123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

HeltiQ verkoelende gel bij waterpokken (100 ml)

€ 16,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 14,01 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Gebruik deze verkoelende gel van HeltiQ voor het verkoelen, verzorgen en verzachten van de huid van uw kindje als hij of zij last heeft van waterpokken. Met deze dag- en nachtformule wordt de huid zowel overdag als 's nachts behandeld. Zo kan uw kindje overdag gewoon blijven spelen en wordt ook de nachtrust niet verstoord.

Naast de gel, die verzorgend en verzachtend werkt, vindt u in de verpakking ook zemelenextract. Door dit op te lossen in lauwwarm water maakt u een zemelenbad. Uw kindje voor het slapengaan eerst in dit zemelenbad stoppen en daarna insmeren met verkoelende gel zorgt voor de beste werking. Zo worden blaasjes verzacht, wordt het herstellende vermogen van de huid ondersteund en voelt de huid gauw soepeler en zachter aan. Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en kan ook voor de gevoelige huid gebruikt worden. De verpakking bevat verkoelende gel (100 ml) en zemelenextract (4 x 20 ml).

Hoe gebruikt u de HeltiQ verkoelende gel?
Los één sachet op in een bad met lauwwarm water en doe uw kind in bad. Zorg dat u geen zeep of shampoo gebruikt en spoel nadien niet af met water. De verkoelende gel moet vervolgens in een dun laagje aangebracht worden op de huid, met schone handen. Vervolgens moet u het goed in masseren. Zorg er verder voor dat u de gel in de koelkast bewaard, zodat u een verkoelende werking kunt verzekeren. 

Let op: Gebruik dit product niet als uw kindje last heeft van een glutenallergie of -intolerantie, een ontstoken huid, een open en beschadigde huid of andere huidaandoeningen. Dit product moet koel en droog bewaard worden. 

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Waterpokken
Type: Huid ongemakken Inhoud: 100 ml