123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Persil wasmiddel

Persil wasmiddel kopen?

Op deze pagina koopt u Persil wasmiddelen, voor een stralend schone was. Of u nu producten voor uw witte, gekleurde of donkere was zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij verkopen Persil wasmiddel capsules, waspoeder én vloeibaar wasmiddel. Bestel de producten vandaag nog en ontvang ze morgen al in huis. 

1 - 0 van 0

Voordelig assortiment aan Persil wasmiddelen

Persil is één van de oudste wasmiddelmerken en is al sinds 1908 op de markt. Het doel van Persil is om zich te ontwikkelen tot dé specialist op het gebied van wasmiddelen. Niet gek dus dat de producten kwalitatief zeer goed zijn en altijd hun werk doen. Innovatie en continuïteit zijn dan ook sleutelwoorden van het merk. Bij ons vindt u diverse wasmiddelen van dit merk.

De verschillende soorten Persil wasmiddel

Het assortiment van Persil bestaat uit diverse soorten wasmiddel. Deze verschillende soorten wasmiddelen vindt u in ons assortiment:

  • Persil waspoeder: met de waspoeder van Persil komt uw was altijd schoon en fris uit de machine. Dit is te danken aan de krachtige werking waarmee zelfs de meest hardnekkige vlekken moeiteloos worden verwijderd. De verpakkingen van de waspoeders zijn volledig recyclebaar.
  • Persil wasmiddel vloeibaar: het vloeibare wasmiddel dringt tot diep in de vezels van het textiel door en zorgt ervoor dat al uw was zeer schoon wordt. Daarnaast worden de originele kleuren van het wasgoed behouden. Het vloeibare wasmiddel werkt zelfs effectief op lage temperaturen.
  • Persil wasmiddel capsules: de capsules van Persil kunnen direct in de wasmachine geplaatst worden, zodat het doseren van wasmiddel niet meer nodig is. De capsules verwijderen moeiteloos de meest hardnekkige vlekken en zorgen ervoor dat de kleuren van het textiel beschermd blijven. De was capsules lossen volledig op tijdens het wassen.
  • Persil Power Bars: kleine, krachtige tabletten die verpakt zitten in folie dat automatisch oplost in water. Ze zijn te gebruiken bij wasbeurten vanaf 20 graden.

De wasmiddellijnen van Persil

Om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste wasmiddelen gebruikt voor uw wasgoed heeft Persil 4 wasmiddellijnen op de markt gebracht. Zo wast u uw wasgoed altijd met het juiste wasmiddel, voor het beste resultaat.
  • Persil Power voor witte was.
  • Persil Color voor gekleurde/bonte was.
  • Persil Black Magic voor de zwarte was.
  • Persil Sensitive voor iedereen met een gevoelige huid.

Duurzaam wasmiddel van Persil

De wasmiddelen van Persil wassen niet alleen grondig, maar zijn ook nog eens duurzaam. Persil hecht namelijk veel waarde aan het bijdrage aan duurzame ontwikkelingen. De wasmiddelen bestaan daarom uit materialen die gehaald zijn uit bronnen die op een natuurlijke manier worden aangevuld. Bovendien is Persil het eerste merk dat een wasmiddel op de markt bracht zonder fosfaten. De producten zijn ook geschikt om op lage was temperaturen perfect schoon te wassen. Beter voor het milieu dus.

Persil in de aanbieding kopen

Voor iedereen met een klein budget of mensen die graag willen besparen op wasmiddelen zijn de aanbiedingen van Persil geschikt. U vindt bij ons regelmatig een fijne Persil aanbiedingen waarmee u een boel geld bespaart. Perfect voor als u een voorraad wilt aanleggen of gewoon op zoek bent naar een goede deal.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Persil?

Naast dat Persil goed reinigt, is het ook een duurzaam en milieuvriendelijk wasmiddel. Persil maakt het wassen op lage temperaturen mogelijk, met hetzelfde schone resultaat als bij het wassen op een hogere temperatuur. Ook biedt Persil verschillende wasmiddelen aan, zoals: vloeibaar wasmiddel (bonte/gekleurde, witte en zwarte was), waspoeder en was capsules.

Welk Persil wasmiddel heb ik nodig voor de gekleurde was?

Veel wasmiddelen van Persil zijn ontwikkeld voor universeel gebruik en kunt u dus gebruiken voor de gekleurde was. Toch heeft Persil een unieke formule gecreëerd voor gekleurde was. Deze is genaamd: Persil Color.

Is Persil wasmiddel milieuvriendelijk?

Persil wasmiddel is milieuvriendelijk. De wasmiddelen zijn namelijk vervaardigd uit oppervlakte-actieve stoffen en hernieuwbare bronnen. Ook is Persil het eerste merk dat een wasmiddel op de markt bracht dat vrij was van fosfaten. De wasmiddelen zijn ook ideaal om op lage temperaturen uw was perfect schoon te krijgen en dat is beter voor het milieu.

Heeft u vragen over Persil wasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.


Heeft u vragen over Persil wasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.