123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Aanbieding: Zendium Tandpasta Sensitive (12x 75 ml)

€ 55,08 Zendium adviesprijs
€ 39,50 (€ 32,64 Exclusief 21% BTW)
U bespaart € 15,58
beperkte voorraad
Omschrijving
Zendium, natuurlijke bescherming, wetenschappelijk bewezen. Zendium Sensitive tandpasta helpt bij de bescherming van gevoelige tanden. Zendium tandpasta bevat 100% natuurlijke enzymen die de goede bacteriën in de mond bevorderen en daarmee de mond op natuurlijke wijze beschermt. Voor sterke tanden, gezond tandvlees en een frisse adem. Het is erg belangrijk om uw gebit goed schoon te houden. Door goed uw tanden te poetsen houd u uw gebit gezond. Daarnaast geeft het een heerlijk schoon en fris gevoel.

Net als uw lichaam heeft ook uw mond een eigen weerstand, oftewel de mondweerstand. Speeksel is hier een belangrijk onderdeel van. Het beschermt uw mond tegen schadelijke invloeden die klachten kunnen veroorzaken. De goede bacteriën in uw speeksel spelen een rol in het beschermen uw mond, maar zijn kwetsbaar en vragen om een zorgvuldige behandeling. Zendium tandpasta bevat 100% natuurlijke enzymen, die van nature in uw speeksel voorkomen, en de beschermende werking van het speeksel versterken. Zo poetst u niet alleen uw gebit schoon, maar werkt u ook aan uw mondweerstand.

Zendium bevat fluoride om het glazuur van uw tanden te versterken. Zendium bevat geen SLS. SLS is een schuimmiddel dat hard kan zijn voor de gevoelige delen van de mond. Zendium gebruikt milde ingrediënten waardoor het zacht is en geschikt is voor zelfs de gevoelige mond. Zendium is verkrijgbaar zonder kartonnen doosje, dat bespaart 30% verpakkingsmateriaal. De tube is gemaakt met meer dan 60% bioplastic van plantaardige oorsprong.

Met deze aanbieding ontvangt u direct 12 tubes.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: Zendium Inhoud: 75 ml
Type: Tandpasta Aantal: 12 stuks
Soort: Sensitive