123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Profiteer nu van onze aanbiedingen

Mondverzorging

Alles voor uw mondverzorging kopen?

Van tandpasta tot mondwater en van elektrische tandenborstels tot tandenstokers, op deze pagina vindt u alles wat te maken heeft met mondverzorging. Wij hebben hier alle producten van grote merken als Oral B, Prodent en Listerine verzameld, die u helpen om gezond tandvlees te behouden. 

Bestel alle producten voor uw mondverzorging op 123schoon.nl

Op deze pagina vindt u alle producten die u nodig heeft voor het verzorgen van uw mond en tanden. Zorg dankzij ons ruime assortiment voor een gezond gebit en een stralende glimlach. Als u de producten bij ons bestelt ontvangt u ze bovendien morgen al in huis. Zo zit u nooit te lang zonder.

Tandenborstels en tandpasta: ons assortiment

Ons ruime assortiment bevat diverse producten waarmee u twee keer per dag uw tanden kunt poetsen. Zo kunt u de volgende artikelen bestellen:

  • Tandpasta: Een goede tandpasta is nodig voor het behouden van schone en sterke tanden en een frisse adem. Wij verkopen een groot aantal tandpasta’s die hier allemaal voor zorgen, onder meer van Aquafresh, Colgate, Elmex, Parodontax, Prodent en Sensodyne. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei gespecialiseerde producten. Kies bijvoorbeeld voor een whitening tandpasta die zorgt voor zichtbaar wittere tanden of voor eentje die speciaal ontwikkeld is voor het voorkomen van gaatjes (doordat hiermee het glazuur van de tanden versterkt wordt). Ook kunt u bij ons kiezen voor verschillende smaken tandpasta.
  • Handtandenborstels: Bekijk ons ruime assortiment tandenborstels van Sencefresh, Oral-B en Colgate waarmee u uw gebit kunt reinigen. Deze handtandenborstels zijn eenvoudig mee te nemen, bijvoorbeeld op vakantie, en beschikbaar in diverse verschillende varianten. Zo verkopen wij ook kindertandenborstels en tandenborstels met een speciale tongreiniger.
  • Elektrische tandenborstels: Wij verkopen alle bekende tandenborstels van Oral-B. Bestel varianten met 7.600, 8.800 of 10.500 rotaties per minuut. Allemaal zorgen ze er op effectieve wijze voor dat uw gebit gereinigd wordt en dat tandplak wordt verwijderd. Vaak zijn er ingebouwde timers die er bovendien voor zorgen dat u altijd lang genoeg poetst. Zo helpen dit soort tandenborstels u ook nog eens bij het verbeteren van uw poetsroutine. Ga voor slimme tandenborstels zodat u met uw telefoon in de gaten kunt houden waar het eventueel misgaat. Zo creëert u al helemaal de meest effectieve poetsroutine.
  • Opzetborsteltjes: Ongeveer iedere drie maanden dient u de opzetborsteltjes van uw elektrische tandenborstel te verwisselen. U kunt bij ons diverse borsteltjes van Oral-B of Philips bestellen. Bekijk goed wat voor soort borstelhaartjes bij uw gebit passen en check of de opzetborsteltjes te combineren zijn met uw specifieke elektrische tandenborstel.

Producten voor het verbeteren van de mondhygiëne

Wij verkopen ook een aantal producten die ervoor zorgen dat uw tandvlees nog gezonder blijft. Zo kunt u de ruimte tussen uw tanden en tandvlees goed schoonhouden met behulp van flosdraad, tanden ragers of tandenstokers. Dit is nodig om te zorgen dat etensresten, plak en andere vervuilingen die hier blijven steken toch verwijderd kunnen worden. Met een tandenborstel bereikt u deze plekjes namelijk niet altijd, en zo kunnen er dus gaatjes en tandvleesproblemen ontstaan. Minstens eenmaal per dag stoken, ragen of flossen wordt daarom door tandartsen sterk aangeraden, zeker als uw tandvlees snel bloedt of wat donkerder oogt.

Slechte bacteriën in uw mond kunt u verwijderen met behulp van mondwater. Wij verkopen verschillende varianten, van Listerine, Colgate en Elmex. Deze mondspoelmiddelen zijn ook ideaal om alle moeilijk bereikbare plekjes tóch te bereiken. Ook kunt u hiermee uw gebit beschermen tegen gaatjes (doordat het glazuur beschermd wordt) en zo zorgen voor sterkere tanden. Let wel dat mondwater slechts een aanvulling is op uw andere mondverzorging en geen vervanging hiervoor. 

Alle producten voor het verbeteren van uw mondgezondheid en tandvlees kunt u bij ons bestellen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten