123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Professionele Handhygiëne

Professionele handreiniging kopen?

Op deze pagina vindt u al onze industriële handreinigers, voor handreiniging tijdens professionele werkzaamheden. Hiermee worden de handen schoongemaakt, beschermd én verzorgd. Houd uw handen zo in topconditie, ook tijdens veeleisende situaties op het werk. 

Grote aantallen nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan
1 - 0 van 0

Bestel professionele handreiniging

Op 123schoon.nl koopt u de beste handreinigers voor tijdens het werk. Wij bieden producten om de handen mee schoon te maken of te desinfecteren, maar hebben ook een ruim aanbod aan producten om de handen mee te beschermen en te verzorgen. De producten die wij geselecteerd hebben zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor het allerbeste resultaat op de werkvloer.

Het belang van professionele handzeep

Op sommige werkplekken (zoals werkplaatsen of professionele keukens) zijn de handen van de werknemers het belangrijkste gereedschap. Toch hebben ze het vaak zwaar te verduren. Dagelijkse blootstelling aan hardnekkige stoffen, zoals smeer, afgewerkte olie, frituurvet of kleurstoffen, kan blijvende gevolgen hebben. Relatief ongevaarlijke consequenties zoals een droge huid zijn nog wel te overzien, maar de grotere risico's (zoals pijn en huidziektes) kunnen beter voorkomen worden. Het is daarom van uiterst belang om de handen tijdens dagelijkse werkzaamheden goed te beschermen. Onze handcrèmes vormen bijvoorbeeld een beschermende laag op de huid, waarmee gezorgd wordt dat schadelijke stoffen minder makkelijk kunnen binnendringen en het natuurlijke herstel van de handen gestimuleerd wordt.

 

Voor een goede handhygiëne is het schoonmaken van de handen uiteraard ook zeer belangrijk. Met industriële handreinigers en handreinigingsdoekjes verwijdert u ook de meest zware vervuilingen, bijvoorbeeld van cement, verf of olie. Deze middelen zijn speciaal ontworpen om uw handen gegarandeerd schoon te krijgen en zijn voorzien van extra reinigingskracht.

Ruim assortiment professionele handreiniging en garagezeep

Ons assortiment bestaat uit verschillende producten die u kunnen helpen bij het schoonmaken, verzorgen en beschermen van de handen. We hebben reinigers voor allerlei werkvelden, zoals de bouw, de metaalbewerkende industrie, de auto-industrie en de scheepvaart. Let er in de omschrijvingen goed op voor welke vervuilingen en industrieën deze reinigers bedoeld zijn. Bovendien zijn sommige reinigers bedoeld voor gebruik met en sommige voor gebruik zonder water. Is er bijvoorbeeld geen water beschikbaar op de plek waar de werkzaamheden plaatsvinden? Ga dan voor handreinigingsdoekjes.

 

Naast professionele handzeep bent u bij ons ook aan het juiste adres voor andere professionele schoonmaakmiddelen en -artikelen. Bestel bijvoorbeeld speciale allesreinigers voor het schoonmaken van uw werkplek. Met de kleurgecodeerde schoonmaakartikelen van Vikan doet u dit op de meest veilige en hygiënische manier.

Handreinging voor professionele locaties

Ook handreinigers voor openbare locaties, zoals restaurants, kantoorruimtes, bioscopen of tandartspraktijken, koopt u op 123schoon.nl. Wij verkopen hiervoor bijvoorbeeld handige dispensers. Deze dispensers zijn zo ontworpen dat goede persoonlijke hygiëne hiermee gegarandeerd wordt, omdat de zeep afgesloten zit en niet zomaar door iedereen aangeraakt kan worden. Daarnaast verkopen wij ook een ruim assortiment aan andere handzepen en reinigingslotions.

Professionele Handhygiëne kopen?

Koop al uw professionele handzeep op 123schoon.nl voor een voordelige prijs. De producten die u bij ons koopt zijn van hoogwaardige kwaliteit én heeft u snel in huis. Heeft u vragen over professionele handhygiëne of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.