123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Schoonmaakartikelen aanbieding

Schoonmaakartikelen in de aanbieding kopen?

Op deze pagina vindt u al onze schoonmaakartikelen die in de aanbieding zijn. Zo bestelt u eenvoudig de voordeligste schoonmaakartikelen en profiteert u van hoge kortingen op topmerken. Ons aanbiedingen aanbod rouleert regelmatig, dus houdt deze pagina goed in de gaten om nooit een aanbieding te missen. Als u het artikel voor 23:59 bestelt, dan ontvangt u het morgen al in huis.


Goedkoop schoonmaakartikelen in de aanbieding kopen

Voor een schoon huis heeft u schoonmaakartikelen nodig. De aanschafkosten van deze producten kunnen hoog zijn, waardoor u misschien essentiële producten laat liggen. Dat is met onze schoonmaakartikelen in de aanbieding niet langer nodig. Lees hieronder meer over onze schoonmaakartikelen aanbieding of bestel hierboven direct het gewenste product.

Ons assortiment met schoonmaakartikelen in de aanbieding

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wees er snel bij en grijp niet mis. Toch zijn er een aantal merken en producten die regelmatig weer terugkomen als aanbieding. Deze merken hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Spunj: met de ultra-absorberende sponsdoeken van Spunj maakt u ieder glad oppervlak in huis op hygiënische wijze schoon. De doeken houden 7 keer hun eigen gewicht in water vast en verwijderen dus echt ál het vuil.
  • Scrub Daddy: de sponsen van Scrub Daddy staan bekend om hun unieke eigenschappen en textuur. Bij koud water wordt de spons hard en bij warm water wordt deze zacht en absorberend. De sponzen beschikken over een smiley-gezicht dat gebruikt kan worden voor extra grip en het afwassen van bestek.
  • Elbow Grease: dit merk staat bekend om het maken van krachtige en veelzijdige schoonmaakmiddelen en -artikelen. Voor elk klusje is er wel een geschikt product. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de producten wordt iedere schoonmaak een fluitje van een cent.
  • Swiffer: verwijder stof en vuil eenvoudig met de producten van Swiffer. De producten van Swiffer trekken stof en vuil aan als een magneet en houden dit vast. Hierdoor ervaart u minder ronddwarrelend stof in huis.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik schoonmaakartikelen in de aanbieding?

Op 123schoon.nl koopt u voordelig schoonmaakartikelen in de aanbieding. Dus boven op onze lage prijzen ontvangt u nog eens hoge kortingen. En als u vandaag bestelt, ontvangt u het artikel morgen al in huis.

Wat soort schoonmaakartikelen zijn in de aanbieding?

Bij 123schoon vindt u diverse schoonmaakartikelen in de aanbieding van verschillende A-merken. U vindt bij ons A-merken als Scrub Daddy, Spunj, Elbow Grease en Swiffer in de aanbieding. Van sponzen en stofdoeken tot stofzuigers, bij ons vindt u het allemaal in de aanbieding.

Waarom zou ik schoonmaakartikelen in de aanbieding kopen?

Door schoonmaakmiddelen in de aanbieding te kopen, bespaart u een hoop geld op producten van bekende merken, zoals: Spunj, Scrub Daddy, Swiffer en Leifheit. Voor minder geld per product koopt u genoeg schoonmaakartikelen om een voorraad aan te leggen.
 

Heeft u nog vragen over de schoonmaakartikelen in de aanbieding of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.