123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Mondverzorging

Alles voor uw mondverzorging kopen?

Van tandpasta tot mondwater en van elektrische tandenborstels tot tandenstokers, op deze pagina vindt u alles wat te maken heeft met mondverzorging. Wij hebben hier alle producten van grote merken, zoals: Oral B, Prodent en Listerine. Zo behoudt u een gezond gebit.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig alle producten voor uw mondverzorging

Op deze pagina vindt u alle producten die u nodig heeft voor het verzorgen van uw mond en tanden. Kies hierboven voor het type artikel dat u nodig heeft of lees hieronder meer over ons assortiment.

Het reinigen van uw gebit

Ons ruime assortiment bevat diverse producten waarmee u twee uw tanden kunt poetsen en zo uw gebit kunt reinigen. In ons assortiment vindt u:

  • Tandpasta: een goede tandpasta is nodig voor het behouden van schone en sterke tanden én een frisse adem. Wij verkopen een groot aantal tandpasta’s die hier allemaal voor zorgen, onder meer van Aquafresh, Colgate, Elmex, Parodontax, Prodent en Sensodyne. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei gespecialiseerde producten. Kies bijvoorbeeld voor een whitening tandpasta die zorgt voor zichtbaar wittere tanden of voor een tandpasta die speciaal is ontwikkeld voor het voorkomen van gaatjes. Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende smaken tandpasta.
  • Handtandenborstels: bekijk ons ruime assortiment tandenborstels van Sencefresh, Oral-B, Colgate en meer. Deze handtandenborstels zijn eenvoudig mee te nemen, bijvoorbeeld op vakantie, en zijn beschikbaar in diverse verschillende varianten. Zo verkopen wij ook kindertandenborstels en tandenborstels met een speciale tongreiniger.
  • Elektrische tandenborstels: wij verkopen diverse elektrische tandenborstels van Oral-B. Bestel varianten met 7.600, 8.800 of 10.500 rotaties per minuut. Deze tandenborstels zorgen er op effectieve wijze voor dat uw gebit gereinigd wordt en dat tandplak wordt verwijderd. Bovendien zijn er elektrische tandenborstels met ingebouwde timers die u laten weten wanneer u lang genoeg heeft gepoetst. Kies voor een slimme tandenborstel, zodat u met uw telefoon in de gaten kunt houden waar u eventueel minder goed poetst. Zo creëert u de meest effectieve poetsroutine.
  • Opzetborsteltjes: ongeveer iedere drie maanden dient u het opzetborsteltje van uw elektrische tandenborstel te verwisselen. U kunt bij ons diverse borsteltjes van Oral-B of Philips bestellen. Bekijk goed wat voor soort borstelhaartjes bij uw gebit passen en controleer of de opzetborsteltjes te combineren zijn met uw elektrische tandenborstel.

Producten voor het verbeteren van de mondhygiëne

Bij ons vindt u ook producten die ervoor zorgen dat uw tandvlees gezonder blijft en u gaat voor een goede mondhygiëne, zoals:

  • Flosdraad, tanden ragers en tandenstokers: hiermee kunt u de ruimte tussen uw tanden en tandvlees goed schoonhouden. Dit is nodig om te zorgen dat etensresten, plak en andere vervuilingen die hier blijven steken toch verwijdert kunnen worden. Met een tandenborstel bereikt u deze plekjes namelijk niet altijd, en zo kunnen er dus gaatjes en tandvleesproblemen ontstaan. Minstens eenmaal per dag stoken, ragen of flossen wordt daarom door tandartsen sterk aangeraden, zeker als uw tandvlees snel bloedt of wat donkerder oogt.
  • Mondwater: slechte bacteriën in uw mond kunt u verwijderen met behulp van mondwater. Wij verkopen verschillende varianten van Listerine, Colgate en Elmex. Deze mondspoelmiddelen zijn ook ideaal om alle moeilijk bereikbare plekjes tóch te bereiken en te reinigen. Ook kunt u hiermee uw gebit beschermen tegen gaatjes en zo zorgen voor sterkere tanden. Mondwater is slechts een aanvulling op uw andere mondverzorging en is hier geen vervanging voor.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat houdt mondverzorging in?

Mondverzorging zijn de dagelijkse handelingen die u uitvoert om uw mond en gebit gezond te houden. Hieronder vallen tandenpoetsen, het reinigen van uw mond, flossen, het gebruiken van mondwater en meer. Hierdoor voorkomt u een tandvleesontsteking, gaatjes en andere bacteriële infecties in uw mond.

Wat is goede mondverzorging?

Een gezond gebit begint bij het poetsen van uw tanden twee keer op een dag. Daarnaast wordt er aangeraden om uw tanden één keer per dag te stoken, ragen of flossen. Mondspoeling is ook een goede aanvulling om moeilijk bereikbare plekjes alsnog te kunnen bereiken en te reinigen. Houd er wel rekening mee dat mondspoeling een aanvulling is en geen vervanging van andere mondverzorgingsproducten.

Hoe vaak moet ik mijn mond spoelen?

Om ontstekingen te voorkomen, wordt er aangeraden om uw mond meerdere keren per dag te spoelen met een zoutoplossing. Het gebruiken van mondwater kunt u het beste beperken tot 1 keer per dag. Vaak wordt aangeraden om mondwater 30 seconden lang te spoelen, maar lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.
 

Alle producten voor het verbeteren van uw mondgezondheid en tandvlees kunt u bij ons bestellen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.