123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Sporttape

Sporttape kopen?

Heeft u last van pijnlijke of geblesseerde gewrichten? Gebruik dan sporttape en kies voor de beste ondersteuning en de ultieme gewrichtsbescherming. Deze producten zijn te gebruiken voor uw vingers, handen, enkels, polsen én knieën.


Hansaplast Sport stevige sporttape (5 m x 3,75 cm)  SHA00139
vergroten
Omschrijving Heeft u last van een blessure of zwakke gewrichten? Gebruik dan deze stevige sporttape van Hansaplast als ondersteuning. Tape hiermee uw vingers, handen, polsen of knieën in om deze tijdens allerlei bezigheden stabiel te houden en om te zorgen dat pijn verlicht wordt, terwijl het herstel wordt versneld. 

Deze sporttape heeft een zeer sterke kleefkracht en is extra betrouwbaar. Daarnaast kan het zeer makkelijk worden aangebracht én weer heel eenvoudig worden verwijderd. 

Deze sporttape is 5 meter lang en 3,75 centimeter breed en is eenvoudig af te scheuren, om het zo op maat te maken. Hierdoor is het geschikt te maken voor iedere toepassing.
Specificaties
Merk: Hansaplast Soort: Stevig
Type: Sporttape Afmetingen: 5 m x 3,75 cm (lxb)
Nu bestellen is morgen in huis
€ 2,99 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,74 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ sporttape (2 cm x 10 m)  SHE00112
vergroten
Omschrijving Heeft u last (gehad) van een sportblessure? Gebruik dan deze sporttape van HeltiQ om de gewrichten te ondersteunen en te stabiliseren. Deze tape kunt u gebruiken ter preventie, dus voor het voorkomen van een nieuwe blessure, maar ook om het herstel te stimuleren als u al last heeft van uw gewrichten. Zo kunt u de gevolgen van een blessure beperken.

Door de sporttape op de juiste wijze aan te brengen kunt u ervoor zorgen dat de beschadigde delen van het gewricht minder bewegen. Andere bewegingen worden wel gestimuleerd, zodat u hiermee alle bezigheden kunt blijven uitvoeren. Dit is een medisch hulpmiddel dat geschikt is voor vingers, tenen en handen. Het heeft een formaat van 2 cm bij 10 m.

Hoe gebruikt u HeltiQ sporttape?
Het is zeer belangrijk om voor gebruik de gebruiksaanwijzing te lezen, omdat verkeerd gebruik kan leiden tot blessures. Het op maat maken van de sporttape is zeer eenvoudig; u kunt dit namelijk gewoon op maat scheuren. De sporttape moet op een koele en droge plek bewaard worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Smal
Type: Sporttape Afmetingen: 10 m x 2 cm (lxb)
Nu bestellen is morgen in huis
€ 2,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,71 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Hansaplast Sport stevige sporttape (10 m x 2,5 cm)  SHA00137
vergroten
Omschrijving Last van een sportblessure? Met deze stevige sporttape van Hansaplast kiest u dan voor de ondersteuning die er nodig is. Zo kunt u zwakke of geblesseerde handen, polsen of knieën stabiliseren, om zo de pijn te minimaliseren. Door het gebruik van sporttape kunt u niet alleen uw gewrichten en pezen ondersteunen, maar ook het herstel versnellen.

Dankzij de sterke kleefkracht blijft de tape bovendien goed zitten en wordt alles perfect op zijn plek gehouden, terwijl het verwijderen tegelijkertijd ook gemakkelijk gaat. Scheur de huidkleurige tape eenvoudig af om het juiste formaat te creëren. De strip is 10 meter lang en 2,5 centimeter breed.
Specificaties
Merk: Hansaplast Soort: Stevig
Type: Sporttape Afmetingen: 10 m x 2,5 cm (lxb)
Nu bestellen is morgen in huis
€ 4,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 4,54 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ sporttape (3,75 cm x 10 m)  SHE00113
vergroten
Omschrijving Deze sporttape van HeltiQ is te gebruiken voor het intapen van knieën en enkels. De tape kan preventief gebruikt worden, voor het voorkomen van nieuwe blessures, maar kan ook gebruikt worden als u al last heeft van uw gewrichten. Hiermee wordt er namelijk gezorgd dat de beschadigde delen van het gewricht minder goed kunnen bewegen, zodat u deze minder gauw zult belasten. Op deze manier worden de gevolgen van de blessure beperkt. 

De sporttape is dus te gebruiken om de gewrichten te ondersteunen en het herstel te stimuleren. Door het gebruik hiervan kunt u uw bezigheden gewoon uit blijven voeren. Dit medisch hulpmiddel heeft een formaat van 3,75 cm bij 10 m.

Hoe gebruikt u HeltiQ sporttape?
Het is zeer belangrijk om voor gebruik de gebruiksaanwijzing te lezen, omdat verkeerd gebruik kan leiden tot blessures. Het op maat maken van de sporttape is daarnaast zeer eenvoudig, doordat u dit gewoon af kunt scheuren. De sporttape moet op een koele en droge plek bewaard worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Breed
Type: Sporttape Afmetingen: 10 m x 3,75 cm (lxb)
Nu bestellen is morgen in huis
€ 4,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 4,54 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Hansaplast Sport stevige sporttape (10 m x 3,75 cm)  SHA00138
vergroten
Omschrijving Deze sporttape van Hansaplast is perfect voor als u last heeft van een sportblessure. Hiermee kiest u voor dé ondersteuning die er nodig is voor het stabiliseren van zwakke of pijnlijke polsen, handen of knieën. Zo kunt u de pijn minimaliseren en het herstel versnellen. 

De tape kenmerkt zich door zijn perfecte kleefkracht, waardoor uw gewrichten hiermee goed op hun plek gehouden worden. Tegelijkertijd is het verwijderen van de tape ook pijnloos en gemakkelijk om te doen.

Deze sporttape is 10 meter lang en 3,75 centimeter breed en is eenvoudig op maat te maken. Scheur de huidkleurige tape simpelweg af om deze geschikt te maken voor iedere toepassing.
Specificaties
Merk: Hansaplast Soort: Stevig
Type: Sporttape Afmetingen: 10 m x 3,75 cm (lxb)
Nu bestellen is morgen in huis
€ 5,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 5,46 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar

Bestel voor iedere blessure de juiste sporttape

Op deze pagina vindt u ons volledige aanbod aan sporttape voor als u last heeft van pijnlijke, zwakke of geblesseerde gewrichten. Dit product kan gebruikt worden voor het fixeren van het gewricht en zorgt op deze manier voor de beste stabilisering.

Wat is sporttape?

Sporttape is stevige tape die aan te brengen is op uw vingers, handen, polsen of knieën en die ervoor zorgt dat uw gewrichten tijdens diverse bezigheden worden gestabiliseerd. Hierdoor is sporttape niet alleen te gebruiken om al pijnlijke gewrichten extra te beschermen, maar kan het ook juist preventief gebruikt worden om blessureleed te voorkomen. De extra ondersteuning van uw blessuregevoelige gewrichten zorgt er namelijk voor dat de risico’s verkleind worden.

Al last van blessures? Ook dan komt sporttape van pas. Houd de zwakke of pijnlijke gewrichten hiermee stabiel om te zorgen dat het herstel altijd soepel verloopt. Doordat de gewrichten gefixeerd worden wordt de genezing van het weefsel zelfs versneld.

Wij verkopen sporttape die zich kenmerkt door zijn sterke kleefkracht en die gemaakt is van stevig materiaal. Hierdoor kunt u uw enkels, vingers, handen of andere ledematen hier op betrouwbare wijze mee ondersteunen.

Hoe brengt u de sporttape aan?

Onze sporttape wordt geleverd op een lange rol en is eenvoudig op maat te maken, zonder dat u hiervoor een schaar nodig heeft. Bekijk voor het op de juiste manier aanbrengen van de sporttape de volgende tips:

  • Breng de tape minstens een halfuur voor de sportactiviteit aan voor het optimale effect.
  • Zorg dat uw huid goed schoon en vetvrij is voordat u de tape gaat aanbrengen. Ook ontharen raden we aan. Door eerst de haartjes weg te scheren zorgt u er namelijk voor dat de tape beter hecht én dat het minder pijnlijk is om het product weer te verwijderen.
  • Houd uw gewricht in de juiste houding wanneer u de tape aanbrengt.
  • Check altijd of de tape niet te strak zit, want dit kan de doorbloeding belemmeren. Hoe controleert u dit? Knijp na het aanbrengen in de huid net onder de tape en laat weer los. Als het huidoppervlak snel zijn normale kleur weer terug heeft, heeft u de tape niet te strak aangebracht.

Let op: Gebruik sporttape niet bij acuut letsel, als uw huid beschadigd is of als u trombose heeft. Raadpleeg bij voorkeur een medisch professional voordat u van dit product gebruik gaat maken.

Sportbandage bestellen?

Ook met een sportbandage kunt u uw gewrichten extra stabiliseren en ondersteunen. Wij verkopen enkelbandages, elleboogbandages, polsbandages en enkelbandages voor het versnellen van het herstel en het verlichten van de pijn. Perfect voor als u liever niet met sporttape werkt.

In ons ruime assortiment vindt u dus altijd de juiste sporttape voor verschillende blessures. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten