123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Zeepdispenser

1 - 0 van 0

Zeepdispensers voor sanitaire ruimtes

Zeepdispensers

Schone handen zijn van groot belang in openbare ruimtes, om het verspreiden van bacteriën te voorkomen. En door de handreinigingsproducten in dispensers te stoppen kan de hygiëne van de gebruikers nog eens extra worden verzekerd. Op 123schoon.nl vindt u verscheidene van dit soort handige zeepdispensers voor vloeibare zeep, schuimzeep of sprayzeep. Maar ook voor handdesinfectieproducten zijn deze dispensers geschikt.

Waarom zeepdispensers?

De dispensers uit ons assortiment zijn compact, stevig en gebruiksvriendelijk. Vaak hebben ze een drukknop, waarmee de zeep wordt uitgegeven, maar voor extra hygiëne kunt u ook dispensers aanschaffen met een armbeugel of zelfs met sensoren. Zo zorgt u ervoor dat de gebruiker de dispenser niet hoeft aan te raken, wat een veilig en schoon gevoel geeft.

De flessen die in deze dispensers gaan hebben een afgesloten dop. Hierdoor wordt kruisbesmetting voorkomen. Na gebruik trekken de flessen vacuüm, zodat de hoeveelheid afval wordt verminderd.

Dispensers hebben daarnaast een grote capaciteit. Ze bieden ruimte voor 500 ml tot wel 1 liter aan zeep. Hierdoor wordt de onderhoudstijd verkort en de doorloop van bezoekers vergroot. Op 123schoon.nl vindt u dispensers in alle vormen en maten, kleuren en stijlen, en dus voor iedere sanitaire ruimte wel eentje die mooi past. Bevestig de zeepdispenser aan de wand, bijvoorbeeld in de badkamer, wc of douche. 

Welk systeem heeft u nodig?

Bij elke dispenser horen andere zeep- of handdesinfectieproducten. Om de juiste zeep in de goede dispenser te kunnen doen, kunt u op de pagina van de zeep en handdesinfectie-vullingen zoeken op artikel- of typenummer. Maar het kan nog eenvoudiger! Bij elke dispenser staat een kopje met 'geschikte Tork vullingen', die direct linkt naar de bijpassende zeep. Zo schaft u altijd de juiste vulling aan.

Zeepdispensers kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over zeepdispensers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord