123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Vitamines

Vitamines bestellen?

Op deze pagina kunt u onze vitaminetabletten en -oliën bestellen, die u kunt gebruiken als aanvulling op uw gezonde en gevarieerde eetpatroon. Selecteer hieronder op de juiste vitamine om ons gehele assortiment te bekijken.

Lees alles over onze vitamines

U bestelt bij ons verschillende vitamines, die gebruikt kunnen worden voor het aanvullen van uw vitaminewaardes. Vitamines zijn voedingsstoffen die niet (of niet in de juiste hoeveelheden) door het lichaam aangemaakt worden en daarom uit bijvoorbeeld voeding gehaald moeten worden. Eventueel kunt u bepaalde waardes ook nog aanvullen met behulp van onze vitaminesupplementen. Hieronder leest u meer over ons aanbod en kunt u alle informatie vinden over het vinden van de juiste vitamines.

Welke vitamines heeft u nodig?

Bovenaan deze pagina kunt u navigeren naar vitamine B, vitamine C, vitamine D, vitamine K en multivitamine. U heeft de keuze uit oliën, bruistabletten, smelttabletten en normale tabletten. Welk product u nodig heeft is afhankelijk van verschillende factoren, die we hieronder bespreken.

Werking van de vitamines

Iedere vitamine heeft een andere werking in uw lichaam en kan geschikt zijn voor het stimuleren van andere lichaamsfuncties. Lees hieronder wat de vitamines allemaal voor u kunnen doen:

  • Vitamine B: Vitamine B kan stimulerend werken voor het geheugen en de concentratie, kan zorgen voor een vermindering van de vermoeidheid en kan helpen bij het creëren van een gezonde huid en gezonde haren.
  • Vitamine C: Vitamine C kan helpen bij het verbeteren van de weerstand en het immuunsysteem, kan zorgen dat een vermoeidheidsgevoel verminderd wordt en kan stimulerend werken in stressvolle situaties.
  • Vitamine D: Vitamine D kan stimulerend werken voor de weerstand, kan zorgen voor een verbeterde werking van de spieren en kan zorgen voor het behoud van sterke botten en tanden.
  • Vitamine K: Vitamine K kan gebruikt worden voor een goed verloop van de bloedstolling en de botstofwisseling.
  • Multivitamine: Multivitamines bestaan uit verschillende vitamines en kunnen dus gebruikt worden voor verschillende toepassingen.

Leeftijdscategorie

Het is ook belangrijk om rekening te houden met uw leeftijd bij het uitkiezen van de geschikte vitamines. Bij ieder product hebben wij in de specificaties ‘geschikt voor’ toegevoegd, waar u de bijbehorende leeftijdscategorie kunt vinden. In iedere periode van uw leven heeft uw lichaam namelijk andere behoeftes. Daarom verkopen wij producten die speciaal geschikt zijn voor baby’s, kinderen, volwassenen, 50+’ers en 65+’ers.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, ook wel ADH of RI (referentie-inname) genoemd. Zeker als u regelmatig uw waardes laat controleren en goed zicht heeft op uw mogelijke tekorten is dit handig. Bij ieder product hebben wij aangegeven in hoeverre er na inname procentueel aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voldaan wordt. Zo kunt u aan de hand hiervan ook kijken wat voor aanvullingen u nog nodig heeft.

Probeer uiteraard altijd eerst te kijken of een aanpassing in het eetpatroon nodig is voordat u overstapt op het slikken van aanvullende supplementen en bespreek dit eventueel met uw huisarts.

Ingrediënten van de tabletten of oliën

Als u last heeft van allergieën kan het belangrijk zijn om te kijken naar de ingrediënten in de producten. U kunt dit vinden als u klikt op de ‘bekijk meer informatie over dit product’-button.

Hoe gebruikt u de vitamines goed?

Allereerst is het belangrijk om te zorgen dat u vitamines alleen gebruikt als aanvulling op een gezond en gevarieerd eetpatroon, en niet als vervanging hiervan. Zorg ook dat u het aanbevolen gebruik niet overschrijdt, want ook een teveel aan vitamines kan voor problemen zorgen. Bekijk daarom altijd goed de referentie-inname. Lees tot slot voor gebruik de gebruiksaanwijzing of het etiket.

Behoefte om naast vitamines ook mineralen en andere voedingsstoffen te slikken? Neem dan een kijkje bij onze voedingssupplementen om hiervan ons assortiment te bekijken. Hier vindt u onder meer magnesium tabletten, omega-3 tabletten en voedingssupplementen voor tijdens de zwangerschap.


Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons aanbod aan of het gebruik van vitamines? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we u helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten