123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Cyber Monday Deals!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

HeltiQ tekenkaart met loep

€ 3,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 3,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze tekenkaart met loep van HeltiQ kunnen kleine én grote teken eenvoudig verwijderd worden. Dit gebeurt op snelle en pijnloze wijze. Door het kleine creditcardformaat van deze tekenkaart kunt u deze eenvoudig meenemen. Zo kunt u deze zelfs in uw portemonnee stoppen en heeft u dit product altijd bij de hand voor het snel verhelpen van problemen met teken. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ tekenkaart met loep?
Bekijk allereerst welke kant van de tekenkaart u nodig heeft. De smalle inkeping is te gebruiken voor kleine teken (kleiner dan 2 mm), de grote inkeping voor grotere (volgezogen) teken. Kunt u de teek niet goed zien? Gebruik dan de geïntegreerde loep om de huid te inspecteren. Als de teek gesignaleerd is kunt u de tekenkaart op de huid leggen en over de teek heen schuiven. Ontsmet nadien het wondje met alcohol (70%)

Let op: Controleer nauwkeurig of er geen delen van de teek achtergebleven zijn. Dit kan namelijk een ontsteking veroorzaken. Het is ook belangrijk om de behandelde huid nadien goed in de gaten te houden, het liefst minstens 3 maanden na de behandeling. Raadpleeg een huisarts als er een kring rondom de plek ontstaat. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Tekenkaart
Type: Steken en beten