kan hier allemaal.

Welk formaat vuilniszak heeft u nodig?

Bij het uitkiezen van een afvalzak heeft u waarschijnlijk de neiging om te kijken naar de capaciteit van de prullenbak. 'Als er zoveel liter in mijn prullenbak kan, heb ik die zak nodig'. Dit is echter niet de juiste manier om het juiste formaat uit te kiezen. Er zijn andere aspecten die ook belangrijk zijn bij deze keuze.

Wist u bijvoorbeeld al dat er een verschil bestaat tussen ronde of rechthoekige afvalbakken? Een afvalzak die perfect in een ronde bak past, past mogelijk niet in een rechthoekige, zelfs als hij qua inhoud in liters precies lijkt te kloppen. Heeft uw afvalbak één vak of meerdere? Als uw prullenbak uit meerdere vakken bestaat kunt u makkelijker afval scheiden, maar dan hebben alle binnenemmers wel een eigen vuilniszak nodig.

Berekening vuilniszak voor rechthoekige afvalbak:
  • Meet de hoogte, breedte en diepte van uw prullenbak of binnenemmer. 
  • Om de breedte van de afvalzak te berekenen telt u de breedte en diepte van de afvalbak bij elkaar op. Als uw bak een brede rand heeft, telt u er nog wat extra centimeters bij op. 
  • Om de lengte van de afvalzak te berekenen telt u de hoogte van de bak op bij de helft van de breedte / diepte (de langste van de twee). Reken 10 of 20 cm extra zodat hij goed om de rand heen kan. 
Berekening vuilniszak voor ronde afvalbak:
  • Meet de hoogte en diameter van uw prullenbak of binnenemmer.
  • Om de breedte van de afvalzak te berekenen doet u de diameter van de bak x 3,14 en deelt u het dan door twee.
  • Om de lengte van de afvalzak te berekenen doet u de hoogte van de bak, plus de helft van de langste zijde van de bak. Reken 10 of 20 cm extra zodat hij goed om de rand heen kan.

Richtlijnen aantal liters

Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat prullenbakken met een inhoud tot 20 liter vooral in de badkamer, op het toilet, in de slaapkamer of op kantoor gebruikt worden, terwijl prullenbakken van 20 tot 60 liter vaker gebruikt worden in de keuken. Waar 2 tot 3 personen meestal genoeg hebben aan een prullenbak van 30 tot 50 liter, is voor een groot gezin een prullenbuk van 50 tot 60 liter wel gewenst. Prullenbakken van meer dan 60 liter en zeker meer dan 100 liter worden vooral gebruikt in zakelijke omgevingen, zoals op scholen en in de horeca. Ook voor de kliko's buiten worden deze zakken van meer dan 100 liter gebruikt. Zakken van meer dan 200 liter zijn ook perfect voor afvalcontainers.

Standaard vuilniszakken kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over standaard vuilniszakken of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire productenOm 123schoon.nl beter en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies en andere technieken. Hiermee volgen wij en derden uw surfgedrag op onze site, passen we advertenties aan op uw interesses en kunt u pagina's delen via social media. Door verder te gaan, gaat u akkoord. Lees meer Sluiten