123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

HeltiQ brandwondenkompres (10 x 10 cm)

HeltiQ brandwondenkompres (10 x 10 cm)

HeltiQ brandwondenkompres (10 x 10 cm)  SHE00084
vergroten
€ 4,39 (Inclusief 21% BTW)
(€ 3,63 Exclusief 21% BTW )

direct leverbaar
Nu bestellen is morgen in huis
Omschrijving Dit brandwondenkompres van HeltiQ is geschikt voor directe verkoeling van eerste-, tweede- en derdegraadsbrandwonden. Gebruik dit kompres in de beginfase van de wond, als er geen water aanwezig is op de locatie of als het lastig is om met water te koelen. Ook als aanvulling op waterverkoeling kan dit gebruikt worden.

Door de geïmpregneerde hydrogel (90% water, desinfecterende Tea Tree olie en gelvormende ingrediënten) wordt effectieve en volwaardige verkoeling gerealiseerd. De hitte wordt door deze gel uit de huid getrokken en afgegeven aan de omgeving, zodat het weefsel niet verder kan beschadigen. Ook schadelijke bacteriën worden op deze manier verwijderd, zodat de kans op infecties verkleind wordt. Dit brandwondenkompres hecht niet aan de huid en zorgt voor continue verkoeling. Het kompres heeft een formaat van 10 bij 10 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ brandwondenkompres?
Dit brandwondenkompres is een steriel medisch hulpmiddel. Om de steriele werking te behouden dient u het vanuit de verpakking direct op de wond te plaatsen. De resterende gel uit het zakje moet vervolgens over het kompres heen gegoten worden. U kunt het kompres fixeren met fixatiewindsel of een hechtpleister. U mag het minimaal 30-45 minuten en maximaal 3 uur laten zitten.

Let op: Dit kompres mag niet gebruikt worden als de verpakking beschadigd is of als het kompres droog aanvoelt, en is enkel geschikt voor eenmalig gebruik. Zorg er verder bij chemische brandwonden voor dat u de chemicaliën eerst verwijdert of neutraliseert en raadpleeg bij grotere wonden altijd een arts.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 10 x 10 cm (lxb)
Type: Brandwonden verzorging Aantal: 1 stuks
Soort: Brandwonden kompres

Populaire artikelen van klanten die dit artikel ook besteld hebben

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)