123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste reinigers tegen groene aanslag

Hechtpleister

Hansaplast Hechtpleister Classic 5m x 1,25cm  SHA00105
vergroten
Omschrijving Deze hechtpleister van Hansaplast is te gebruiken om verbanden en kompressen stevig te fixeren. Door de verbluffende kleefkracht zorgt dit voor het creëren van een extra sterke constructie. Het latexvrije karakter van de pleister zorgt er bovendien voor dat uw huid hier nooit geïrriteerd door raakt.

Bij het aanbrengen van deze hechtpleister is het gebruik van een schaar overigens overbodig. De pleister kan namelijk met de hand afgescheurd worden en vervolgens eenvoudig worden opgeplakt. Met een formaat van 1,25 centimeter bij 5 meter kunt u tot slot langdurig gebruikmaken van dit product.
Specificaties
Merk: Hansaplast Afmetingen: 5 m x 1,25 cm (lxb)
Type: Pleister Aantal: 1 stuks
Soort: Classic
Nu bestellen is maandag in huis
€ 1,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,79 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ hechtpleister textiel (5 m x 2,5 cm)  SHE00110
vergroten
Omschrijving Gebruik een hechtpleister textiel van HeltiQ om een gaaskompres, niet-verklevend wondkompres, fixatiewindsel of steunwindsel stevig vast te zetten. Door de sterke kleefkracht wordt het gebruikte medische hulpmiddel op een betrouwbare wijze vastgezet. De hechtpleister is daarnaast eenvoudig in gebruik, zodat u hiermee snel snij- of schaafwonden en verstuikingen kunt behandelen. De hechtpleister is 5 m bij 2,5 cm en op maat te maken.

Hoe gebruikt u de HeltiQ hechtpleister textiel?
Aan de hand van de wond of het letsel kunt u eenvoudig een stuk hechtpleister afscheuren. Hier heeft u dus geen schaar voor nodig. Plaats het ene gedeelte van de hechtpleister aan de ene kant van het gaaskompres of het windsel en het andere gedeelte aan de andere kant. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.
Specificaties
Merk: HeltiQ Kleur: Wit
Type: Pleister Afmetingen: 5 m x 2,5 cm (lxb)
Soort: Hechtpleister Materiaal: Textiel
Nu bestellen is maandag in huis
€ 2,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,71 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Hansaplast Hechtpleister Classic 5m x 2,5cm  SHA00106
vergroten
Omschrijving Met deze hechtpleister van Hansaplast kunt u kompressen en verbanden op een betrouwbare wijze fixeren. De sterke kleefkracht zorgt er, in combinatie met het latexvrije karakter van de pleister, voor dat dit op een comfortabele en stevige manier gebeurt. Zo zal uw huid door het gebruik hiervan nooit geïrriteerd raken.

Doordat de strip verder met de hand af te scheuren is heeft u voor het aanbrengen van de hechtpleister geen schaar nodig. Dit gaat dan ook eenvoudig en snel. Met een formaat van 2,5 centimeter bij 5 meter kunt u bovendien langdurig gebruikmaken van dit product.
Specificaties
Merk: Hansaplast Afmetingen: 5 m x 2,5 cm (lxb)
Type: Pleister Aantal: 1 stuks
Soort: Classic
Nu bestellen is maandag in huis
€ 2,69 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,47 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Hansaplast Pleisters Soft - 5m x 2,5 cm  SHA00125
vergroten
Omschrijving Heeft u last van wondjes op uw gevoelige huid? Gebruik dan deze hechtpleisters van Hansaplast! Hiermee kunnen verbanden en kompressen stevig en op een betrouwbare wijze gefixeerd worden.

Het gebruikte materiaal is hypoallergeen en latexvrij, zodat dit op iedere huid comfortabel aanvoelt en er niet gauw irritaties ontstaan. De pleisters zijn verder zacht en kunt u na gebruik gemakkelijk weer verwijderen. Toch is er wel sprake van een extra sterke kleefkracht, zodat er tóch een stevige constructie gemaakt kan worden. 

Voor het aanbrengen van deze pleisters heeft u geen schaar nodig. U kunt de strip namelijk makkelijk met de hand afscheuren en eenvoudig opplakken. Met een formaat van 2,5 centimeter bij 5 meter kunt u bovendien langdurig gebruikmaken van dit product.
Specificaties
Merk: Hansaplast Afmetingen: 5 m x 2,5 cm (lxb)
Type: Pleister Aantal: 1 stuks
Soort: Soft
Nu bestellen is maandag in huis
€ 3,49 (Inclusief 9% BTW)
( € 3,20 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten