123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Sportbandages

Sportbandages kopen?

Met onze ruime collectie sportbandages kunt u verzwakte, pijnlijke of geblesseerde ellebogen, knieën, polsen of enkels ondersteunen en stabiliseren. Zo kunt u altijd blijven sporten en iedere bezigheid blijven uitvoeren.

Bestel voor iedere blessure de juiste sportbandage

Op deze pagina vindt u altijd de geschikte sportbandage voor uw geblesseerde gewrichten, zoals uw knie, elleboog, pols of enkel. Bestel de bandages in verschillende maten en kies zo voor de juiste basisondersteuning en de perfecte gewrichtsbescherming. En vandaag besteld? Dan ontvangt u uw nieuwe product morgen al in huis.

Waarom zijn sportbandages belangrijk?

Als u last heeft van een blessure is het noodzakelijk om rust te houden. Blijft u uw pijnlijke en zwakke gewrichten belasten? Dan werkt u het helingsproces tegen. Het is daarom belangrijk om de geblesseerde gewrichten goed te ondersteunen en stabiel te houden, zodat er geen overmatige bewegingen gemaakt worden en er zo min mogelijk (over)belasting plaatsvindt. Een sportbandage kan hierbij helpen. Deze kan niet alleen gebruikt worden om de genezing te stimuleren, maar ook om te zorgen dat er geen nieuwe blessures ontstaan.

Door de extra ondersteuning die de sportbandages bieden wordt de pijn in uw gewricht ook verlicht, zodat u meestal gewoon kunt blijven wandelen of sporten. Soms zorgt de sportbandage er zelfs voor dat zwellingen verminderd worden.

Kenmerken van onze sportbandages

Onze elleboogbandages, enkelbandages, kniebandages en polsbandages zijn van een hoge kwaliteit, zodat uw arm of been hiermee op een betrouwbare wijze gestabiliseerd wordt. Verder kenmerken de sportbandages zich door hun anatomische pasvorm, die zich perfect aanpast aan uw lichaam. Of u dus voor een verstelbare of een niet-verstelbare bandage gaat, het gebruik hiervan voelt altijd prettig en comfortabel aan. Bovendien passen de bandages goed onder uw kleding of schoenen, zonder al te erg op te vallen.

Al onze sportbandages zijn gemaakt van stevig (power-knit)materiaal dat voor een prettige ervaring zorgt. Dit materiaal is ademend, luchtdoorlatend en elastisch, zodat de huid hiermee nooit afgekneld wordt, terwijl het gewricht wel op betrouwbare wijze wordt gestabiliseerd. Hierdoor biedt dit naast de perfecte basisondersteuning ook een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Andere producten voor uw (sport)blessure bestellen?

Naast onze kwalitatieve sportbandages kunt u voor uw zwakke of geblesseerde gewrichten ook sporttape bestellen. Door de sterke kleefkracht biedt dit de betrouwbaarheid die uw zwakke vingers, handen, polsen, enkels of knieën tijdens diverse bezigheden nodig hebben. Last van wondjes? Gebruik dan een van onze pleisters om infecties te voorkomen en de verwondingen te beschermen.

Of u dus last heeft van een verstuikte enkel, tenniselleboog, geblesseerde pols of stijve knie; u vindt bij ons altijd de juiste middelen om de genezing te versnellen en verdere blessures te voorkomen. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten