123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste reinigers tegen groene aanslag

Kraamverzorging

Alles voor kraamverzorging kopen?

Op deze pagina vindt u alle producten voor een voorspoedige kraamperiode. Bestel producten die voor, tijdens of na de bevalling van pas komen, maak uw kraampakket compleet of schaf direct een compleet kraampakket aan.


HeltiQ zoogkompressen (30 stuks)  SHE00133
vergroten
Omschrijving Deze zoogkompressen van HeltiQ zijn perfect voor tijdens de borstvoedingsperiode. Uw borsten kunnen in deze periode namelijk melk verliezen, en u kunt deze ronde pads dan in uw BH gebruiken om dit vochtverlies op te vangen.

De zoogkompressen zijn gemaakt van zeer absorberend materiaal, zodat doorlekken zowel 's nachts als overdag voorkomen wordt. Doordat de pads zeer zacht zijn ontstaat er hiermee geen irritatie. Zo houdt u uw bovenkleding en beddengoed op een comfortabele manier droog en schoon. De zoogkompressen zijn per paar verpakt; de verpakking bevat 30 stuks. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ zoogkompressen?
Met de plakstrip op de achterzijde van de zoogkompressen kunt u ze in uw BH plakken, ter hoogte van de tepels. Zo blijven de zoogkompressen goed vastzitten. We raden u aan om dit na iedere voeding te vervangen om voor een goede hygiëne te gaan.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Zoogkompressen
Type: Zwangerschapsproducten Aantal: 30 stuks
Nu bestellen is maandag in huis
€ 2,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,29 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ onderlegger (5 stuks)  SHE00131
vergroten
Omschrijving Gaat u thuis bevallen? Met deze HeltiQ onderleggers beschermt u uw matras tegen bloed en vruchtwater. U kunt de onderleggers, die een sterk absorberende werking hebben en voorzien zijn van een vochtverdelende tissuelaag, ook gebruiken tijdens het navloeien na de bevalling, of bij controles van de verloskundige. De verpakking bevat 5 onderleggers van 60 bij 60 cm.

Hoe gebruikt u HeltiQ onderleggers?
Leg de onderleggers op het matras, bovenop het hoeslaken en eventueel bovenop de gebruikte HeltiQ kraammatrassen, om de juiste bescherming te garanderen. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 60 x 60 cm (lxb)
Type: Zwangerschapsproducten Aantal: 5 stuks
Soort: Onderlegger
Nu bestellen is maandag in huis
€ 4,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 4,54 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ kraammatras (2 stuks)  SHE00130
vergroten
Omschrijving Gebruik dit kraammatras van HeltiQ om uw matras of hoeslaken te beschermen tijdens de zwangerschap en de bevalling. Hiermee wordt doorlekken voorkomen, ook als uw vliezen breken terwijl u in bed ligt. Het kraammatras heeft een hoog absorberende werking en zet vocht direct om in een gel. In de verpakking zitten twee kraammatrassen van 60 bij 90 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ kraammatras?
De twee kraammatrassen moeten naast elkaar in de breedte op het matras en het hoeslaken gelegd worden, op de plek waar het onderlichaam zich bevindt. Op deze manier bieden ze de juiste bescherming. U kunt ze tijdens de thuisbevalling combineren met HeltiQ onderleggers voor extra bescherming.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 90 x 60 cm (lxb)
Type: Zwangerschapsproducten Aantal: 2 stuks
Soort: Kraammatras
Nu bestellen is maandag in huis
€ 5,29 (Inclusief 9% BTW)
( € 4,85 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ Kraampakket  SHE00129
vergroten
Omschrijving In dit kraampakket van HeltiQ zitten alle basisproducten die u nodig heeft, zowel voor, tijdens als na de bevalling. In totaal vindt u hierin 11 praktische verzorgingsproducten voor moeder en kind. Het is belangrijk om 6 tot 8 weken voor de bevalling een compleet kraampakket in huis te hebben, en met dit pakket van HeltiQ heeft u direct de juiste producten verzameld.

Het pakket bevat onder meer een matrasbeschermer voor het opmaken van uw kraambed, een onderlegger voor het beschermen van uw matras en het beddengoed en een cordring voor het afklemmen van de navelstreng. Verder vindt u hierin ook kraamverband, zoogkompressen, gaaskompressen en meer, voor het behandelen van wonden tijdens en na de bevalling. Het complete pakket aanschaffen zorgt voor een voorspoedige kraamperiode.

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Kraampakket
Type: Zwangerschapsproducten
Nu bestellen is maandag in huis
€ 24,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 22,89 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar

Bestel kraamverzorgingsproducten online

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan kraamverzorgingsproducten. Deze producten kunnen gebruikt worden om voor, tijdens en na de bevalling uw woning, bed en kleding schoon te houden.

Welke kraamverzorgingsproducten heeft u nodig?

Er zijn verschillende producten die tijdens de kraamperiode van pas kunnen komen om te voorkomen dat uw bed of kleding door vocht- of bloedverlies vies wordt. Hieronder leggen we uit voor welke toepassingen u onze producten kunt gebruiken:

  • Kraammatras: Een kraammatras is te gebruiken voor het schoon houden van uw bed tijdens de bevalling, of als uw vliezen tijdens het slapen breken. Het kraammatras dient op het hoeslaken gelegd te worden, op de plek waar uw onderlichaam zich bevindt, en heeft een hoog absorptievermogen. Vocht wordt omgezet in gel, zodat uw matras schoon en droog blijft.
  • Onderlegger: Met een onderlegger kunt u uw matras nog beter beschermen, waardoor dit perfect is als u bijvoorbeeld thuis gaat bevallen. Onderleggers zijn voorzien van een tussenlaag die het vocht verdeelt en zorgen ervoor dat bloed en vruchtwater uw matras of beddengoed niet (blijvend) vervuilen. Onderleggers kunnen ook gebruikt worden na de bevalling of bij controles van de verloskundige.
  • Kraamverband: Na de bevalling kunt u kraamverband gebruiken om bloed en vocht op te vangen. Dit is dikker en groter en vangt dus meer op dan normaal maandverband, waardoor het ook bij hevig vochtverlies te gebruiken is om doorlekken te voorkomen.
  • Zoogkompressen: Met zoogkompressen kunt u in de borstvoedingsperiode doorlekken voorkomen. Uw borsten kunnen in deze periode namelijk vocht verliezen en met deze zoogkompressen, die in de BH aangebracht kunnen worden, wordt dit opgevangen. Zo kan dit er zowel overdag als ’s nachts voor zorgen dat uw bovenkleding en beddengoed droog blijft.

Het is verder belangrijk om zes weken voor de uitgerekende datum een compleet kraampakket in huis te hebben. Dit is bij een thuisbevalling zelfs verplicht, zodat alle noodzakelijke medische hulpmiddelen binnen handbereik zijn. Bij ons kunt u een volledig kraampakket kopen, met daarin onder meer een matrasbeschermer, kraammatrassen, zoogkompressen, kraamverbanden en gaaskompressen. Zo bent u goed voorbereid.

Babyverzorging kopen?

In onze webshop koopt u naast alle kraamverzorgingsproducten ook producten voor als de baby er eenmaal is. In ons ruime assortiment van babyverzorging vindt u onder meer luiers in alle maten, billendoekjes en baby shampoo. Zo kunt u ook uw baby de beste verzorging bieden.


Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over onze kraamverzorgingsproducten? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten