123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Professionele Schoonmaakmiddelen

Professionele schoonmaakmiddelen nodig?

Op deze pagina vindt u een grote en veelzijdige selectie van professionele schoonmaakmiddelen, van merken als Dreumex en Ecolab. Ons assortiment bestaat onder andere uit allesreinigers, speciaal reinigers, ontvetters, vlekverwijderaars en absorptiekorrels.

Bestel professionele schoonmaakmiddelen online

Wij zorgen te allen tijde voor een ruim assortiment professionele schoonmaakmiddelen dat direct leverbaar is, en dat voor de beste prijs. Wij bieden dan ook alleen merken aan die bekend staan om hun betrouwbaarheid als het gaat om professioneel gebruik.

Wat is het verschil tussen gewone schoonmaakmiddelen en professionele schoonmaakmiddelen?

In een gewone huiselijke omgeving is er veelal sprake van vervuilingen op kleine schaal. Ook is het type vuil over het algemeen een stuk minder hardnekkig. Dit soort vuil is dan ook prima te verwijderen met gewone schoonmaakmiddelen voor thuisgebruik. In de beroepsomgeving is het echter vaak een ander verhaal. Vervuilingen vinden plaats op grote schaal en komen vaker voor, en zijn ook niet altijd te vermijden; vele soorten vuil horen nu eenmaal bij sommige werkzaamheden, zoals in een garage of een professionele keuken. Daarom is het essentieel dat schoonmaakmiddelen voor professioneel gebruik niet alleen een stuk krachtiger zijn maar ook geschikt voor verschillende soorten vuil en verschillende soorten oppervlakken. Tot slot moeten er in een aantal branches worden voldaan aan keurmerken, of moet het middel bijvoorbeeld biologisch afbreekbaar zijn.

Verschillende soorten schoonmaakmiddelen voor professioneel gebruik

Verschillende vuiltypen vereisen verschillende schoonmaakmiddelen. Daarom hebben wij een veelzijdig assortiment waar voor elk type vuil een oplossing is. Bij 123schoon.nl vindt u:
  • Allesreinigers: met allesreinigers kunt u een groot aantal schoonmaakklussen aan, of het nou gaat om kleine of grote hoeveelheden vuil. Veelzijdig en doeltreffend.
  • Speciaal reinigers: dit zijn schoonmaakmiddelen voor professioneel gebruik waarbij de structuur en het uiterlijk van een specifiek oppervlak gewaarborgd moet blijven, zoals bij bepaalde vloertypen en aluminium.
  • Ontvetters: krachtige middelen voor het opnemen van vetten en oliën die zelfs geschikt zijn om toegepast te worden in de zware industrie, bijvoorbeeld bij het schoonmaken van machinale onderdelen.
  • Vlekverwijderaars: deze schoonmaakmiddelen zijn bedoeld voor het verwijderen van zeer resistente geconcentreerde bevuilingen op verschillende oppervlakken, bijvoorbeeld van sterk vlekkende dranken.
  • Absorptiekorrels: deze korrels kunnen op plekken worden uitgestrooid waar er sprake is van bevuiling door vocht. Denk hierbij aan dranken, oliën, vetten, benzine, bloed en braaksel. De korrels nemen het vocht op, en voorkomen tevens dat men over het vocht uitglijdt.
Ook verkopen wij professionele handhygiëne. Dat houdt niet alleen de handen schoon, maar heeft ook een verzorgende werking. Dat is vooral met veel handarbeid en met het gebruik van sterke schoonmaakmiddelen van groot belang.

Professionele schoonmaakmiddelen kopen?

Heeft u vragen over onze schoonmaakmiddelen voor professioneel gebruik, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten