123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Professionele desinfectiedoekjes

Professionele desinfectiedoekjes kopen?

Op deze pagina vindt u professionele desinfectiedoekjes van Dreumex, waarmee u alle oppervlakken in de werkomgeving snel en eenvoudig schoon kunt maken. Bekijk hieronder ons ruime assortiment en lees meer over het gebruik van de doekjes.


Bestel professionele desinfectiedoekjes online

Op zoek naar professionele desinfectiedoekjes? Bekijk dan op deze pagina ons assortiment van Dreumex. Hier vindt u onze volledige collectie én leest u alles over deze krachtige doekjes, het gebruik hiervan en de grootste voordelen.

Wat zijn Dreumex Desinfectant & Cleaning Wipes?

De professionele desinfectiedoekjes van Dreumex zijn te gebruiken voor de reiniging en desinfectie van verschillende oppervlakken in de werkomgeving. Met de vochtige doekjes haalt u niet alleen vuil weg, maar doodt u ook 99,99% van alle bacteriën en gisten. De doekjes zijn speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van professionele locaties en zijn geschikt voor eenmalig gebruik.

Hoe gebruik ik Dreumex Desinfectant & Cleaning Wipes?

  • Pak een vochtig doekje uit de bus of emmer.
  • Veeg het oppervlak af totdat het volledig nat is.
  • Zorg dat het oppervlak minstens 2 minuten nat blijft en laat het vervolgens aan de lucht drogen.
  • Gooi het doekje in de prullenbak (restafval) en sluit de deksel van de verpakking goed.

De Dreumex Desinfectant & Cleaning Wipes worden geleverd in een handige bus of emmer, waar u de gebruiksklare, vochtige doekjes één voor één uit kunt halen. U kunt ook navullingen bestellen voor de grote emmer of een speciale standaard aanschaffen om de emmer (met 800 desinfectiedoekjes) in op te slaan. Het handige aan deze standaard is dat u doekjes hier na gebruik in kunt weggooien. De standaard is namelijk voorzien van een handig prullenbakje.

Let op! Om de goede werking van de doekjes te garanderen, is het belangrijk om de doekjes te bewaren op kamertemperatuur. Zorg dat u de deksel bovendien altijd goed sluit om uitdroging te voorkomen. De doekjes zijn verder niet geschikt voor het desinfecteren van de huid.

Waarvoor kan ik Dreumex desinfectiedoekjes gebruiken?

Professionele desinfectiedoekjes kunnen gebruikt worden om harde, niet-poreuze oppervlakken te reinigen. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor het schoonmaken van tafels, bureaus, elektronica, POS-systemen, deurknoppen en toonbanken.


Ook voor oppervlakken die in contact komen met voedsel en/of dranken kunt u deze doekjes gebruiken. Zo zijn ze ook geschikt voor de horeca of de voedingsmiddelensector. Daarnaast bevatten de doekjes geen bleekmiddel, alcohol, aldehyde of VOC, waardoor ze veilig te gebruiken zijn voor het reinigen van (bijna) alle oppervlakken en apparatuur.

Wat zijn voordelen van Dreumex Desinfectant & Cleaning Wipes?

Doodt 99,99% van alle bacteriën en gisten
Gebruiksklaar
Geschikt voor bijna alle harde oppervlakken 
 Veilig voor apparatuur en oppervlakken die in contact komen met voedsel
 Schoon en hygiënisch resultaat

Op deze pagina heeft u alles gelezen over de Dreumex Desinfectant & Cleaning Wipes. Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het aanschaffen van de desinfectiedoekjes? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.