123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Kraamverzorging

Alles voor kraamverzorging kopen?

Op deze pagina vindt u alle producten voor een voorspoedige kraamperiode. Bestel producten die voor, tijdens of na de bevalling van pas komen, maak uw kraampakket compleet of schaf direct een compleet kraampakket aan.


Bestel kraamverzorgingsproducten online

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan kraamverzorgingsproducten. Deze producten kunnen gebruikt worden om voor, tijdens en na de bevalling uw woning, bed en kleding schoon te houden.

Welke kraamverzorgingsproducten heeft u nodig?

Er zijn verschillende producten die tijdens de kraamperiode van pas kunnen komen om te voorkomen dat uw bed of kleding door vocht- of bloedverlies vies wordt. Hieronder leggen we uit voor welke toepassingen u onze producten kunt gebruiken:

  • Kraammatras: Een kraammatras is te gebruiken voor het schoon houden van uw bed tijdens de bevalling, of als uw vliezen tijdens het slapen breken. Het kraammatras dient op het hoeslaken gelegd te worden, op de plek waar uw onderlichaam zich bevindt, en heeft een hoog absorptievermogen. Vocht wordt omgezet in gel, zodat uw matras schoon en droog blijft.
  • Onderlegger: Met een onderlegger kunt u uw matras nog beter beschermen, waardoor dit perfect is als u bijvoorbeeld thuis gaat bevallen. Onderleggers zijn voorzien van een tussenlaag die het vocht verdeelt en zorgen ervoor dat bloed en vruchtwater uw matras of beddengoed niet (blijvend) vervuilen. Onderleggers kunnen ook gebruikt worden na de bevalling of bij controles van de verloskundige.
  • Kraamverband: Na de bevalling kunt u kraamverband gebruiken om bloed en vocht op te vangen. Dit is dikker en groter en vangt dus meer op dan normaal maandverband, waardoor het ook bij hevig vochtverlies te gebruiken is om doorlekken te voorkomen.
  • Zoogkompressen: Met zoogkompressen kunt u in de borstvoedingsperiode doorlekken voorkomen. Uw borsten kunnen in deze periode namelijk vocht verliezen en met deze zoogkompressen, die in de BH aangebracht kunnen worden, wordt dit opgevangen. Zo kan dit er zowel overdag als ’s nachts voor zorgen dat uw bovenkleding en beddengoed droog blijft.

Het is verder belangrijk om zes weken voor de uitgerekende datum een compleet kraampakket in huis te hebben. Dit is bij een thuisbevalling zelfs verplicht, zodat alle noodzakelijke medische hulpmiddelen binnen handbereik zijn. Bij ons kunt u een volledig kraampakket kopen, met daarin onder meer een matrasbeschermer, kraammatrassen, zoogkompressen, kraamverbanden en gaaskompressen. Zo bent u goed voorbereid.

Babyverzorging kopen?

In onze webshop koopt u naast alle kraamverzorgingsproducten ook producten voor als de baby er eenmaal is. In ons ruime assortiment van babyverzorging vindt u onder meer luiers in alle maten, billendoekjes en baby shampoo. Zo kunt u ook uw baby de beste verzorging bieden.


Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over onze kraamverzorgingsproducten? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u helpen.