123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Deodorant aanbieding

Deodorant in de aanbieding kopen?

Bestel deodorant tegen bodemprijzen en maak gebruik van hoge kortingen. Wij hebben een breed assortiment aan A-merken, zoals: Axe, Dove en Rexona. Ook heeft u keuze uit deorollers of deodorant sprays in verschillende heerlijke geuren. Vandaag besteld, is morgen in huis.


1 - 24 van 154

Bestel deodorant in de aanbieding

Met deodorant zorgt u ervoor dat u lekker fris en schoon ruikt op elk moment van de dag. Met dank aan ons ruime aanbod, zit er gegarandeerd een deodorant bij die perfect bij u past. Bekijk snel onze aanbiedingen hierboven of lees hieronder meer over ons assortiment.

Bekende deodorant merken in de aanbieding

Binnen ons ruime aanbiedingen assortiment komt u de volgende A-merken regelmatig tegen:

  • Fa: Ruik de hele dag fris met de deodorant van Fa. De deodorant biedt een 48-uur bescherming tegen nare geurtjes. Fa biedt zowel deodorant spray als deorollers aan.
  • Nivea: Ga vervelende geurtjes tegen met Nivea. De deodorant van Nivea heeft een geur dat tot 48 uur blijft hangen. Ook zijn de formules mild voor de huid en dus geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Nivea biedt zowel deodorant spray als deorollers aan.
  • Axe: Wees beschermd tegen transpiratie- en lichaamsgeuren. Vervang deze luchtjes voor een verleidelijke geur. Axe heeft een ruim assortiment aan verschillende geuren. Axe biedt zowel deodorant spray als deorollers aan.
  • Dove: Ruik altijd heerlijk fris terwijl uw okselhuid wordt beschermd. De hydraterende crème in de deodorant verzorgt uw huid en beschermt u tegen nare lichaamsgeuren. Dove biedt zowel deodorant spray als deorollers aan.
  • Rexona: Speciaal gemaakt voor personen met een actieve levensstijl. Rexona gaat zweetvorming effectief tegen en beschermt u tegen nare geurtjes tot wel 48 uur. Rexona biedt zowel deodorant spray als deorollers aan.
  • Sanex: Ga transparantie en ongewenste geurtjes tot 24 uur lang tegen. De deodorant van Sanex bevat geen alcohol en houdt de huid gezond. Sanex biedt zowel deodorant spray als deorollers aan.
  • Vogue: Ervaar de hele dag een heerlijk fris gevoel dankzij deze parfum-deodorant. Vogue biedt deodorant sprays aan met luxe geuren.

Deoroller versus deodorant spray

Gaat u nu voor een deoroller of een deodorant spray? De keuze is best lastig omdat er voor elke soort deodorant wel voor- of nadelen te bedenken zijn. Hieronder worden de voordelen van de deoroller en deodorant spray toegelicht. Zo hopen wij de keuze voor u iets makkelijker te maken.

De voordelen van een deoroller

 Er gaat geen deodorant verloren. U wrijft de deodorant namelijk direct op uw huid.
 Effectieve werking.
 Erg compact.
 Geen risico dat u deodorant inademt.

De voordelen van een deodorant spray

 Droogt snel op.
 Effectieve werking.
 Heeft een lange houdbaarheidsdatum na eerste gebruik.
 Hygiënisch te delen met andere.

Deodorant in de aanbieding kopen

Wie wilt er nu niet besparen op deodorant? Bij ons vindt u regelmatig geweldige deodorant aanbiedingen waarmee u erg veel geld bespaart. Met deze aanbiedingen ruikt u langdurig extra fris en fruitig.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is deoroller of deodorant spray beter?

Het voordeel van een deoroller is dat u het direct op de huid aanbrengt, terwijl bij een spray er veel deodorant verloren gaat. Een deoroller is erg effectief en compact. Daarentegen gaat een deodorant spray langer mee en droogt het sneller op. Op het gebied van hygiëne zijn beide erg hygiënisch, maar het is niet verstandig om een deoroller te delen met andere. Het delen van een deodorant spray is natuurlijk geen probleem.

Waarom werkt mijn deodorant niet meer?

Waarom uw deodorant niet meer werkt als voorheen kan aan verschillende dingen liggen. Veranderingen in uw hormonen kunnen een reden zijn waardoor uw deodorant niet meer effectief werkt. Door deze situaties zweet u extra veel of krijgt uw zweet een andere consistentie (hormoonzweet) waar de meeste deodoranten niet tegenop kunnen. Gelukkig kunnen crèmes of lotions met zinkoxide u helpen als u last heeft hormoonzweet.

Hoe vaak moet ik deodorant gebruiken?

Om deodorant effectief te gebruiken, is het verstandig om deodorant één of twee keer per dag aan te brengen. Voornamelijk met antiperspirant is dit nodig, om ervoor te zorgen dat u minder last meer heeft van veel zweet uit uw zweetklieren.

Hoe kom ik van mijn stinkende oksels af?

Er zijn meerdere manieren om van stinkende oksels af te komen. Zo helpt scheren, omdat haar geuren vasthoudt. Het helpt mogelijk ook om schone kleding aan te doen en geen synthetische kleding te dragen. Cafeïne, alcohol en pittig eten activeren uw zweetklieren. Minder de consumptie van deze dranken en voedsel om zweten te voorkomen. Gebruik indien nodig okselpads, anti-transparant deodorant of talkpoeder voor het tegengaan van vervelende geurtjes.
 

Heeft u vragen over deodorant of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.