123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Luchtverfrisserdispensers

1 - 0 van 0

Luchtverfrisserdispensers voor een aangenaam geurend sanitair

In een frisse sanitaire ruimte kan een luchtverfrisser niet ontbreken. Om nare geurtjes te verdoezelen en aangename luchtjes juist te verspreiden. Met deze handige luchtverfrisserdispensers kunt u deze luchtverfrissers in elke sanitaire ruimte ophangen.

Welke dispenser?

Dispensers zijn compact, hygiënisch en stijlvol. Doordat de dispensers automatisch werken, wordt er continu een frisse geur verspreid in de sanitaire ruimte. Hierdoor blijft de onderhoudstijd beperkt, maar de ruimte wel fris. Wel zo makkelijk! Op 123schoon.nl vindt u verschillende luchtverfrissers:
  • Luchtverfrissersprays: Dit zijn handige sprays in verschillende geuren, zoals bloemen, citrus en tropical. Deze sprays kunnen een kamer van wel 170 m2 verfrissen, waardoor ook de grootste sanitaire ruimtes aan deze spray genoeg hebben. Ze passen in stijlvolle, stevige dispensers met een verbeterde geurbeheer.
  • Luchtverfrisserschijfjes: De schijfjes verspreiden een heerlijke bloemen-, citrus- of appelgeur. Doordat de schijfjes slechts eens in de vier weken vervangen hoeven te worden, bent u weinig tijd kwijt aan onderhoud en is uw wc voorlopig lekker fris. De discrete houder kan gemakkelijk opgehangen worden en is zeur eenvoudig in zijn onderhoud.

Welke luchtverfrisser?

De sprays en schijfjes die in de dispensers passen zijn te vinden op de pagina van de luchtverfrissers of bij de producten onder het kopje van 'geschikte Tork vullingen'. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste luchtverfrisser koopt voor in uw dispenser.

Luchtverfrisserdispensers kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over luchtverfrisserdispensers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord