123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste reinigers tegen groene aanslag

Snelverband

Heltiq snelverband wond (6 x 8 cm)  SHE00062
vergroten
Omschrijving Gebruik dit wondsnelverband van HeltiQ om wonden op hygiënische wijze af te dekken. Doordat er sprake is van een wondkussen en fixatiewindsel in één kunt u hiermee snel en efficiënt handelen. Ook sterk bloedende wonden kunnen op deze manier afgedekt worden. Het wondkussen van dit snelverband is zeer absorberend, waardoor de wond droog gehouden wordt en de huid kan blijven ademen.

Dit snelverband is een medisch hulpmiddel en een steriel product. Het snelverband heeft een formaat van 6 bij 8 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ snelverband wond?
Voor het gebruik van dit snelverband heeft u geen schaar nodig. U dient het wondsnelverband vanuit de verpakking direct op goede wijze op de wond te leggen (met het wondkussen), om de steriele werking te behouden. Met de plakstrips op het fixatiewindsel kunt u het vervolgens stevig vastzetten. Zorg dat het wondkussen zodanig wordt afgedekt dat er geen openingen meer zijn. Let er tot slot op dat dit snelverband op een droge en donkere plaats bewaard dient te worden.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 6 x 8 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Snelverband
Nu bestellen is maandag in huis
€ 1,69 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,55 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq snelverband gerold (10 x 12 cm)  SHE00061
vergroten
Omschrijving Dit gerolde snelverband van HeltiQ kan gebruikt worden om bloedende wonden snel en op steriele wijze af te dekken. Doordat het hierbij gaat om een niet-verklevend wondkompres en fixatiewindsel in één combineert u hiermee de voordelen van beide producten. Terwijl wondvocht op effectieve wijze wordt geabsorbeerd en de wond zo droog gehouden wordt, wordt het wondkompres met het fixatiewindsel stevig vastgezet. 

Dit snelverband is een medisch hulpmiddel en een steriel product. Bovendien is het gebruikte materiaal hypoallergeen en is de kans op allergische reacties dus zeer klein. Het snelverband heeft een formaat van 10 bij 12 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ snelverband gerold?
Om het snelverband goed aan te brengen dient u dit uit te rollen tot net voorbij het wondkussen. Het wondkussen moet aangebracht worden op de wond. Met het elastische windsel aan beide zijden kunt u het snelverband vervolgens op stevige wijze vastzetten. Let op dat dit snelverband op een droge en donkere plaats bewaard dient te worden.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 10 x 12 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Snelverband
Nu bestellen is maandag in huis
€ 2,29 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,10 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten