123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Prullenbakken aanbieding

Prullenbakken in de aanbieding kopen

Bestel een prullenbak in de aanbieding profiteer van hoge kortingen. Van kleine pedaalemmers tot grotere afvalbakken, en ook nog de keuze uit verschillende kleuren. Vandaag besteld, is morgen in huis. 


1 - 21 van 21

Extra voordelig prullenbakken in de aanbieding kopen

Op deze pagina vindt u alle prullenbakken die bij ons in de aanbieding zijn. Zo ontvangt u bovenop onze laagsteprijsgarantie extra korting en bespaart u dus nog meer geld. Lees hieronder meer over de prullenbakken of bestel hierboven direct de prullenbak waar u naar zoekt.

Het vinden van uw ideale prullenbak in de aanbieding

Met behulp van de filters op deze pagina filtert u makkelijk de ideale prullenbak ertussenuit. Op deze pagina kunt u filteren op inhoud en kleur. Met inhoud kiest u hoe groot u wilt dat de inhoud van de prullenbak is. Zo weet u ook direct hoeveel afval u kwijt kunt. U kunt ook filteren op kleur van de prullenbak. Hiermee kiest u gegarandeerd voor een prullenbak die past bij uw interieur. U kunt ervoor kiezen om één filter of beide filters te gebruiken voor uw zoektocht naar de perfecte prullenbak in de aanbieding.

Prullenbakken in de aanbieding: ons assortiment

Ons aanbod aan prullenbakken in de aanbieding verandert regelmatig. Wees er dus snel bij! In ons assortiment zijn er wel veel merken die regelmatig voorbij komen als aanbieding. Deze zetten wij hieronder voor u op een rijtje:

  • EKO: EKO staat bekend om het produceren van artikelen van hoge kwaliteit en dat voor een betaalbare prijs. Alle artikelen worden gemaakt in hun eigen fabriek om de kwaliteit te garanderen.
  • Vepabins: dit merk noemt zichzelf dé afvalbakken specialist. Deze afvalbakken zijn niet alleen geschikt voor in huis, maar zijn ook zo ontworpen om neergezet te worden in bijvoorbeeld kantoren, de horeca, in een magazijn en nog veel meer plekken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat mag er niet in een prullenbak?

Artikelen zoals glas, aardewerk en andere breekbare artikelen kunt u beter naar een recyclepark brengen in plaats van deze in de prullenbak weg te gooien. Ook vloeistoffen, scherpe voorwerpen en slachtafval kunt u beter niet in de vuilnisbak plaatsen en in plaats daarvan brengen naar een recyclepunt. Dit is beter voor het milieu en uw prullenbak.

Hoe groot is een normale prullenbak?

Hoe groot uw prullenbak moet zijn, hangt af van hoeveel mensen er gebruik maken van de prullenbak. Voor 1 persoon is een prullenbak van 15-30 liter voldoende. Voor 2 tot 3 personen is een prullenbak van 30-50 liter geschikt en voor grotere huishoudens raden wij een prullenbak van 50 tot 60 liter aan.

Waar koop ik een prullenbak in de aanbieding?

Op 123schoon.nl vindt u een ruim aanbod aan zeer voordelige A-merk prullenbakken in de aanbieding. Deze aanbiedingen zijn nog eens bovenop onze laagsteprijsgarantie. Als u de prullenbak vandaag bestelt, ontvangt u het morgen al in huis.
 

Heeft u behoefte aan meer informatie over een van onze prullenbak aanbiedingen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.