123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

HeltiQ tekenpincet

€ 3,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 2,89 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met dit HeltiQ tekenpincet kunt u kleine en grote teken eenvoudig en pijnloos verwijderen. Het 2-in-1 tekenpincet is handig in gebruik en zeer compact, zodat u deze eenvoudig mee kan nemen onderweg. Zo bent u altijd goed voorbereid. Dit tekenpincet is te gebruiken voor volwassenen, kinderen én huisdieren. 

Hoe werkt het HeltiQ tekenpincet?
Controleer of u met een kleine of grote (volgezogen) teek te maken heeft en gebruik vervolgens de geschikte zijde van het tekenpincet. De zijde met grijparmen is geschikt voor kleine teken, de zijde met een V-inkeping voor een grote of volgezogen teek. De teek wordt verwijderd door deze met het tekenpincet vast te pakken en linksom los te draaien. Het is belangrijk om de wond daarna goed te desinfecteren met alcohol (70%)

Let op: Zorg ervoor dat u voor het verwijderen van de teek geen jodium, olie of andere middelen ter verdoving gebruikt en controleer nauwkeurig of er geen delen van de teek achtergebleven zijn. Dit kan namelijk een ontsteking veroorzaken. Het is ook belangrijk om de behandelde huid nadien goed in de gaten te houden, het liefst minstens 3 maanden na de behandeling. Raadpleeg een huisarts als er een kring rondom de plek ontstaat. 

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Tekenpincet
Type: Steken en beten