123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Vitril handschoenen

Vitril handschoenen kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan vitril handschoenen. Deze handschoenen combineren de voordelen van vinyl en nitril handschoenen. Bestel ze vandaag nog, en uw nieuwe handschoenen worden morgen al geleverd.


Bestel vitril handschoenen online

Bestel op deze pagina eenvoudig vitril handschoenen, van maat S tot maat XL. Lees hier verder om te zien wat de belangrijkste eigenschappen van dit soort handschoenen zijn en hoe u ervoor zorgt dat u de juiste maat bestelt.

Wat zijn vitril handschoenen?

Zoals de naam al aangeeft, zijn vitril handschoenen een combinatie van nitril en vinyl. De verschillende materialen (PVC en synthetisch rubber) vormen tezamen een handschoen die zich kenmerkt door zijn comfortabele pasvorm en betrouwbare sterkte.


Terwijl dit soort handschoenen dus zeer scheurbestendig zijn, voelen ze ook erg prettig aan tijdens het dragen. Het elastische karakter zorgt er bovendien voor dat de handschoenen eenvoudig aan en uit te trekken zijn.

Vitril handschoenen zijn daarnaast poedervrij, waardoor ze ook in de voedselindustrie of in situaties waarbij sprake is van direct voedselcontact gebruikt kunnen worden. De handschoenen zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Ook zijn ze latexvrij en vormen ze dus een perfecte vervanging voor latex handschoenen, in het geval van een latex-allergie.

Waar zijn vitril handschoenen geschikt voor?

Vitril handschoenen worden in verschillende branches gebruikt. Om u een beeld te geven hebben we een aantal van deze branches/situaties hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • De voedselindustrie, de horeca of andere situaties waarbij er sprake is van direct voedselcontact.
  • De medische wereld.
  • Mensen met een latex-allergie.

Hoe kiest u de juiste maat handschoenen?

Bij het bestellen van nieuwe handschoenen, is de maat een van de belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Hieronder kunt u berekenen hoe u de juiste vitril handschoenen kunt bestellen. Volg daarvoor het stappenplan en gebruik vervolgens de maattabel als richtlijn:

  1. Pak een meetlint en steek uw hand uit met de handpalm naar boven.
  2. Leg het meetlint, ter hoogte van uw knokkels, om uw hand heen. Neem uw duim niet mee in deze berekening.
  3. Bekijk de omtrek op het punt waar het meetlint elkaar kruist.
  4. Doe dit bij beide handen.
  5. Bekijk nu in de maattabel welke maat handschoen past bij de opgemeten omtrek.
Van / tot (in cm) Maat Engelse maat
18-19 cm XS 5/6
19-20 cm S 6/7
21-22 cm M 7/8
22-23 cm L 8/9
23-24 cm XL 9/10
24-25 cm XXL 10/11


Zit u tussen 2 maten in?
Kies dan bij
korte vingers voor de kleinere maat en bij lange vingers voor de grotere maat.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat voor handschoenen zijn vitril handschoenen?

Vitril handschoenen zijn eigenlijk een combinatie van vinyl en nitril. Deze handschoenen bieden een goede pasvorm en ze zijn scheurbestendig. Daarnaast zijn ze elastisch, waardoor ze makkelijk aan en uit te trekken zijn. Vitril handschoenen lijken op latex handschoenen, maar zijn van ander materiaal gemaakt.

Waar worden vitril handschoenen voor gebruikt?

Vitril handschoenen worden gebruikt in diverse situaties, zoals de medische wereld, de voedselindustrie (of andere situaties waarbij direct contact met voedsel plaatsvindt) en wanneer mensen een latex-allergie hebben. Vitril handschoenen zijn dan een goede vervanger.

Waar koop ik vitril handschoenen?

Vitril handschoenen koopt u voordelig bij 123schoon.nl. U vindt hier poedervrije handschoenen in verschillende maten. Als u ze vandaag voor 23:59 bestelt, krijgt u ze morgen al in huis.

Heeft u nog vragen over ons assortiment vitril handschoenen of over iets anders? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.